Ο εφευρέτης του εμβολίου της PFΙZΕR δεν έχει κάνει το εμβόλιο που παράγει ! ! ! Γιατί άραγε;

Κοινοποίηση:
prepei-πρεπει

Ο εφευρέτης του εμβολίου BION TECH  PFIZER δεν έχει κάνει το εμβόλιο που παράγει,  ούτε θα το πάρει ποτέ διότι γνωρίζει τους  θ@νάτους που προκαλεί(Τουλάχιστον όχι άμεσα)  και φυσικά δεν θα σταματήσει να το παράγει  όσο πάνε και το πρεσάρουν μέσα τους.

Αν το πεις αυτό σε έναν τρυπημένο, θα μείνει για  3 δεύτερα κόκκαλο μετά θα ξεστομίζει τις πιο  παλαβές  δικαιολογίες και ύστερα θα σε βρίζει επειδή δεν τις καταλαβαίνεις….

Πηγή: apagoreuetai-group.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μαλακας είναι;;; Όσοι παράγουν είδη μαζικής εξόντωσης απέχουν οι ίδιοι να τα χρησιμοποιούν.Ο Καρέλιας κάπνιζε;;;

  2. Ο τύπος είπε ότι βάση νόμου απαγορεύεται τα άτομα της εταιρείας που το δημιούργησαν να παρουν μέρος σε κλινικές δοκιμές.

  3. Δεν απαντάει στην ερώτηση, κεκεδίζει λέγοντας άρες μάρες κουκουνάρες, τι θα πεί δεν μου επιτρέπεται νόμιμα να το κάνω; Παράγουνε δις δηλητήρια και δεν θέλει να υπάρχει έλλειψη απο το δικό του το μπόλι; Αυτό θα λέω και εγώ, δεν μου επιτρέπεται νόμιμα να το κάνω γιατί θα λείψουνε στους άλλους πρεζάκηδες. Αυτό το πράγμα που βγάζει απλυσιά με τα κίτρινα και θεόστραβα δόντια εισβάλλει στο σώμα εκατομμυρίων ανθρώπων και θησαυρίζει. Δείτε μούτρα εφευρεύτη, απο ποιό παζάρι της Ινδίας τον μάζεψαν;

  4. εδω θα δειτε απο τις συνεργασιες biontech-pfizer εως bmw-toyota που τα κανουν ολα στο βωμο του κερδους μπιζνα χοντρη.
    φτωχοποιηση και εξαθλιωση για τον Ελληνα αχ ο θεος δεν μπορει να τους κανει μεγαλη ζημια πισω απο ολους αυτους τους επιχειρηματιες και τις βρωμερες οικογενειες τους που αιωνες κρυβονται απο πολλα γεγονοτα και δεν φαινονται πουθενα πισω απο κυβερνησεις σε Ευρωπη,Ασια(σιγκαπουρη-χονγκ κονγκ), Β, και Ν. Αμερικη.
    η παγκοσμιοποιηση θα τα διαλυσει ολα τα λεω πολυ ωμα ξερω οτι σας πειραζει αλλα πρεπει κατι να κανουμε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!!

Comments are closed.