“Ο παππούς έβαζε την μικρή στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα” – Μαρτυρία που “καίει” τον ιερέα στην Μάνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mathitria_arxeio-2-768x527

Στο Χαμόγελό του Παιδιού παραμένει η 12χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν ιερέα στη Μάνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση του κοριτσιού στη Μάνη που συγκλόνισε τη χώρα, φαίνεται να βάζει και πάλι στο κάδρο των ευθυνών τον παππού του ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία κάτοικος της περιοχής κατέθεσε τα όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη. “Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε”.

Ο ιερέας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση στην Μάνη αρνείται κάθε κατηγορία. Κάνει λόγο μάλιστα για προκατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της ακόμη και όταν το κοριτσάκι φιλοξενήθηκε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο αδερφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές όταν έπινε ο ιερέας απλά του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται’, αναφέρει η μαρτυρία.

Ο δικηγόρος του ιερέας από τη Μάνη, Νίκος Ιωάννου, υποστηρίζει πως “θεωρώ πως σιγά σιγά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ατράνταχτη αθωότητα του εντολέα μου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. θα επρεπε αουτου του ειδους ατομων με αυτες τις συγκεκριμενες σεξουαλικες επιθυμιες τους με τα μικρα παιδια να τους πιανουμε να τους κρεμαμε οπως παλια στην πλατεια του χωριου η της πολης και να γευονται κατι αναλογο απόλους μας οπως κανουν αυτοι στα μικρα παιδακια . τοτε θα δουμε αν και ποσο θα ξαναγινονται τετοια πραγματα με τια αθωες ψυχουλες τα παιδακια που ειναι το μελλον τις χωρας μας και αν εχουν τεταοια βιωματα θα παμε κατα διαβολου

Comments are closed.