Ο πολίτης καταγγέλλει: “Μεγάλη απάτη σε τράπεζα. Αποκλείουν τους παλιούς μετόχους από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου”

Κοινοποίηση:
trapeza-peireos

Αναγνώστης μας καταγγέλλει την Τράπεζα Πειραιώς για τον αποκλεισμό των παλαιών μετόχων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

“Η μεγαλύτερη απάτη που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από τον κολλητό του Κούλη, κ. Μεγάλου και συγκεκριμένα την απίσχναση του 94% της αξίας των μετοχών της Πειραιώς,  που κατέχουν οι παλαιοί μέτοχοι με τον αποκλεισμό τους από την ΑΜΚ που θα κάνει η τράπεζα.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν ευαισθητοποιήθηκε λέγοντας ότι όλα είναι σύννομα, όταν την μια μέρα η μετοχή έκανε 26,5% άνοδο και την άλλη μέρα 22,6% κάθοδο λές και η μέτοχή είναι η ΚΛΩΝΑΤΕΞ του αλήστου μνήμης ιδιοκτήτη της”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είναι πολύ σημαντική η καταγγελία του πολίτη,δεν είναι δυνατόν για άλλη μια φορά να βάζουν χέρι στην τσέπη του πολίτη. Ως εξής:
    1ον ως μετόχου απαξιώνοντας την περιουσία με R/S 1/16,5 και μη δίνοντας δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού της Τρ. Πειραιώς.
    2ον ως φορολογούμενοι αν αναλογιστούμε ότι πριν δύο μήνες, το ΤΧΣ συμμετείχε με δύο δις , καταβάλλοντας 6 ευρώ ανά μετοχή από αυτά τα χρήματα το 96/100 θα εξαηλωθεί….

Comments are closed.