Ο πολίτης καταγγέλλει: “Μάς έχουν στο περίμενε. Δεν υπάρχει υπεύθυνος στον ΟΣΕ να μας απαντήσει”

Κοινοποίηση:
ose-trainose-treno

Η “Μήδεια” έφερε προβλήματα και στα δρομολόγια του ΟΣΕ και κάποια εξ αυτών έχουν ακυρωθεί. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που πρέπει να ταξιδέψουν προς τη Βόρεια Ελλάδα και τηρούν στάση αναμονής στον σταθμό των τρένων, αφού κανείς δεν μπορεί να τους πει υπεύθυνα πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά η καταγγελία του αναγνώστη μας:

“Από εχτές 16/2/21 τα δρομολόγια (09:20, 15:20) του ΟΣΕ Αθήνα-Θεσσαλονικη έχουν παγώσει. Ο κόσμος περιμένει πάνω από 30 ώρες να φύγει και συνεχώς μας λένε να περιμένουμε λίγο ακόμα και λίγο ακόμα αναβάλλοντας το ένα δρομολόγιο μετά το άλλο χωρίς να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν θα γίνουν ή οχι.

Μας ενημέρωσαν ότι έπεσαν κάποια δέντρα στις ράγες 30 λεπτά μακριά. 30 ολόκληρες ώρες δεν μπορούν να τα βγάλουν; Και αν δεν μπορούν γιατί δεν μας ενημερώνουν ότι ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 1-2 μέρες λόγω σοβαρού προβλήματος ώστε να βρούμε κάποια άλλη εναλλακτική λύση παρά μας έχουν και περιμένουμε μέσα στο κύριο για μιάμιση μέρα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν στην Αθήνα, κρυώνουν, πεινάνε, περιμένουν.

Όταν ρωτάμε που είναι οι υπεύθυνοι, οι υπεύθυνοι είναι άφαντοι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: