Ο γιατρός που συνέγραψε επιστημονική μελέτη για τα πειραματικά εμβόλια, ξεσπαθώνει κατά κυβέρνησης και κρατικών λοιμωξιολόγων. “Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων παραπέμπει στη ναζιστική Γερμανία. Έγκλημα η οριζόντια χορήγηση γενετικών σκευασμάτων” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
φυσική νόσηση vs από εμβολιασμό

Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά λεει στην εκπομπή μας (στον Μάκη Βραχιολίδη) ο Παναγιώτης Παπαγιαννάκης (γαστρεντερολόγος), γιατρός σε αναστολή ο οποίος μαζί με άλλους επιστήμονες συνέγραψε μελέτη 107 σελίδων για τα πειραματικά εμβόλια που χορηγούνται μαζικά στον κόσμο. Μιλάει ουσιαστικά για έγκλημα το οποίο αποκτά διαστάσεις από την ώρα που συνοδεύεται από την υποχρεωτικότητα η οποία οδηγεί σε εκδιώξεις από τον χώρο εργασίας, όπως συμβαίνει με χιλιάδες υγειονομικούς.

Ακούστε από το 7.10” ως το 33.12” κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα

 

 

Τα σημαντικότερα από όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ πιο κάτω:

Παπαγιαννάκης: Μέχρι τώρα οι γιατροί είχαν να κάνουν με ασθενείς ανοσοκατασταλμένους και ασθενείς με ανοσοανεπάρκεια, τους οποίους αντιμετώπισαν μια χαρά και δεν είχαν ποτέ θέμα μετάδοσης οποιουδήποτε προβλήματος. Και μάλιστα γνωρίζετε καλά σε τι κλινικές και σε τι κλίνες, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα αποστείρωσης που υπάρχουν στην Ευρώπη.

