Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Τσίπρας πάει στον ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
tsipras

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και να δώσει συνέντευξη την Τρίτη προφανώς και έχει έντονο παρασκήνιο.

Το επίσημο αφήγημα της κυβέρνησης έχει να κάνει με τον πολίτη που είπε την… ατάκα-κλειδί στον Αλέξη Τσίπρα και τον έπεισε:

«Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, “θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί”.

Του λέω τί εννοείς; Μου λέει, “πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…”. Του είπα δεν έχεις άδικο». Φυσικά η αλήθεια είναι πιο απλή και εντελώς διαφορετική.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού εκτίμησε ότι μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο Αλέξης Τσίπρας από μια τέτοια ενέργεια.

Ειδικά μάλιστα αν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο στις ερωτήσεις αφενός θα φανεί η διαφορά με τις συνεντεύξεις Μητσοτάκη (που μοιάζουν με επίσκεψη σε σπίτι φίλων για κουβέντα), αφετέρου θα μπορεί ο Σύριζα στην τελική ευθεία των εκλογών να επαναφέρει το αφήγημα περί καθεστωτικών ΜΜΕ, που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα υπέρ της ΝΔ.

Γι’ αυτό αύριο θα δούμε έναν πρωθυπουργό που εκτός από φουλ επίθεση θα παίξει και τα ρέστα του στον ΣΚΑΪ με στόχο να σκοράρει. Γιατί μην ξεχνάτε ότι το εκτός έδρας γκολ πιάνεται διπλό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: