Ο Hippie ανακάλυψε χασισοφυτεία, λαθραίο καπνό και όπλα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sklkastr11

Έκανε… υπερωρίες ο Hippie, ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, καθώς εντόπισε ό,τι παράνομο είχε στην κατοχή του ένας Έλληνας που εντόπισαν οι αστυνομικοί έξω από σπίτι του σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και τον συνέλαβαν με ένα τσιγαριλίκι.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκανε αμέσως μετά ο τετράποδος αστυνομικός, ανακάλυψε αρχικά την φυτεία με τα 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου που καλλιεργούσε ο δράστης στην αυλή του, ενώ στη συνέχεια ξετρύπωσε συσκευασίες που περιείχαν 30,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν πλαστικό τρίφτη, ένα ναρκωτικό χάπι, αλλά και 437,2 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Αλλά και οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι δυο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο ένοικος κατείχε παράνομα, ενώ κατέσχεσαν και 210 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

agrinio

Agrinio-Hippie-xasisodentra-opla

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: