Ο θρυλικός Χάλκ Χόγκαν που τα είχε όλα και έκανε τα πάντα! Ναρκωτικά, κακοποίηση και sex tape(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Χαλκ Χόγκαν

Πρόκειται για έναν Αμερικανό βετεράνο παλαιστή, ηθοποιό και μουσικό. Έγινε ο παγκόσμιος ηγέτης του κατς στη δεκαετία του 1980.
Ο Τέρι Τζιν Μπολέα γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1953 και έγινε παγκοσμίως γνωστός με το ψευδώνυμο Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan).
Ο Χαλκ Χόγκαν είναι το συνώνυμο του κατς, της αθλητικής ψυχαγωγίας της πάλης και χάρη σε αυτόν οφείλεται η αύξησή της τις προηγούμενες δεκαετίες. Ήταν ένας από τους κορυφαίους σούπερ σταρ και παραμένει μέχρι και σήμερα.
Ο αγώνας με τους 93.000 θεατές
Έναν αγώνα του παρακολούθησαν από κοντά 93.173 οπαδοί του WWE στο Pontiac Silverdome, ενώ κέρδισε έξι πρωταθλήματα WWE, πρωταγωνίστησε σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και τις δικές του κινούμενες σειρές. Έγινε ένα είδωλο και δημιούργησε τους Hulkamaniacs του.
Ντυμένος από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα με το εμπορικό σήμα του σε κίτρινο και κόκκινο χρώμα και έγινε κάποια στιγμή ο υψηλότερος αμειβόμενος αθλητής του WWE. Ο Χόγκαν έκανε το ντεμπούτο του στο WWF στο Madison Square Garden τον Δεκέμβριο του 1979. Νίκησε γρήγορα τον Τεντ Ντιμπιάζ .
Τα ναρκωτικά τελείωσαν την καριέρα του
Όμως, δεν ήταν όλα ρόδινα. Η αποδοχή της κατάχρησης ναρκωτικών τελείωσε την καριέρα του και ξεκίνησε μια νέα πορεία για αυτόν. Είχε ένα οικογενειακό δράμα με τον γιο του να φυλακίζεται για απερίσκεπτο αυτοκινητιστικό ατύχημα και τη σύζυγό του να υποβάλλει διαζύγιο.
Το sex tape με τη γυναίκα του φίλου του
Ένα άλλο σκάνδαλο που τάραξε τα νερά ήταν το ροζ σκάνδαλο με γυναίκα φίλου του. Μια sex tape με τον Χαλκ Χόγκαν και τη γυναίκα του ραδιοφωνικού παραγωγού Bubba «The Love Spong» είδε το φως της δημοσιότητας.
Οι ευχές στα μικρά παιδιά
Πάντως, παρά την κακή του ζωή εκτός του ρινγκ, ο Χόγκαν έχει υποστηρίξει πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, όπως το Make-A-Wish και οι Special Olympics. Σύμφωνα με μια έκθεση, ο σούπερ σταρ πάλης έχει ήδη δώσει πάνω από 200 ευχές για παιδιά.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: