Ο Τ.Κωστής «καρφώνει» τις Άγριες Μέλισσες: «Είναι ελληνικό σίριαλ; – Αυτά τα βλέπαμε στο ”Τόλμη και Γοητεία”»

Κοινοποίηση:
1

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Τάσος Κωστής για τα ριάλιτι, την επιστροφή του Big Brother, το MasterChef αλλά και την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες».

«Παρακολουθώ το MasterChef γιατί έχει μια ποιότητα, μια ευγένεια παρόλο που προσπαθούν να το πουν πιο ριάλιτι. Ναι, είναι αλλά η αντιμετώπιση των κριτών και ο τρόπος συμπεριφοράς και ένας ευγενικός τρόπος. Δεν είναι ντε και καλά να δείρουμε κάποιους για να βγάλουμε τα εσώψυχα και να πλακωθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής προσθέτοντας πως «είναι το πιο light ριάλιτι αλλά μου αρέσει».

Όσον αφορά την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «δεν το βλέπω και δεν θα το δω. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην κλειδαρότρυπα κάποιους ανθρώπους και τι κάνουν. Δεν έχει να μου πει κάτι. Σε αντίθεση με το MasterChef το οποίο είναι και εκπαιδευτικό καθώς κάποιοι εκπαιδεύονται. Μαθαίνουν κάτι και προσπαθούν να πετύχουν. Στο Big Brother τι θα πετύχουν; Ποιος θα βγάλει τα εσώψυχα του άλλου; Δεν με αφορά και δεν προάγει πολιτισμό».

«Όποτε μπορώ παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες. Αφού αρέσει στον πολύ κόσμο και το βλέπει, έχει μια πλοκή, η ένσταση μου είναι πως είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά; Αυτό το βλέπαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τόλμη και Γοητεία. Ένα Αμερικάνικο σίριαλ. Εδώ, σε αυτό, γίνεται ένα περίπου ίδιο πράγμα και αναρωτιέσαι εάν η ελληνική επαρχία είναι αυτό. Ας έχει κάτι από κάτω να πούμε, αφού λέμε κάτι, δεν αρκεί μόνο να γαργαλάμε ή να βλέπουμε κλειδαρότρυπες. Ας υπάρχει κάτι το ωφέλιμο από κάτω», είπε ο ηθοποιός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. KOKKINO ΠOTAMI ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.

  2. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΟΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ . EXEI KAI KINKY ΣΚΗΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ .ΚΙ ΑΛΛΟΟΟ.

  3. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ. ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ THΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..

  4. Οι δηλώσεις και οι κριτικές της “ποιότητας” ενός που συμμετείχε και αποδέχτηκε να είναι με “ηθοποιούς” ;
    -Της Ελλάδος τα Παιδιά -Άκρως Οικογενειακόν -Καρέ του έρωτα -Ο γυφτοαριστοκράτης -Κλασική περίπτωση βλάβης -Σ’αγαπάω στο τιμόνι που κρατάω -Η μεγάλη απόφραξη -Αλτ … ψηλά τα πόδια -Εραστής με ανταλλακτικό -Ταμτάκος, ο Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας -Ο καπετάνιος και η χορεύτρια -Η Μαρινέλλα από την Καστέλλα
    -Άρπαξε να φας … κλέψε να έχεις

  5. Ωραίος ηθοποιός συμπαθής φαινότανε στα σήριαλ που έπαιζε

  6. Ναι είδαμε και τα “γνήσια ελληνικά” σήριαλ το τρελό επίπεδο που είχαν. Σε αυτά που έπαιζε ειδικά…

  7. Ο γνήσιος αντισυνταγματάρχης Κατσαβελας ; η ο ταξίαρχος Τζαζλεας ;χεχεχεχε!

  8. Πες μας τωρα οτι αυτα δεν γινονταν η δεν γινονται στην ελληνικη κοινωνια! Χειροτερα και γινονταν κ γινονται…να ‘τανε η ζηλεια ψωρα…

Comments are closed.