Ο Τούρκος δεν πιάνεται ποτέ φίλος-Προσγειώνονται και στην Εγνατία Οδό τα ελληνικά Rafale τρομοκρατώντας την Άγκυρα

Κοινοποίηση:
rafale18

Η Τουρκία εδώ και μερικούς μήνες έχει αναλωθεί κάτω από μεγάλη μυστικότητα, ώστε κάποια στιγμή να παραλάβει αεροσκάφη ισάξια με τα ελληνικά Rafale και τα F-16V.

Ο λόγος είναι ότι αν η τουρκική Πολεμική Αεροπορία είχε στο δυναμικό της αυτού του επιπέδου τα μαχητικά αεροσκάφη, τότε θα μπορούσε να ασκηθεί στην Ελλάδα μεγαλύτερη “πίεση” στο Αιγαίο για να αποδεχθεί η Αθήνα την ανύπαρκτη “ Γαλάζια Πατρίδα”.

Πρόκειται για ένα τρομερό σχέδιο που υλοποιείται εδώ και μήνες από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Άμυνας, και αφορά ξεκάθαρα, την δυνατότητα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων από υποβρύχια TYPE-214, αλλά και τα νέα μελλοντικά τουρκικής κατασκευής, σε συνεργασία με αεροσκάφη 4+ γενιάς.

Οι Τούρκοι επιχειρούν να δημιουργήσουν με τους ATMACA στο Αιγαίο, συνθήκες άρνηση περιοχής (area denial) σε τμήματα του ή ακόμη και άρνηση πρόσβασης (anti-access ) σε μεγάλο τμήμα του Αρχιπελάγους, για το Πολεμικό Ναυτικό μας.

Τα υποβρύχια που κατασκευάζουν οι Τούρκοι, τα πολεμικά πλοία και όλα τους τα μην επανδρωμένα προορίζονται για να δημιουργήσουν μια τεράστια περιοχή άρνησης πρόσβασης των ελληνικών δυνάμεων, με το όνομα “Γαλάζια Πατρίδα”, και αυτό δε θα τους επιτρέψουμε ποτέ, ότι και να δηλώνουν.

Η αγορά των αμερικανικών ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων ROMEO για λογαριασμό του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, των Φρεγατών FDI μαζί με την παρουσία επί τέλους, αεροσκαφών ΑΦΝΣ P-3HN με νέους ηχοσημαντήρες, θα κάνουν την διαφορά.

Η Άγκυρα ως γνωστόν “ξερογλείφεται” για τα Eurofighter, αλλά λόγω Σόλτς και εντολή των ΗΠΑ, θα μείνει με την όρεξη.
Έτσι λοιπόν, ούτε το ένα έχουν ακόμη ούτε το άλλο, και χωρίς αυτά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ενόψει των επικείμενων ελληνικών εξορύξεων νοτίως της Κρήτης αλλά και αλλού.

Γιατί οι Τούρκοι φοβούνται πραγματικά τα γαλλικά μαχητικά της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Πλήρως φορτωμένο το Rafale, απογειώνεται στα 400m και προσγειώνεται στα 450m χωρίς αλεξίπτωτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: