ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ: “ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ”.

Κοινοποίηση:
RadioMakelarides-3-6-2021

Δείτε τι αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” στον Ελλάδα 94.3 σήμερα το μεσημέρι. Εμπλέκονται οι Μασόνοι στο έγκλημα της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά; Πού βρίσκεται η “ψυχολόγος” της δολοφονημένης μητέρας και τι ρόλο παίζουν οι Μασόνοι σε όλο αυτό…

Ακούστε τα όλα στα παρακάτω βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δε θα ήθελα να ήμουν ο πιλότος. Αν είναι αθώος έχει πολλαπλό μαρτύριο. Αν είναι ένοχος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα που όσο πάει και πυρακτώνουν.

  2. Τι ανωμαλια ειναι αυτη;;;;τι κουταμαρες και υπνοθεραπευτρια;;;;;;;;;;τι αισχος και παρακμη ειναι αυτη;;;;;;Ο Χριστος ειναι η αληθεια η οδος και η ζωη και οχι οι υπνοθεραπευτριες και η γιογκα.

  3. Η μασονια ελενχει απο το ΚΚΕ μεχρι και την ΧΑ και ολα τα ενδιαμεσα κομματα.

  4. Στέφανε ή μεγάλη μασωνική στοά είναι ό παρακρατικός σύλλογος τής Ελλάδας.Από εκεί πηγάζουν όλα τά κακά τής χώρας μας.Εχουν σοβαρούς λόγους γιά τήν μυστικοπάθειά τους.Είνα μία συνάθροιση εχθρών τής Ελλάδας.
    Γιάννης Λάκων

  5. Όποιος θέλει να μάθει τι εστί μασσωνία ας διαβάσει τα εξης βιβλία,αν τα βρεί
    1)Το μαύρο λεξικό της Ελληνικής μασονίας (Μασσωνία γραφεται σωστά)
    2)Του συγγραφέως Κώστα Μπαρμπή “Μασονία,ο Δούρειος ίππος του Σιωνισμού” αν το βρειτε κάπου….

  6. Γλεντα τουs στεφανε….ΟΠΟΥ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ…

  7. μήπως είναι μασονάρα και ο πιλότος απτα τζάμπο ;

Comments are closed.