Ο Τράγκας έδιωξε με τις “κλωτσιές” από το κόμμα τον Ν.Νικολόπουλο. ‘Αρχισαν τα “παρατράγουδα”

Κοινοποίηση:
unnamed (10)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απο το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”


Αθήνα 26 Ιουνίου  2021

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ

Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον  συντροφεύει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Λαγοι του συστηματος ειναιολοι οι αυτοι. Οι αντιπαλοι του συστηματος ειναι στη φυλακη.Ποσοι αγνοι πατριωτες το καταλαβαινουν ομως;Μερες 25,καμενος,ο ημιτρελος της ενωσης κεντρωων,ο ποταμακιας,τζημερος,φαηλος,νικοπουλος,τραγκας βελοπουλος αλλη απατη αυτος μαυρος tzafer, και ποσοι αλλοι.Μακρυα απ ολους αυτους.,

  2. Απορώ πώς δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Φράγκας δουλεύει για τη ΝΔ και τον Κυριάκο. Το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να εκθέσει όλους τους τελειωμένους αδέσποτους κομματάρχες του 0,001% και να τους εκμεταλλευτεί. Βλέπε Νικολόπουλος, Καζάκης, Ραχήλ Μακρή, Δημαράς κ.λπ. Έχει φτιάξει ένα κόμμα χωρίς όργανα αυστηρά προσωποπαγές που ό,τι ώρα θέλει το κλείνει και αφήνει τα “στελέχη” στα κρύα του λουτρού. Και η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι διαφημίζει το κόμμα του ως κίνημα ελεύθερων ανθρώπων ενώ ταυτόχρονα υμνεί τον πορνόγερο της Εκάλης και το κουρασμένο μοσχάρι της Ραφήνας, που κατέστρεψαν τη χώρα και την υποδούλωσαν στους ξένους ολιγάρχες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτων.

  3. μετα τον Βελο τι θα εχουμε? Τραγκα ή Λιακο? αμφοτεροι χρησιμοι για το συστημα

  4. τραγκας τζημερος κρανιδιωτης και αλοιφοβελοπουλος ειναι λαγοι του συστηματος μακρια διαλεξτε ενα εθνοκιστικο κομμα οπως του κασιδιαρη η του λαγου η καποιο αλλο

  5. φθαρμενοι πολιτικοι και παρτακηδες δημοσιογραφοι……ενα κομμα αλαλουμ…..
    ο Τραγκας με 1% βουλη δεν βλεπει………πεταμενα λεφτα απο το συστημα της διαπλοκης

  6. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

  7. ο φραγκο τραγκας ΔΕΝ εχει πεί ποτέ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΚΗ για την ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΝΤΟΡΑ ….
    γιατί ΑΡΑΓΕ ?????

  8. Καλά. Ο Τράγκας έχει συνομιλίες με Καμμένο και έχει τους μισούς Ανεξ Έλληνες ήδη μέσα, Μακρή κ.α και προσπαθεί να βάλει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα επίσης.

    Γι αυτό έφυγε και το ΕΠΑΜ και οι Χριστιανοδημοκράτες.
    Ας ελπίσουμε ΕΠΑΜ- Ελ Ξανά συζητήτουν γιατί είναι κρίμα μιας και τα 2 αυτά κινήματα συγκλίνουν σε όλα.
    Ακόμα και στην έξοδο από την ΕΕ.

  9. Χρωστάμε όλοι στον Φράγκα.Τοσα χρόνια μας αφυπνίζει με τη φωνή του.Πιστευω ότι δικαιούται να μπει στη Βουλή ένας που δεν φοβάται να δηλώσει περήφανα ότι είναι Εβραιος και μπορεί να αναστήσει αυτό το μπουρδελο κράτος.

  10. Ότι είναι να γίνει έγινε και για εδώ, πάμε για το 25/12/1991 ανάποδα τώρα.
    Ο νοών νοείτω.

  11. χΑΧΑΧΑΧΑ ουτε 0,2% δεν πιανει ο τραγκας…Κλαει τα λεφτα του ο Κοκκαλης

    1. Τι 0,2%;Ουτε Smart δεν γεμιζει ο Τραγκας και οι οπαδοι του.

  12. Οι ευχές δόθηκαν από τις 23.6.2021 για την 26 Ιουνίου 2021 ;;;

Comments are closed.