«Ο μπάστ@ρδος ο γιος σου πότε θα πεθάνει; Εύχομαι να ψοφήσει»! Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Νένα Χρονοπούλου μετά το μήνυμα-σοκ για το παιδί της… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
b

Το μήνυμα του συγκεκριμένου «κυρίου» στον τοίχο της Νένας Χρονοπούλου προκαλεί σοκ και ανατριχίλα με την χυδαιότητα και την απανθρωπιά του.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΣΤOΥΜΕ

  2. Τι χαριτωμένο παιδάκι που εχει, και ολοι ξερουμε ποσο ταλαιπωρήθηκε για να το κρατήσει στην ζωή. Να της ζηση και να το χαίρεται. Οςο για το κάθαρμα…..
    Κυνήγησε το το κτηνος μέχρι την κόλαση κούκλα μου!!

  3. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ?
    ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ?
    ΥΓ:ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ.

  4. Ολοι αυτοι που ειρωνευονται,καταριωνται,βριζουν και κοροιδευουν μικρα παιδια και φτωχους ανημπορους ανθρωπους καποια στιγμη αργα η γρηγορα το βρισκουν απο τη θεια δικη.

  5. Εντάξει, μπορεί να τα έχει μαζί της. Το παιδί σε τί φταίει όμως?

    1. Σωστα ας εβριζε τν ιδια ομως τ ν ευχεσαι ν πεθανει καποιος ειναι κακια ποσο μαλλον οταν προκειται για παιδι

  6. Για συτο κα Νένα Χρονοπούλου να μην εκτιθεσθε στα σοσιαλ μίντια ,γιατί τα χρησιμοποιούν κάθε καρυδιάς καρύδι,δε νομίζω να χρειάζεται

  7. Δυστυχώς γίναμε τόσο χυδαίοι ,απάνθρωποι ,γαιδούρια.Και βέβαια πρέπει να τον καταγγείλει.Αυτοί οι “άνθρωποι” (μάλλον δεν πρέπει να λέγονται έτσι) δεν θέλουν λύπηση.

  8. Η Ορθογραφία και μόνο δείχνει το πόσο αμόρφωτος είναι αυτός ο γελοίος που εύχεται κάτι τέτοιο για ένα παιδί.Φτου σου κωλόπαιδο χωρίς ήθος τσογλάνι.

Comments are closed.