Ο ντόρος της εμφάνισης της πολύχρωμης Παγώνη που προκάλεσε το άγριο τρολάρισμά της συνεχίζεται ακόμα!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
παγωνη γυαλια

Στον Κήπο της ΕΡΤ βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη. Η κ. Παγώνη έγινε viral τις ημέρες που ακολούθησαν, όχι για κάποια δήλωσή της για την πανδημία, αλλά για την επιλογή της να φορέσει εκκεντρικά και μοδάτα γυαλιά ηλίου, που προκάλεσαν στην κυριολεξία σεισμό στο Twitter.

Δείτε την εμφάνισή της:

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν διαγωνισμό ποιος από τους δύο φοράει καλύτερα τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου, με την κ. Παγώνη να γελάει με όσα της είπαν και να απαντάει με χιούμορ: «Δεν είχατε άλλα θέματα να ασχοληθείτε μάλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ρε Βαγγελη….πως εγινες ετσι ρε μλκ???
    Τρομαξα να σ αναγνωρισω…
    Εκανες αλλαγη φυλλου κι εγινες προεδρος γιατρων ρε μπαγασα??

  2. Η παγωνη λεει να φοραμε μασκα οταν περπαταμε μονοι μας στο δρομο! Και μας βαζουνε και προστιμο αν δεν φορεσουμε! Και η ιδια δεν φοραει μασκα και ειναι διπλα σε 2 ατομα! Και μια ερωτηση. Η θεση της που πληρωνεται ειναι στην ερτ η σε νοσοκομειο; και γιατι δεν λεει για τα χαλια των νοσοκομειων που ο κοσμος πεθαινει απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις που η ελλαδα εχει ενα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα στην ευρωπη. Και νοιαζεται για το εμβολιο να το κανω εγω ο υγιης, μηπως και αρρωστησω μελλοντικα! Καντε της το …αστραζενεκα και γρηγορα. Να παει στο νοσοκομειο να δει εκει τι γινεται.

  3. Ποιος ασχολείται με αυτή την θηλυκιά καρνάβαλο όταν δίπλα της βρίσκεται το καυτό πιπίνι της ΕΡΤ;865

  4. την ψώνισε η θείτσα από την πολλή δημοσιότητα!!!!!

  5. πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρων;;;;;
    εχουνε ξευτυλιστεί όλα στο Ελλαδιστάν
    η άλλη αφου όλες τις περικοπές μισθων και συνταξεων (όλων πλην των δικαστών)
    της έβγαλε συνταγματικές μετά έγινε πρόεδρος
    αυτή κάποιοι γιατροί την ψήφισαν για πρόεδρο και ποτέ δεν διαμαρτύρετε για την κατάσταση
    των νοσοκομείων και βγαίνει σαν παπαγάλος στην ΕΡΤ

  6. Τι όργια έχουν κάτσει στον σβέρκο μας και καταστρέφουν τις ζωές μας!

  7. Μάσκα γιατί δεν φοράνε όλοι αυτοί; Εμείς είμαστε τα κορόιδα;

  8. Ή μασκούλα που είναι που μας έλεγε η παγωνη να την φοράμε;;;
    Πάντως όταν μίλησαν για τα εμβόλια γελάγανε κι τα μουστάκια της…..

  9. Η μάσκα είναι είναι γιά τά κορόιδα.
    Γιάννης Λάκων

    1. ναι για τα κοροιδα και να παιρνουν καπιοι μιζα απο τις μασκες που φτιαχνει καποιος μαζι με αλλον στην λαρισα και ξεκινησε να φτιαχνει 5με 6 μερες πριν την κανει ο φλωρος υποχρεωτικη καθοτι κολλητος του ο κατασκευστης

  10. Τί εξωγήινο τέρας είναι τούτο δώ.Βοήθα Χριστέ καί Παναγιά.Είναι πράγματι γιά τά πανηγύρια τό πολύχρωμο παγώνι.Τό καλύτερο σέ αυτήν τήν εκοπομπή είναι τά ωραία πόδια τής νεαρής παρουσιάστριας.
    Γιάννης Λάκων

  11. Φυσικα και θα πεταξουνε τις μασκες οι εμβολιασμενοι αο Σεπτεμβρη,οι πεθαμενοι δεν παίρνουν τιποτα μαζι τους στον ταφο

  12. Ω ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ… ΕΓΩ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο… ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!
    ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΜΕ ΜΠΑΙΓΚΟΝ!

  13. ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    1. Εμ πως θα πανε στη βουλη να γινουν εθνοπατερες και εθνομητερες να τσεπωνουν 8000 το μηνα και αλλα τοσα συνταξη μετα;Με τα ολιγα του ΕΣΥ και τα λιγα “τυχερα” δεν βγαινει η ζωη.Αμφιβαλλει κανεις οτι η μανδαμ θα φιγουραρει στα ψοφοδελτια Α η Β Αθηνας του μπλε μαντριου στις επομενες εκλογες;

Comments are closed.