Παπαγιαννάκης: Υπάρχει στοχοποίηση των υγειονομικών. Μελέτες δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες. Το ιικό φορτίο στο ρινοφάρυγγα των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων είναι το ίδιο. Άρα, στην ουσία δεν υπάρχει κανείς διαχωρισμός σε σχέση με τη μετάδοση. Σχετικά με το εμβόλιο της Pfizer βλέπουμε ότι, σύμφωνα με τον FDA δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να λένε ότι σταματάει τη μετάδοση. Παρ’ όλα αυτά ήλπιζαν ότι αυτό θα γίνει (αλλά δεν έγινε). Επομένως, στο θέμα της μετάδοσης είναι εντελώς εσφαλμένο να λέμε ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αποτελούν κίνδυνο. Πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό παιχνίδι πίεσης προς τους υπόλοιπους.
–Οι συνάδελφοί σας όπως ο κ. Καπραβέλος ή ο κ. Βασιλακόπουλος έχουν μεταλλαχθεί σε πολιτικά πρόσωπα που παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης βάζοντας το επιστημονικό τους κύρος από κάτω; Παίζουν πολιτικό παιχνίδι προπαγάνδας;
Παπαγιαννάκης: Δείχνουν μόνο τη μία-τη μονομερή πλευρά, δεν υπάρχει ο επιστημονικός αντίλογος. Παρουσιάζουν το κατεπείγον, το έκτακτο και με βάση αυτό το «κατεπείγον» επέβαλαν αυτά τα γενετικά σκευάσματα.
–Η μελέτη που έχετε κάνει έχει σταλεί στον πρωθυπουργό και πού αλλού;
Παπαγιαννάκης: Στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, στην Επιτροπή Εμβολιασμού, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, είχαμε στείλει κι ένα υπόμνημα 107 σελίδων υπογεγραμμένο από βιολόγους, γενετιστές και άλλους επιστήμονες. Ένα έργο με 88 διεθνείς βιβλιογραφίες και περιοδικά υψηλού κύρους. Κανονική διατριβή-τη στείλαμε μέσω δικηγόρου με προθεσμία να απαντηθεί εντός 48 ωρών και δεν έχει απαντηθεί ποτέ.
–Ούτε από συναδέλφους σας έχει απαντηθεί;
Παπαγιαννάκης: Όχι, από κανέναν.
–Αποδεικνύεται ότι έχουν μεταλλαχθεί από επιστήμονες σε πολιτικούς προπαγανδιστές.
Παπαγιαννάκης: Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Από τη στιγμή που λένε ότι εμείς, οι υγιώς σκεπτόμενοι παραμένουμε σπίτι μας και στην εργασία τους είναι οι εμβολιασμένοι-υπερμεταδότες, εξυπηρετούν πολιτική σκοπιμότητα. Τελευταία έρευνα στο Lancet-το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης-λέει ότι σε σχέση με τη νέα μετάλλαξη οι εμβολιασμένοι καθίστανται υπερμεταδότες. Μεταδίδουν 250 φορές περισσότερες φορές τον ιό της παραλλαγής Δέλτα.
–Δεν θεωρείτε ότι προσβάλλουν την έννοια της επιστημονικότητας το να παρουσιάζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι συνάδελφοί σας να λένε για την επιτακτικότητα του εμβολιασμού, χωρίς να ακούγεται αντίθετη άποψη;
Παπαγιαννάκης: Όπου υπάρχει μονομερής άποψη δεν υφίσταται επιστημονικότητα. Έχουμε ζητήσει να υπάρχει επιστημονικός διάλογος, να καθίσουμε με τις επιτροπές, να ακουστεί η μία άποψη και η αντίθετη άποψη, να γίνει ένα επιστημονικό συνέδριο. Η ιπποκρατική ιατρική στην οποία ορκιστήκαμε και πρεσβεύουμε, δεν επιτρέπει να πρεσβεύουμε την υποχρέωση σε γενετικά σκευάσματα με οριζόντια χορήγηση στους πάντες, χωρίς κριτήρια, «άντε πάρτε το όλοι για να σωθούμε». Αυτά τα πράγματα δεν στέκονται επιστημονικά.
Απέναντι στην ηθική δεοντολογία και απέναντι σε μια πανδημία που έχει χαμηλή θνησιμότητα, άντε να φτάνει στο ανώτερο 1% με 1,5% δεν υπάρχει καμιά δικαιολογημένη υποχρεωτικότητα. Η μοναδική υποχρεωτικότητα που έχει γνωρίσει το ανθρώπινο γένος είναι της ναζιστικής Γερμανίας. Μόνον εκεί γινόντουσαν αυτά, το να επιβάλεις σε κάποιον , παρά τη θέλησή του να του κάνεις πείραμα στο σώμα του, να του βάλεις ένα γενετικό σκεύασμα σε πειραματική φάση. Αυτά που γίνονται τώρα δεν έχουν γίνει ποτέ σε δημοκρατικές κοινωνίες.
–Και όμως, αυτές τις πρακτικές υπηρετούν συνάδελφοί σας, άνθρωποι ποπυ βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις
Παπαγιαννάκης: Δυστυχώς αυτοί συνάδελφοί μου χρησιμοποιούν μια ανάλογη επιχειρηματολογία. Και νομικά χρησιμοποιούν ανάλογη επιχειρηματολογία. Όταν πήραμε τα χαρτιά των αναστολών μας έγραφαν ότι «βγαίνετε σε αναστολή κατ΄ εξαίρεση και κατ’ επίκληση όλων των νόμων και του Συντάγματος». Εξαιρούν δηλαδή τον ευρωπαϊκό κώδικα και τους νόμους και λένε ότι «για εσάς ισχύει αυτό». Ουσιαστικά λένε ότι είναι αντισυνταγματικό, εξαιρούν το Σύνταγμα, το βάζουν στην άκρη, εξαιρούν όλο το δημοσιο-υπαλληλικό κώδικα, λέγοντας ότι «για σας αυτό θα ισχύει από ‘δω και πέρα». Βαδίζουμε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια πλέον. Όλα όσα βιώνουμε έχουν να κάνουμε με πολιτική εξοντωτική και παραδειγματισμού, για να φτάσει ο κόσμος να λέει: «δεν βλέπετε τι κάναμε στην ΕΜΑΚ, τι κάνανε στους υγειονομικούς; Δεν πάμε να το κάνουμε το εμβόλιο να τελειώνουμε;» . Το θέμα είναι ότι αν ενδίδει ο κόσμος σε αυτές τις πολιτικές, η ατζέντα τους δεν τελειώνει, είναι η εξοντωτική πολιτική.
