Ο σπουδαίος Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Australian Open! (0-3)

Κοινοποίηση:
Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε 3-0 σετ και κατέκτησε το 22ο Grand Slam της καριέρας του και το 10ο Australian Open.
Μια μεγάλη μάχη έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως εκείνος που χαμογέλασε ήταν ο 35χρονος Σέρβος.

Ο Νόλε επικράτησε 3-0 σετ κατέκτησε το 22ο Grand Slam της καριέρας του και το 10ο Australian Open, ενώ παράλληλα ανέβηκε ξανά στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.
Το ματς: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκε δυνατά στον τελικό σερβίροντας εξαιρετικά. Ο Νόλε πίεσε στο πρώτο σέρβις game του Τσιτσιπά για το break, αλλά ο 24χρονος Έλληνας έσβησε τα δύο break points και κράτησε το σερβίς του.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο δεύτερο όπου ο Τζόκοβιτς εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό break point που δημιούργησε και έφτασε στο break. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-1.

Από εκεί ο Νόλε συνέχισε να πιέζει τον Τσιτσιπά και κατάφερε να κλείσει απόλυτα ελεγχόμενα το πρώτο σετ με 6-3.

Σε αντίθεση με το πρώτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο Στεφ έγινε πιο επιθετικός και πίεσε με τη σειρά του τον Τζόκοβιτς.

Οι δυο τους έφτασαν μέχρι το 5-4 δίχως προβλήματα. Εκεί ο 24χρονος Έλληνας δημιούργησε το πρώτο του break point στον τελικό τον οποίο αν κατακτούσε θα έκλεινε και το σετ, όμως ο Νόλε βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση.

Στη συνέχεια αμφότεροι κράτησαν το σερβίς τους και οδηγήθηκαν σε τάι μπρέικ. Ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 4-1, ο Τσιτσιπάς αντέδρασε και το έφερε στα ίσα, όμως εκεί έκανε ένα κρίσιμο λάθος. Ο Νόλε το εκμεταλλεύτηκε και στη συνέχει έκλεισε το δεύτερο σετ με 7-6 (4).

Το τρίτο σετ άρχισε με break για τον Τσιτσιπά. Ο Στεφ δημιούργησε διπλό break point, εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο εξ αυτών και προηγήθηκε με 1-0. Η απάντηση του Νόλε ήταν άμεση με break back και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 2-1.

Από εκεί και μετά οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους δίχως προβλήματα με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε ξανά στο τάι μπρέικ. Ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 5-0, ο Τσιτσιπάς μείωσε μέχρι το 6-5, αλλά στο τέλος ο Νόλε ήταν ξανά ο νικητής με 7-6 (5).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο αμπολιαστος 35αρης καθαρισε το μπολιασμενο 25ρη για πολλοστη φορα… σαν καλοβρασμενο αυγο!
    Σκορ 11 – 2

  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ

  3. Ε οχι και σπουδαίος. Εντάξει, πρωτος στα εμβόλια ειναι, αλλα κατά τ’αλλα τσίφος.

  4. ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥ…ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Comments are closed.