Ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, δεν έχει πρόβλημα να φιλούν ξένοι τη γυναίκα του στο στόμα. Λέει “α, τι ωραία” και το ξεπερνάει.

Κοινοποίηση:
470119

Τα 10 χρόνια γνωριμίας με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη γιόρτασε την Τρίτη η Ελένα Παπαρίζου. Η Έλενα Παπαρίζου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα μιλφέιγ και δυο κεράκια με τον αριθμό 10 και έγραψε: «10 χρόνια από την γνωριμία μας…».

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο «Ενώπιως Ενωπίω» είχε αναφερθεί στη γνωριμία τους λέγοντας: «Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος από το κολλέγιο και η κολλητή μου φίλη, που είναι ζευγάρι. Ο Ανδρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη. Βγήκαμε 2-3 φορές για φαγητό… Η ευγένειά του. Όλο αυτό το γοητευτικό, με κέρδισε.

Είμαι λίγο κτητική θα έλεγα. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Γνωριστήκαμε και αρκετά ώριμοι άνθρωποι. Με εμπιστεύεται. Είμαστε μαζί εννιά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. (…) Δεν του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο συχνά από εκείνον. Είμαστε όμως καλά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αυτή μόνο με τους σιτεμένους τη βρίσκει;; ΜΕ κανέναν στην ηλικία της δεν της εχουμε δει ποτε.

  2. Δεν θα εχει πρόβλημα τοτε και να του την κουτουπωνουν ε;

  3. Έλα καλέ, φιλήθηκαν τα κορίτσια και κάτι έγινε. Σάκης Ρουφάς, yesss!

  4. ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΤΆΡΑΝΔΟ.

Comments are closed.