–Λέγεται ότι αν πέσει το κάστρο αντίστασης των υγειονομικών, τότε θα εξοντωθούν ευκολότερα και οι υπόλοιπες κοινωνικές-επαγγελματικές ομάδες.
Παπαγιαννάκης: Είναι αλήθεια ότι το ότι ακόμη αντιστεκόμαστε οι υγειονομικοί είναι ο λόγος που δεν έχουν επιβάλει την υποχρεωτικότητα και σε άλλους κλάδους. Το ότι αντιστεκόμαστε είναι γιατί έχουμε την επιστημονική αλήθεια και μπορούμε να φέρουμε ένα επιστημονικό αντίβαρο. Οι επαγγελματίες στην εστίαση ή οι δάσκαλοι πώς θα αντιδράσουν; Με ποιες επιστημονικές γνώσεις;
–Το ΕΣΥ καταρρέει με τις δικές αναστολές ή στόχος της κυβέρνησης ήταν εξ αρχής να στείλει τον κόσμο στις ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία, ρίχνοντας την ευθύνη για την κατάρρευση στους υγειονομικούς;
Παπαγιαννάκης: Τα πράγματα στο ΕΣΥ είναι οριακά, οι συνάδελφοι δουλεύουν χωρίς κανένα ρεπό, οι εφημερίες είναι πολύ δύσκολες και όταν έρθει ο χειμώνας θα γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, γιατί τον χειμώνα δέχονται πολύ μεγάλη πίεση τα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι έχουν τη διάθεση να συγχωνεύσουν το 60% του ΕΣΥ.
–Οι γιατροί σε αναστολή πορεύονται έτσι-εκτός ΕΣΥ ως τον επόμενο Μάρτιο;
Στις 31 Οκτωβρίου θα γίνει επαναξιολόγηση και θα πηγαίνουμε ανά δίμηνο με τις αναστολές. Είναι ένα καθαρά εκδικητικό μέτρο που στερείται οποιασδήποτε επιστημονικότητας.
Η ΝΕΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ: «ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ».
Ο κ. Παπαγιαννάκης αναφορικά με τους εκβιασμούς, τόσο σε βάρος των υγειονομικών, όσο και στο σύνολο του πληθυσμού τόνισε ότι η κυβέρνηση δημιουργεί ένα αλισβερίσι εξάρτησης του πολίτη απέναντι στην πολιτεία, έτσι που κάθε φορά θα του ζητάει και κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα ο πολίτης να πρέπει να υποχωρεί για να μπορέσει να διατηρήσει κάποια ποιότητα στη ζωή του-για να πάρει πίσω τη ζωή του. Κι εμείς τιμωρούμαστε γιατί δεν δεχτήκαμε αυτό τον εκβιασμό. Όμως, ο εκβιασμός αυτός φοβάμαι ότι θα προχωρήσει και σε άλλα πράγματα, δεν θα μείνει μόνο στο εμβόλιο. Υπάρχουν πράγματα που έχουν ήδη προσχεδιάσει και ψηφίσει. Το ξέρετε ότι όσα αυτοκίνητα είναι πάνω από 5ετία θα πρέπει να πληρώνουν οικολογικό τέλος 1.000 ευρώ; Όσοι έχουν 20ετίας θα πρέπει να πληρώνουν 3.000 ευρώ, με άλλα λόγια θα λένε: «θέλετε να κρατήσετε τα αυτοκινητάκια σας; Πληρώνετε»!
–Στο πλαίσιο του εκβιασμού που λέτε, έχουμε την έγκυρη πληροφορία ότι ο επικεφαλής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος, κ. Παναγιώτης Στάθης, έστειλε υπηρεσιακό έγγραφο, λέγοντας ότι όσοι δεν συμμορφώνονται με τον εμβολιασμό χάνουν το δικαίωμα άδειας συνταξιοδότησης. Ουσιαστικά τους κόβει τη σύνταξη.
Παπαγιαννάκης: Ακριβώς. Από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ψήφισαν τον «προφητικό νόμο» για τις περιπτώσεις πανδημίας (1 μήνα πριν έρθει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα), όλα αυτά και πολύ σκληρότερα-ακραία μέτρα περιλαμβάνονται μέσα. Ενδεχομένως να δούμε στη χώρα μας να γίνονται αυτά που συμβαίνουν στην Αυστραλία: κέντρα κρατήσεως για τους αντιφρονούντες, ακόμη και το παιδί μπορούν να σου πάρουν με τη δικαιολογία ότι μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον αντικοινωνικό το οποίο δεν σέβεται τη δημόσια υγεία, και γι’ αυτό το λόγο θα το παίρνουν από τους φυσικούς γονείς για να μεγαλώσει σε ένα σωστό περιβάλλον. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο νόμο, εξαρτάται από τη γενική τους διάθεση πότε θα τα κάνουν πράξη.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
«Για μας είναι μονόδρομος ο αγώνας μας. Θεωρούμε ότι τα γενετικά σκευάσματα και ιδιαίτερα όταν είναι σε πειραματικό στάδιο πρέπει να δίνεται ατομικά σε κάθε ασθενή και αφού τον εξετάσεις και τον ενημερώσεις. Για τα πειραματικά σκευάσματα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση, και στα συγκεκριμένα εμβόλια δεν υπάρχει τίποτε. Είμαστε κατά της οριζόντιας χορήγησης, και κυρίως κατά του να χρησιμοποιούνται στα παιδιά. Μαζί μας είναι και η Πανελλήνια ομάδα επαγγελματιών υγείας».

