Ο μετρ του οικιακού προσωπικού αποκαλύπτει για πολιτικούς και καλλιτέχνες: Έτσι αντιμετωπίζουν στο σπίτι τον κορωνοϊό! (Φωτο)

Κοινοποίηση:
1

Αποκαλύψεις με άρωμα… κορωνοϊού από τον μετρ του είδους, τον Παναγιώτη Άνταμς, τον ιδιοκτήτη γραφείου οικιακού προσωπικού των επωνύμων και όχι μόνο. Μας βάζει στα σπίτια πολιτικών και καλλιτεχνών και στις συνήθειές τους την εποχή του φονικού ιού. Πως τον αντιμετωπίζουν και τι μέτρα παίρνουν;


Οι επώνυμοι πελάτες, όπως μας λέει ο Παναγιώτης Άνταμς, είτε είναι
πολιτικοί είτε καλλιτέχνες, λαμβάνουν συνήθως αυξημένα μέτρα προστασίας
έναντι της μετάδοσης του κωρονοϊού γιατί λόγω της αναγνωρισιμότητας
τους, ίσως ο ιός θα τους γνωρίζει… περισσότερο για να τους προσεγγίζει!

Να τονισθεί πάντως, ότι μέχρι στιγμής κανένα κρούσμα του ιού δεν έχει εμφανισθεί σε εργαζόμενη. Στα σπίτια που εργάζονται οι οικιακές βοηθοί προσέχουν πάρα πολύ, πλένουν ανά τακτικά διαστήματα τα χέρια τους, χρησιμοποιούν αντισηπτικό υγρό, και σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούν μάσκες, ιδιαίτερα όταν εργάζονται με νεογέννητα μωρά, ή ο εργοδότης είναι ιδιαίτερα σχολαστικός.

Δείτε τις αποκαλύψεις του για τα διάσημα πρόσωπα:

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ 80s ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.

  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Comments are closed.