Ο καιρός μας για σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Κοινοποίηση:
καιρος

Καλός και ζεστός καιρός αναμένεται σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά:

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, στην Ανατολική Στερεά και στην Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι τοπικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 18, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 18, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 6 έως 20, στην Πελοπόννησο από 10 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 19, στις Κυκλάδες από 11 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 19 και στην Κρήτη από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: