Αναγνώστης μας έχει απηυδήσει με τα όσα γίνονται στο ελληνικό δημόσιο και στους ελληνικούς δρόμους και μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες, γράφοντάς μας πως «επί ένα χρόνο είναι έτσι χωρίς να έχουν ξεκινήσει καθόλου τα έργα και αναγκάζεται ο κόσμος που θέλει να πάει για μπάνιο από Λάρισα για Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Καστρί λουτρό, Παντελεήμονα να πληρώνει 2,50€ στο πήγαινε και 2,50€ στην επιστροφή».
Τι να πούμε κι εμείς οι Θεσσαλονίκης για το Μετρό?? Το άλλο το ζαβό το εγκαινίασε δύο φορές και μου φαίνεται πιο γρήγορα θα αποικησιυμε τον Άρη από οτι θα ταξιδέψω με το Μετρό της Θεσσαλονίκης!
Ένα ανέκδοτο είμαστε γι αυτό και δεν μας υπολογίζει κάνεις έξω απ τα σύνορα, και με τα μυαλά που κουβαλάμε περαστικά μας.