“Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ τους ΒΙΑΣΤΕΣ”. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ, ΚΟΚΑΪΝΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ. “‘Έφαγα μια περιουσία στο κύκλωμα της μαστροπείας”.”Εκεί που περιπτύσσονται οι δύο, ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν και άλλοι τρείς γυμνοί, και άμα βγει παρτούζα βγήκε”

Κοινοποίηση:
exofillo21-1

teaser21-1

Tεύχος 2107, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Παρασκευής  21-1-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo21-1

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο Τζιτζιφιόγκος φυσικά και δεν έχει δουλέψει στη ζωή του, απλώς ξόδευε τα κέρδη από την οικογενειακό επιχείρηση, παντρεύτηκε μια η οποία χόρευε ημίγυμνη σε βίντεο κλιπ του Γονίδη (ψάξτε το: Έχεις πετάξει μαζί μου) και φυσικά είναι ο προστάτης όλων των μασονικών οργανώσεων τις οποίες ενισχύει και φωτογραφίζεται περήφανα μαζί τους (π.χ. Σορροπτιμίστριες, τι είναι αυτό θα πείτε, για ψάξτε το λίγο και θα καταλάβετε).

  2. Δηλαδή γιά νά καταλάβω: Για τούς Νεοέλληνες, βιασμός είναι μόνον πχ.. ό βιασμός μίας γυναίκας??
    Ό βιασμός τής Ελλάδας ή τού Έθνους, δεν είναι βιασμός??
    Όλοι αυτοί οί γαμημένοι πού ασελγούν στο σώμα τής Ελλάδας,δεν είναι βιαστές? Γιατί δεν πάνε φυλακή? Γιατί δεν στήνονται διαδηλώσεις καί γι’ αυτήν?
    Άειντε ωρέ γκιαούρηδες! Ψεύτες καί υποκριτές.

  3. Τζίτζι, ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει μέρα στη ζωή του… κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε ό τι μας αξίζει.

  4. Ποιος ιδιοκτήτης ξενοδοχειου δεν θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε όροφο της ιδιοκτησίας του με καμερες?
    Άρα υπάρχουν κάμερες αλλά είναι κρυφές.

  5. Έκλεισαν μέχρι και το Twitter του Τριανταφυλλόπουλου

  6. Μέλη της ΟΝΝΕΔ οι Βιαστές της κοπέλας. Γiατί το αποσιωπούν τα ΜΜΕ;

  7. Όταν ο #2_μπαλαντέρ_Τζιτζί είχε βάλει το αλλήθωρο στο Μαξίμου δεν είχε πει ή γράψει κανένας σας κουβέντα και τώρα που ναι (αργότερα απο) αργά ξυπνήσατε και πιάσατε τον κλέφτη ;

    1. Το παίζει και φιλολαϊκος και αντί να βοηθήσει το φτωχό και (αδύνατο) κορίτσι πήγε να βοηθήσει τους “billionaire”.
      Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

  8. Στην πολιτική για δύο λόγους μπαίνουν τα λιγουρια. Για να κονομησουν και για να γ@μισουν.

  9. Βρε το χαμογελαστό παιδί που ήξερε και δεν μίλαγε….Τα τζιτζίκια ήρθαν νωρίτερα φέτος πριν το καλοκαίρι…Ανοίγουν στόματα κ σφίγγουν κωλαράκια…

    1. Μην τον βλέπεις με το αγγελικό πρόσωπο είναι μεγάλη λέρα και με πολύ υψηλές διασυνδέσεις στους κύκλους της Ευρώπης και όχι μόνο.

      1. Ξέρεις πόσα είχε ακουμπήσει ο βρυκόλακας του GG για να λάβει μέρος στις εσωκομματικές και να βγεί ο γιός του παρταόλας ; Αλλά και πως να το ήξερες αφού μόλις το μαθαίνεις . .

  10. Για αυτούς που καταλαβαίνουν αυτό το εξώφυλλο λέει ΤΕΤΑΣΤΕΙΕΣ αλήθειες .
    Γεωργία από μικρή μπήκες στα βάσανα ελπίζω να δεις αυτό το εξώφυλλο και να καταλάβεις πολλά για την ζωή .Καλως ήρθες στην αληθινή ζωή.Ο Αϊ Γιώργης που έχεις το όνομα του σκότωνε τους Δράκους.
    Καλό κουράγιο και όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί σου.

    1. Και αυτοί στο εξώφυλλο βιαστές είναι απλά βιάζουν άλλους ανθρώπους με άλλους τρόπους και άλλες μεθόδους.

  11. απο περιεργεια μονο ….η μικρη 24χρονη ειχε δικο της αμαξι διαβαζω …εχουμε μαθει τι μαρκας ηταν το αμαξι ? αλλο να ειναι καποιο opel nissan renault fiat μικρά δηλαδη …
    κ αλλο να εχει κ να κυκλοφορει με mercedes bmw jaguar κλπ κλπ …
    παντως αθηνα που μενω βλεπω στα φαναρια – στο δρομο -γενικα παντου ,πολλες νεαρες μικροτερες σε ηλικια απο την 24χρονη με ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ κ συμπτωματικα ολες ειναι ομορφες …λογικα με τον μισθο τους (αν εργαζονται βεβαια…) τα ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ αν δεν κανουν καποια αλλη κρυφη δουλειά …

  12. Αυτή είναι η δεξιά της ΝΔ. Παιδοβιαστές, βιαστές και λοατκι. Που τους χάνεις που τους βρίσκεις με τους κίναιδους ασχολούνται.

  13. Μακελειό αν μπορείς κάνε ένα ρεπορταζ με την κοροιδία του ΕΦΚΑ με την αποζημίωση λόγω καραντίνας από COVID-19….Νόσησα αρχές Δεκέμβρη και με κόλλησαν οι εμβολιασμένοι στην εργασία μου, έμεινα καραμντίνα 14 ημέρες και ο ΕΦΚΑ μου κατέβαλε το ποσό των 120 ευρώ, συνάδελφος εμβολιασμένη που έμεινε 10 ημέρες πήρε περίπου 80 ευρώ….μας βγάζουν για την χαζοίωση καραντίνα τ’όσες ημέρες και χάνουμε τόσα χρήματα

  14. Σιγά μην έλειπε ο Τζιτζιφιόγκος…όλοι τους λέρες είναι…εσύ έλληνα συνέχισε να τους δίνεις ψήφους, τα ίδια σκατά με αυτούς που ψηφίζεις είσαι!

  15. Απάτη είναι όλοι της ΝΔ Κομπίνα στην υπόθεση Η κοπέλα δεν προσήλθε σε νοσοκομείο αμέσως για ιατροδικαστικες εξετάσεις ούτε είδε εισαγγελέα Το ξενοδοχείο 5 αστέρων ισχυρίζονται δεν έχει κάμερες απαγορευεται αυστηρώς άρα το χρησιμοποιούν για παρτουζες και κόκα Φάνηκε ότι έπεσε μήνυμα στην αστυνομία να συγκαλύπτει η υπόθεση έως 72 ώρες που τα ιατροδικαστικά στοιχεία εξαφανίζονται Και δεν έγινε εξέταση DNA στο δωμάτιο βιασμού Όλα αυτά τα πλουσιόπαιδα κτήνη απαρτίζουν την νέα δημοκρατία

Comments are closed.