Ο ναός των πιο hardcore φαντασιώσεων: Τόσο κοστίζει το «πάρτυ» στον πιο ακριβό οίκο ανοχής στον κόσμο

Κοινοποίηση:
8

Ένας οίκος ανοχής, γυναίκες για κάθε γούστο, εκπλήρωση των πιο απόκρυφων σεξουαλικών επιθυμιών και πολλά –πάρα πολλά- δολάρια για μία και μόνο συνεύρεση.

 
Το όνομα «Chicken Ranch» σου λέει κάτι;

Κάπου εδώ μια μικρή διόρθωση ίσως σε βοηθήσει. Δεν μιλάμε για «έναν οίκο ανοχής». Μιλάμε για τον πιο ακριβό οίκο ανοχής σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Βρισκόμαστε στη Νεβάδα. Κοντά στην πόλη Pahrump, 100 χιλιόμετρα δυτικά –ή αλλιώς μια ώρα δρόμος- από το Λας Βέγκας. Η πολιτεία αυτή είναι η μοναδική των ΗΠΑ στην οποία η πορνεία είναι νόμιμη, ωστόσο στη μεγαλύτερη πόλη της, το Λας Βέγκας, διώκεται ποινικά.

12

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι τολμηροί τουρίστες που φτάνουν καθημερινά στο Βέγκας δεν το σκέφτονται δεύτερη φορά για να δώσουν το «παρών» στο διασημότερο τουριστικό θέρετρο της Pahrump που λειτουργεί από το 1976.

Έτσι, ο δαιμόνιος εμπνευστής του Chicken Ranch φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την επιχείρησή του. Έχοντας αλλάξει χέρια από ο 1982 –οι νέοι ιδιοκτήτες το είχαν τότε αγοράσει έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων-, σήμερα διατίθεται ξανά προς πώληση ως έκταση, ως εγκαταστάσεις και ως επιχείρηση. Η τιμή του; 4,5 εκατομμύρια δολάρια.

Μιλάμε για μια έκταση 40 στρεμμάτων η οποία στεγάζει τις πιο πολλά υποσχόμενες ιερόδουλες της Αμερικής οι οποίες φροντίζουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο hardcore φαντασιώσεις των πελατών τους.

11

Η έπαυλη των διαστροφών με τα 17 κανονικά και θεματικά δωμάτια και το δικό της μπαρ είναι ανοιχτή στο κοινό 24 ώρες το 24ωρο και οργανωμένη σε σημείο που πριν ακόμα φτάσει κανείς, έχει πάρει μια γεύση από τα κορίτσια που θα αναλάβουν να τον «ξεναγήσουν» στα άδυτα της απόλυτης σεξουαλική εμπειρίας.
Πώς; Με μια μικρή έρευνα στην ιστοσελίδα του Chicken Ranch στην οποία θα δει τα διαθέσιμα κορίτσια την ημερομηνία που επιθυμεί, αλλά και φωτογραφίες των εκδιδόμενων μαζί με λίστα υπηρεσιών και… βίτσιων.

19

22 κορίτσια έτοιμα για όλα

Αυτός ο οίκος ανοχής διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχεις δει ή ακούσει. Εκεί τα κορίτσια δουλεύουν με την καρδιά τους και για την τσέπη τους. Αποκλειστικά.

Οι ίδιες νοικιάζουν κανονικά τα δωμάτιά τους και δέχονται τους πελάτες τους κατόπιν ραντεβού ή ανάλογα με τη διαθεσιμότητα όταν κάποιος φτάνει απροειδοποίητα.

18

Αυτή τη στιγμή, στις εγκαταστάσεις του Chicken Ranch θα βρεις 22 θηλυκά που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές στα forums και την ιστοσελίδα αξιολογήσεων.

Μην περιμένεις, πάντως, να «χορτάσεις» μοντέλα. Στην έπαυλη αυτή εργάζονται γυναίκες για όλα τα γούστα: Νεαρές, ώριμες, ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, juicy ή με αναλογίες μοντέλου. Από τη λίστα δεν λείπουν ούτε οι μελαμψές. Εξάλλου, ποιος άντρας ζητά συνεχώς τα ίδια πράγματα στο κρεβάτι του;

Η Λέξι και η Ντάλια, είναι εκείνες που αναφέρονται περισσότερο στα σχόλια των επισκεπτών. Σύμφωνα με τους πελάτες τους, μιλάμε για γυναίκες που περνούν το s e x σε άλλο επίπεδο. Κυρίως όταν το κάνουν… μαζί.

16

Θα δεις ακόμα τις Νατάσα, Ολίβια, Λάρα, Κατρίνα, Κατρίνα, Άιβι και Τζίνα αλλά και πολλές άλλες κυρίες με φανατικούς επισκέπτες.

