Ο…αγνοούμενος και σκληρός ράπερ Lamanif, σε βίντεο με…δαντελωτό στριγκάκι! Τον καταγγέλλουν ότι “πάει με 14χρονα κοριτσάκια”. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ

Κοινοποίηση:
LAMANIF

Ο ράπερ Light λέει «παιδόφιλο» τον Lamanif

Ο δημοφιλής ράπερ Light, με βίντεο που ανάρτησε στο youtube αποκαλεί παιδόφιλο τον αγνοούμενο Lamanif και στρέφεται με ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του με αποκορύφωμα φυσικά ότι «Ο 24χρονος συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονα [σσ: υπονοεί κορίτσια] που τα εκβιάζει για να μη μιλήσουν …», ενώ έπραξε –όπως ισχυρίζεται- την απειλή για αυτοκτονία για να «εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του» και να αποκτήσει τα πολυπόθητα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

To MAKELEIO , κατ’ αποκλειστικότητα, παρουσιάζει όλα τα καρέ από το βίντεο με τα γλωσσόφιλα στην αφέντρα και τον ράπερ με…δαντελωτό στριγκάκι!

Αποκάλυψη σοκ. Αυτό είναι το βίντεο για το οποίο «ντρέπεται» ο Lamanif και εξαφανίστηκε, διαδίδοντας πως θα «αυτοκτονήσει». Στις εικόνες που έχει στη διάθεσή του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο «σκληρός» ράπερ που άλλοτε παρίστανε στο YouTube τον γκάγκστερ, φαίνεται να φορά μαύρο δικτυωτό γυναικείο εσώρουχο τύπου «τάνγκα» αλλά και να γλύφει αρειμανίως τις πατούσες μιας αφέντρας με κατακόκκινα νύχια και πόδια που παραπέμπουν μάλλον σε «εύσωμη» γυναίκα. Και αυτό το κάνει μπρούμυτα ο ράπερ που «δίδασκε» τους νέους πως αν χρειαστεί να κάνεις άσχημα πράγματα, από το να εμπλακείς σε αιματοχυσίες και σε εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς κ.λπ. Όπως ακριβώς οι Αφροαμερικανοί στις κακόφημες συνοικίες του Μπρούκλιν!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εχει “θεματα” ο μικρος…
    Ηδη νοσηλευεται σε ψυχιατρειο.

  2. Τελικά ο thing slime είναι αυτός που των ξεβρακοσε και του έβγαλε το βίντεο στο yourtube του γέλιου του τύπου.

  3. Το ,,,,θεμα ειναι οτι την….εξαφανιση αυτουνου του…… ινδαλματος της ρεζιλας και της ξεφτιλας την ειχε και η Νικολουλη σχεδον ολοκληρη την εκπομπη της αφιερωμενη σε αυτο το πραμα . Η εκπομπες της κ Νικολουλη συνολον 5 διαλειμματα απο 20 λεπτα το διαλειμα 100 λεπτα δηλαδη μιαμιση ωρα διαλειμμα η εκπομπη κραταει δυομιση ωρες και κατι ιδιως εχθες με τον παιδοφιλο ειναι να σπας την τηλεοραση

  4. με τατουαζ σαν φυλακοβιος
    δηθεν ψευτομαγκες γεμισαμε
    μαζεψτε το χαπακωμενο
    καθεστε ασχολειστε με το καθε βλαμμενο αγραμματο

  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΙΘΕΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ

  6. Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται.

  7. Το αλάνι τα πήρε στο κρανίο φόρτωσε έβαλε το τάνγκα και βγήκε παγανια.Αν δείτε βίντεο στο YouTube καμαρώνει ότι είναι ο γαμιας που τους πηδάει όλους.

  8. ΑΛΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…..
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΤΟΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΝΕΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ……

    1. Έτσι όπως τα λες! Θεότρελα, διαταραγμένα παιδιά/νεολαία από σπίτια διαλυμένα, οικογένειες αγράμματες, μανάδες πόρνες, πατεράδες γελοίοι. Νεολαία αγριεμένη, θυμωμένη, σάπια ηθικά και ψυχικά, βίαιη κι εκφυλη.
      Η αρχή του Τέλους ξεκινά, όταν σύσσωμα όλα τα καθίκια/εχθροί βάλλονται και πολεμούν με λύσσα το καθεστώς του μεγάλου Πατριώτη Γ. Παπαδόπουλου. Ξεκινά η δήθεν δημοκρατία – ειδικά από το ’81 κι έπειτα, με αρχηγό τον μεγάλο Πόρνο εβραϊκής καταγωγής α. παπανδρέου. Τα υπόλοιπα τα είδαμε/τα είδατε, οπότε όσοι έχετε την γνώση, είστε Πατριώτες κι όχι Μισελληνικά Πουστράκια ή Κρυφοπουτάνες, βλέπουμε την κατάληξη όλων των πολιτικών παιγνίων = ΝΤΠ.

  9. Αυτός 24 και αυτά 14 χρονών, πραγματικά τι είναι;Είναι παιδοφιλία όταν τέτοιες ηλικίες έχουν σχέση μεταξύ τους ;Αυτά κάθονται με το ζόρι ή πάνε επί πληρωμή , άρα είναι πουτανάκια. και κάποιος άλλος ακόμη θα είναι απο πίσω.Επίσης, λέει, ότι τον απειλεί το κύκλωμα με τις αφέντρες αλλά κι αυτός ”κόλλωσε” να πάει να τις καταγγείλει και προτίμησε την οδό δια του διαδυκτίου.,που έχει δύναμη να σου δώσει αναγνωρισιμότητα αστραπιαία.Ιδωμεν τη συνέχεια, αλλά οποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί

Comments are closed.