πηγή: indobserver.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπράβο γιατρέ. Ξεφτίλησες τα θλιβερά ανθρωπάκια. Τα υπαλληλάκια των φαρμακευτικών που δεν νοιάζονται για καμία άλλη ασθένεια. Ούτε για τον κορονοιό νοιάζονται που λένε ούτε για τα τριτοκοσμικά νοσοκομεία που πεθαίνει συνέχεια κόσμος. Ειδικά τώρα με χιλιάδες αναστολές υγιειονομοκών. Νοιάζονται μόνο για το εμβόλιο που το λένε ασφαλές όταν οι ίδιες οι φαρμακευτικές(δηλαδή τα αφεντικά τους) παραδέχονται παρενέργειες. Μπράβο γιατρέ, κράτα γερά απέναντι στα κτήνη νεοταξίτες και τους μιζαδόρους που για τα λεφτά πουλάνε και τη μάνα τους. Και το παίζανε και θρησκευόμενοι κάποιοι από αυτούς αλλά αποδείχτηκαν θεομπαίχτες και υπαλληλάκια.

  2. Φοίνιξ καταγγελίες από παρενέργειες και θανάτους εμβολίων στην Ελλάδα

    Ελατε να μας ΠΕΙΤΕ για το “ΞΑΦΝΙΚΑ” που ΛΕΝΕ συνεχεια στην Ελλαδα τον τελευταιο καιρο .
    Ελατε να μπουμε μπροστα στην Προπαγανδα και
    στις Ψευτικες ειδησεις ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ……….

    https://t.me/newphoeni

  3. ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: Το ξέρετε ότι όσα αυτοκίνητα είναι πάνω από 5ετία θα πρέπει να πληρώνουν οικολογικό τέλος 1.000 ευρώ; Όσοι έχουν 20ετίας θα πρέπει να πληρώνουν 3.000 ευρώ, με άλλα λόγια θα λένε: «θέλετε να κρατήσετε τα αυτοκινητάκια σας; Πληρώνετε»!

    ☆ … Και η αλήθεια πίσω από αυτό … ΑΤΖΕΝΤΑ 2021 ΚΑΙ 2030

    Κατάργηση των Ι.Χ.

    Ναι καλά ακούσατε αναφέρεται μάλιστα και στην τοπική ατζέντα και ήδη έχουν αρχίσει να ‘πέφτουν΄οι πρώτες ‘έξυπνες’ ιδέες και προτάσεις. Οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο με ΜΜΜ και… ποδήλατα. Πως θα φτάσουμε μέχρις εκεί; Με την υπερφορολόγηση αυτοκινήτων, τελών, διοδίων, βενζίνης! Σας λέμε κάτι που δεν ξέρετε; Μόνο που σας λένε ότι φταίει το μνημόνιο και όχι η Α 21. Λάθος σας λένε και λάθος ακούτε. Ό,τι γίνεται εδώ γίνεται και σχεδόν παντού. Απλά εδώ μας ήρθε λίγο πιο βίαια κι απότομα.

Comments are closed.