Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει την αποτοξίνωση κάνοντας προπονήσεις με τον Φέντερερ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
_d850082a1_0

Ο 21χρονος τενίστας κάνει κοινή προπόνηση με τον Φέντερερ και ανακοίνωσε πως οι αναρτήσεις στους λογαριασμούς του θα γίνονται στο εξής από τους μάνατζερ του

Οι πρώτες αναρτήσεις στον λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagramm δημοσιεύτηκαν δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του να «αποτοξινωθεί» από την εξάρτηση του με τα social media με τη διαφορά πως τις αναρτήσεις πλέον δεν τις κάνει ο ίδιος αλλά οι μάνατζερ του.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ βρίσκεται στη Γενεύη για τις ανάγκες του Laver Cup όπου θα αναμετρηθούν τενίστες από την Ευρώπη κόντρα σε τενίστες από τις ΗΠΑ.

«Η αποτοξίνωση συνεχίζεται» έγραψε χαρακτηριστικά ο 21χρονος άσσος και δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Η αποτοξίνωση από τα social media είναι σε ενεργεία. Δυο εβδομάδες έχω διαγράψει όλες τις εφαρμογές και ειλικρινά, νιώθω εκπληκτικά ως τώρα.

Από δω και στο εξής, όλες τις δημοσιεύσεις στα social media, τα σχόλια και τα μηνύματα, θα τα χειρίζονται οι ατζέντες μου.

Είμαι για 2η μέρα εδώ στη Γενεύη, της Ελβετίας. Το πρωί προπονήθηκα με τον Roger Federer και η πήρα την πρώτη γεύση από μια εκ των ομορφότερων πόλεων στην Ευρώπη.

Βεβαιωθείτε πως θα δείξετε την υποστήριξή σας στην Team Europe. Εύχομαι σε όλους μια υπέροχη εβδομάδα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: