ΠΑΕΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΣΥΝΝΕΦΟ: Αυτά είναι τα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς ρετούς – Δείτε μόνο με το στρινγκ!

Κοινοποίηση:
jeniffer

Φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν ότι και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια κανονική γυναίκα και όχι αυτή που δείχνουν οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της.

Δείτε το βίντεο:

jlo2 jlo1 jeniffer

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μακάρι να ήταν και οι μισές στην Ελλάδα έτσι…..

  2. ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΚΟΝΤΗ !!!!

  3. Την εχουν κανει τον πατο οι μαυροι εκει στο γιου ε σε ι σαν πηγαδι , 2, 2 τους παιρνει

    1. Ο Αντετοκούμπο είναι ένας Νιγηριανός υπήκοος του οποίου ποτέ δε θα τρέξει στις φλέβες Ελληνικό Αίμα. Ένας μαύρος σε μια χώρα Λευκών έχει πολλά απωθημένα που τώρα που πάτησε πάνω της και τον έκανε διάσημο, προσπαθεί να τα βγάλει απαξιώνοντας τη. ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.
      Η αφίσα αυτή αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για την κληρονομιά που μας άφησαν οι ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ’21 που έδωσαν το αίμα τους για να ανασυσταθεί από τις στάχτες της Οθωμανικής σκλαβιάς η πατρίδα μας.
      Ο Μητσοτάκης και η Αγγελόπουλου, ως γνήσιοι Ανθέλληνες προβοκάρουν την ίδια τη χώρα τους που πάνω στο μόχθο του λαού της πάτησαν επί πτωμάτων για ν’ αποκτήσουν τη θέση και την οικονομική επιφάνεια που έχουν σήμερα. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
      ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!
      ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ !!!!

      1. καλα εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου για τον κωλο της κοπελας λενε

  4. Μόλις γαμησεις ένα κωλο τον βαριέσαι και θες καινούργιο. Η φάτσα να μην ήταν τόσο μογγολοειδης.

  5. Το ότι έχει τα πιο ωραία οπίσθια είναι ένα ψέμα που το έχει πουλήσει πολύ ακριβά και έχει χτίσει σε αυτό την καριέρα της. Κατά τα άλλα είναι συμπαθεστάτη με σώμα πολύ καλό για την ηλικία της.

    1. ΕΦΗ, 55ΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΛΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΗ ΜΕ ΤΟΝ MC HAMMER ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΕΒΑΙΑ.

    2. Αν και δεν ξέρω γιατί στο ίντερνετ όλος ο κόσμος είναι τόσο κομπλεξικος αλλά να σου θυμίσω επειδή ήμουν σε νεαρή ηλικία όταν αυτή γινόταν όνομα πως τότε το φυσιολογικό βάρος ήταν το κόκκαλο και όσες ήταν σαν κι αυτήν ήταν χοντρές με χοντρούς κώλους χωρίς αυτό να ήταν τότε κοπλιμέντο. Αυτή ήταν η πρώτη που δεν ξέρουμε βέβαια εμείς ο ταπεινός κοσμάκης πως λειτουργούν αυτά, δηλαδή αν παίζουν κρεβάτια και ανοιχτά πόδια, αλλά αυτή τότε κατάφερε να κάνει το “ελλάτωμα” της το προτέρημα που της έφερε την διαφορετικότητα που την έκανε διάσημη και περιζήτητη. Αυτή ήταν η πρώτη κωλαρού και όχι η Καρντάσιαν. Ότι έχει μεγάλο κώλο ,περιφέρεια και χοντρά μπούτια δεν ήταν ποτέ ψέμα.

Comments are closed.