Ο πολίτης καταγγέλει: “Πώς να μη πηγαίνει ο κόσμος στις τράπεζες με τις χρεώσεις που κάνουν;”

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα – καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας

Κ.Χιο Καλησπερα
Ευχομαι να εισαι καλα & να αγωνιζεσαι οπως το κανεις μεχρι & σημερα για τους αναγνωστες σου & για τον ελληνικο λαο με την εντιμη ενημερωση σου με την εφημεριδα σου & το διαδικτυο.Το Θεμα με τις τραπεζες που αφορα μεταφορα χρηματων απο ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(ALPHA προς ΠΕΙΡΑΙΩΣ Π.Χ) με το κοστος να ανερχεται σε αξια τα 4 Ευρω πως ειναι δυνατον να μην πηγαινει ο κοσμος στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Κατι θα πρεπει να γινει τουλαχιστον οσο διαρκουν τα μετρα να μειωθει η και να εξαλειφθει.Παρακαλω οπως το αναδειξετε.Εχω εμπιστοσυνη πληρη στην εντιμοτητα σου & τις ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ.
Ευχαριστω εκ τον προτερω ενας αναγνωστη σου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φωναζουν να κανουμε πληρωμες ebanking για να βγαζουν λεφτα απτις προμηθεις,αλητες

  2. Ισχύει αυτό που λέει ο Κύριος. Για να πληρώσεις 1 δόση δανείου από Τράπεζα σε Τράπεζα μέσω web banking ζητάνε 5€.

  3. Πραγματικά. Τους τελευταίους μήνες σε κάθε συναλλαγή που κάνει κάποιος πχ απο την Τράπεζα Πειραιώς , οι χρεώσεις πέφτουν σύνεφο. Υποτίθεται οτι οι τράπεζες είχαν συμφωνήσει με τον Κούλη να σταματήσουν την κλεψιά. Αποτέλεσμα ΥΟΚ

  4. Ολες οι Τράπεζες χρεώνουν προμήθειες που είναι υψηλές γιά μεταφορά χρημάτων μεταξύ Τραπεζών. Με την ευκαιρία Σημειώστε οτι οι προμήθειες που χρεώνονται γιά πληρωμή λογαριασμών οργανισμών όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ όπως καί μεταφορά χρημάτων σε τρίτους , φυσικά πρόσωπα κοκ είναι ψηλότερες στά γκισέ από ότι στά ΑΤΜς !!

Comments are closed.