Σαδομαζοχιστικά και πακέτα για ζευγάρια

Οι υπηρεσίες των κοριτσιών αναγράφονται αναλυτικά στα προφίλ τους στην επίσημη ιστοσελίδα.

Μερικά από τα αισθησιακά «προγράμματά» τους είναι το σαδομαζοχιστικό, το drag, το λεσβ ιακό, αυτό των φαντασιώσεων, το role play, το αισθησιακό μασάζ, το «πάρτυ» με τους δοvητές αλλά και το τρίο με ζευγάρι.

15

Δεν λείπουν ούτε τα VIP πακέτα. Σα να λέμε πως το μενού διαθέτει τα πάντα.

Οι εργαζόμενες δέχονται κάθε είδος πελάτες: Από άπειρα στον έρωτα αρσενικά που σπεύδουν να μάθουν τα κόλπα, μέχρι άντρες με έφεση στις σκληροπυρηνικές καταστάσεις και τολμηρά ζευγάρια που επιθυμούν να ανανεώσουν τη σχέση τους βάζοντας και τρίτο στην παρέα.

1

Όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Αυτό που κάνει μοναδική την εμπειρία στο Chicken Ranch είναι ο συνδυασμός επαγγελματισμού και υπερβολικής ευγένειας από πλευράς των ιερόδουλων.

10

Οι επισκέπτες υποστηρίζουν πως οι γυναίκες είναι πρόθυμες να συζητήσουν, να κάνουν τους πελάτες τους να αισθανθούν άνετα, να ικανοποιήσουν κάθε τους φαντασίωση αλλά και να δώσουν tips που μόνο εκείνες θα μπορούσαν να γνωρίζουν. Με το αζημίωτο φυσικά.

chicken-ranch-500

Κορμιά από… χρυσάφι

Την ώρα που πολλοί θεωρούν πως μια βόλτα από το Chicken Ranch δεν θα κόστιζε πολλά παραπάνω από το περίφημο Red Light District του Άμστερνταμ, η πραγματικότητα έρχεται να μας αφήσει άφωνους.

9

Πόσα θα πόνταρες πως κοστίζει μια βραδιά στα χέρια των έμπειρων sex dolls του Pahrump; Ίσως όχι πολλά περισσότερα από τα 50 ευρώ που θα πλήρωνες για μισή ώρα στοματικό και «πρόχειρη» συνεύρεση στο Άμστερνταμ, σωστά; Μέγα λάθος.

Με 50 ευρώ δεν περνάς ούτε απ’ έξω από τον ναό των φαντασιώσεων των ΗΠΑ, με τους επισκέπτες να παραδέχονται πως το κόστος παραείναι υψηλό.

7

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, οι κυρίες του Chicken Ranch δεν αμείβονται με την ώρα, μα με τις υπηρεσίες που ζητά ο πελάτης, με το κόστος της συνεύρεσης να καθορίζεται πριν ξεκινήσει το «πάρτυ» – όπως χαρακτηριστικά αποτελούν το εκάστοτε πρόγραμμα οι εκδιδόμενες.

Ο πελάτης πληρώνει μια στάνταρ ταρίφα και από εκεί και πέρα προστίθενται πολλές εκατοντάδες δολάρια ανάλογα με το τι επιθυμεί να συμβεί κατά τη συνεύρεση. Η κάθε υπηρεσία έχει διαφορετική τιμή.

6

Όσο περισσότερες επιθυμίες και φαντασιώσεις έχει ο πελάτης, τόσο ο λογαριασμός ανεβαίνει, με τους γνώστες να κάνουν λόγο για 1.200 δολάρια μέσο όρο κόστους ανά ώρα. Τόσο περίπου διαρκεί ένα φουλ πρόγραμμα.

Το s e x εκεί θυμίζει αγορά αυτοκινήτου. Τα εξτρά είναι που καθορίζουν την τελική τιμή! Και οι διαπραγματεύσεις δεν λείπουν. Ξεκινάς να συζητάς για «πάρτυ» των 400 δολαρίων αλλά δύσκολα φεύγεις χωρίς να έχεις δεχτεί περιποίηση του χιλιάρικου.

5

Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που αν και παραδέχονται την ποιότητα των υπηρεσιών, αδυνατούν να καταλάβουν τον λόγο της τόσο μεγάλης απόκλισης στην τιμή μεταξύ Chicken Ranch και Red Light District την ώρα που και στα δύο στέκια του έρωτα, οι ιερόδουλες είναι νόμιμες, πληρώνουν φόρους, κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και χρησιμοποιούν προφυλακτικό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: