Ο κορωνοϊός “αποδεκάτισε” την Ατλέτικο Μπιλμπάο! Έξι κρούσματα στην ομάδα των Βάσκων

Κοινοποίηση:
Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Athletic Bilbao - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 29, 2018  Athletic Bilbao's Oscar de Marcos celebrates scoring their first goal with team mates             REUTERS/Albert Gea

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού υποστήριξης της Ατλέτικ Μπιλμπάο, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο σύλλογος.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό υποστήριξης του συλλόγου υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό και πως “μεταξύ των αποτελεσμάτων, έξι ήταν θετικά. Ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους και θα υποβληθούν σε νέο τεστ την επόμενη εβδομάδα”.

Και η ανακοίνωση της Ατλέτικ Μπιλμπάο καταλήγει: “Σύμφωνα με τις οδηγίες που καθορίζει η LaLiga, οι προπονήσεις -η πρώτη από τις οποίες είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης- θα αρχίσουν με ατομικές ασκήσεις. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όλοι αυτοί που βρέθηκαν αρνητικοί θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την Παρασκευή 14 Αυγούστου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: