Ο πολίτης καταγγέλει: Στρατιωτικός τους ξεφτιλίζει για τα μέτρα προφύλαξης που έχουν πάρει για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης

«καλημερα σας θα ηθελα να σας κανω μια καταγγελια ειμαι στρατιωτικος τα μετρα προληψης που εχουν ληφθι για τον COVID-19 στην σημερινη εποχη που ζουμε ειναι αθλια δεν υπαρχουν πουθεμα μεσα στην μοναδες γαντια αντυσιπτικα μασκες,δεν τους ενδιαφερει τιποτα για τη υγεια μας.απο μονη μας περνουμενε γαντια ο καθενας μασκες και οτι αλλο χρειαζεται για να προστατευθουμε.επισης τα πλοια του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ αποπλεουν για αποστολες 20-30 ημερες χωρις κανενα μετρο προληψεις χωρις πριν τα πληρωματα να εχουν κανει εστω και ενα TEST ΤΟΥ COVID-19 για να ξερουμε τι γινεται εαν εχουμε καποιον θετικο χωρις συμπτοματα.εαν γινει κατι πανω σε μια αποστολη τι θα κανουμε ειμαστε 50 ατομα πανω σε ενα πλοιο 60 μετρων η αποστασεις δεν μπορουν να τιριθουν οπως και τα μετρα προληψεις.αλλα δεν τους ενδιαφερει αυτους που καθονται στη καρεκλαρες τους απλα λενε να πατε αποστολη.
εχουμε οικογενειες μικρα παιδια ευπαθεις ομαδες τι θα γινει.
ΥΓ:ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και προχθές τα κόμματα πήρανε 15 μύρια ζεστό χρήμα κρατική επιχορήγηση !!!!!! Μιλάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί θελουν ανελέητο ξύλο. Εδώ ο κόσμος κινδυνεύει , τα νοσοκομεία και όλο το προσωπικό στενάζει και αυτοί στη βουλή τις αρπαχτες τους. Και εσείς στο πλοίο περιμένετε μάσκες και γάντια και αντισηπτικα. Να πάτε στον κυβερνήτη να του πείτε να το πάει μόνος του αποστολη.

  2. Όντως έτσι είναι, το γνωρίζω καλά γιατί ο γιος μου είναι φαντάρος στην Κω και δεν υπάρχει τίποτα, όχι γάντια και μάσκες, ούτε καν ένα αντισηπτικό…

Comments are closed.