Ο μάνατζερ του Tus για τα βίντεο κλιπ που γυρίστηκαν στη βίλα του ροζ κυκλώματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tus

Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι στο τριώροφο των νοτίων προαστίων, το οποίο ανήκει στον φερόμενο ως εγκέφαλο του ροζ κυκλώματος που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., γυρίστηκε βίντεο κλιπ του Tus….

Ο μάνατζερ του Tus μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και ξεκαθάρισε πώς δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα ο καλλιτέχνης. «Σε καμία περίπτωση δεν θα λογοδοτήσουμε σαν ομάδα για κάποιες πράξεις κάποιων κομπάρσων στα clip μας ή κάποιου σκηνοθέτη.

Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αυτό. Έχουμε συνεργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως έχει συνεργαστεί και με δεκάδες καλλιτέχνες…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παγανιάς. Δείτε στο σχετικό βίντεο όλα όσα είπε ο μάνατζερ του Tus: Το κύκλωμα και η εξάρθρωση του Στην εξάρθρωση πολυμελούς ροζ κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά και αλλοδαπές γυναίκες προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία, με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45.

Το κύκλωμα των μαστροπών αποτελούσαν 26 άτομα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Ως αρχηγός θεωρείται ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών αφενός για να προσελκύει περισσότερους πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε στήσει το κύκλωμα και αφετέρου για να εκβιάζει όσες τυχόν αντιδρούσαν. Το κύκλωμα για να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια, τους έλεγε ότι θα τις κάνεις «διάσημες», λέγοντάς τους πως θα συμμετέχουν σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της ραπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: