Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙ@ΣΑΙ”. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΥΙΟ. ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. “ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…”

Κοινοποίηση:
stefanos-xios-protoxroniatiko mak

Πάντα για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τους ελεύθερους δημοσιογράφους του, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Απαντάμε στο διάγγελμα του σακάτη και στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς, όπως κάνουμε καθημερινά απέναντι στο βρωμερό πολιτικό σύστημα.

Θέλουμε ανάσες οξυγόνου. Και η μόνη ανάσα για εμάς είναι η φιλοδοξία για ΣΥΝΕΝΩΣΗ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Το Μακέλειο να διπλασιαστεί και η πορνό οικογένεια του Μητσοτάκη να πάει στο διάολο.

  2. Να αναλάβει ο στρατός!
    Η στρατιωτική ησαγγελεία έχει το κρίμα του λαού επάνω στα κεφάλια της!
    Ανάθεμα από την Ελλάδα ότι μη Χριστό!
    Ο όρκος σου στρατιώτη η μεγαλητερη κατάρα από την γη και από τον ουρανό τον κάθε προδότη!
    Χριστός Ακμπάρ! https://www.facebook.com/radio.diaspora13/videos/673628010713009

  3. Χρονια πολλα σε ολους τους Ελληνες που πιστευουν στις ηθικες αξιες που ειναι ετοιμοι να θυσιαστουν για την Πατριδα μας που αξιζουν μια καλυτερη ζωη

  4. Είμαστε ακόμα Έλληνες κ.Χίο και είμαστε πολλοί. Χρόνια πολλά συνέλληνες, υγεία και προσοχή στα σκουπίδια που κυβερνούν και μυρίζουν άσχημα. κ. Χίο δεν με νοιάζει πόσοι είμαστε μαζί σου, στο πλευρό σου, αλλά προχώρα Αυτή η χώρα αξίζει πολύ καλύτερα πολύ καλύτερους. Σε όλους τους αγωνιστές του Μακελειού να είστε γεροί, δυνατοί Έλληνες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

  5. Το να ευχηθώ καλή χρονιά… το θεωρώ ανόητο με όλη αυτή την κατάσταση που μας έχει επιβληθεί εδώ κ χρόνια! Στέφανε γνωρίζεις πολύ καλά πως είμαστε ένα μικρό κ φτωχό προτεκτοράτο της Δύσης. Πιστεύεις πως μπορείς να τινάξεις το ζυγό από τις πλάτες μας;;;

  6. Στέφανε καλή χρονιά και προχώρα είμαστε μαζί σου, για να διώξουμε τα ερπετά

  7. Καλημέρα σε όλους .Καλή χρονιά . Ευχομαι να είναι ένα αγωνιστικό έτος που θα φέρει την ανατροπή και την αισιοδοξία στους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ . Όλοι σε εγρήγορση και προπάντων ενωμένοι για μια ΕΛΛΑΔΑ όπως την ξέραμε με αξίες ιδανικά και ορθόδοξη πίστη. Καλημέρα στους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ

  8. Το 2022 δεν θα γονατίζουμε στην κατοχική κυβέρνηση τους, δεν θα υποχωρήσουμε στους πολιτικούς εκβιασμούς τους και πάνω από όλα δεν θα υποταχθούμε στο ξεπούλημα της Ελλάδος ! ! !
    Έλληνες τίποτα δεν χάθηκε….αφού ο αγώνας μας διαγράφει το ιστορικό μέλλον της Ελλάδος γιατί «Χαμένος αγώνας είναι εκείνος που δεν δόθηκε ποτέ»…
    Ήρθε η ώρα ο ήλιος των Ελλήνων να ανατέλλει ξανά ! ! !
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  9. αυτή είναι η μοναδική ευχή που είπε ο Σπαρτιάτης!! “γράψτε τους στα αρχ#δι@ σας”!!!! και να προσέχουμε την υγίεια μας!!! όσο για την συνννενωση του πατριωτικού χώρου το θεωρώ ουτοπία!!

  10. Καλή χρονιά σε όλους στο μακελειό. Εύχομαι υγεία και ευημερία σε όλο το προσωπικό με την ευαισθησία που με διακατέχει προς τον κάθε απλό εργαζόμενο !

  11. Καλη χρονια σε ολους καλη χρονια στεφαναρα να προσεχεις παλληκαρε ειναι πολυ επικινδυνοι ο Χριστος να σου δινει δυναμη

  12. Φαιδων Βοβολης – Στεφανος Χίος ενωμένη πατρίδα

    έτσι, να τα βρείτε με τον γιατρό και να κατεβείτε στα ψηφοδέλτια με ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΑ ΣΑΣ ΜΌΝΟ!

    Τα ακρωνύμια τα χει ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ο κόσμος πιστέψτε με… αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι οτι ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΙ!….ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΣΑΣ ΞΈΡΕΙ!!….

    Το όνομα του νέου κόμματος για να το μάθει…. και μέχρι να το μάθει…. φέξε μου και γλίστρησα….

    Χρόνια Πολλά καλή χρονιά Στέφανο Χίο. ο λαϊκός κόσμος μαζί σου !

  13. Καλή χρονιά Στέφανε. Υγεία, Αγωνιστικοτητα, Επιτυχία!

  14. Καλή Πρωτοχρονιά ΣυνΕλληνες, Καλή Χρόνια και Καλή Λευτεριά μέσα στο χρόνο που μας έρχεται. Αντίσταση, Αντίδραση και Ανυπακοή σε όλο το νεοταξικό σκουπιδαριό, στον αυταρχισμο τους και την καταπίεση τους. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα και είναι τελειωμένοι πολιτικά, εύχομαι και βιολογικά, υπαρξιακά, να τους φάει το χώμα και ακόμα καλύτερα στα σκυλιά για τροφή. Υγεία σε ολους τους συνΈλληνες πατριωτες, ανεμβολιαστοι και δίχως μάσκες.
    Κουφάλες την Πρωτοχρονιά θα την γιορτάσουμε είτε το θέλετε είτε όχι. Κακό σας ψόφο οπαδοί της επανεκκίνησης.

  15. Στέφανε πάντα γερός και δυνατός! Κάθε ευτυχία στην οικογένεια σου!! Προχώρα. Είμαστε όλοι δίπλα σου Ακόμη και από έξω. Εδώ στις ΗΠΑ βλαστιμαμε.που δεν μπορούμε να ψηφίσουμε για την Ελλάδα

  16. ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

  17. Στο Μακελειο και στον Στεφανο! Καλη χρονια σε ολους και οντως τους γραφουμε στα …μας! 👍😁

  18. Καλη ευλογημενη χρονια σε ολους σας , ολοι μαζι θα γινουμε χειροβομβιδα αναστασης.

  19. KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ,για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  20. Καλή χρονιά σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε μια κανονική δημοκρατία όλοι αυτοί (πολιτικοί .. δήμαρχοι .. περιφερειάρχες… γιατροί γιαλαντζι… δημοσιογράφοι πληρωμένοι… παπάδες μεγαλόσχημοι…) Πρέπει να πάνε όλοι φυλακή γιατί ζούνε σε βάρος του ελληνικού λαού.. και ελπίζω να έρθει αυτή η στιγμή…. μέσα στο 22 … καλή πρωτοχρονιά

  21. Τσουχτρα

    Καλησπερα χρονια πολλά σε ολους σας. ΥΓΕΙΑ κι ελευθερία. Κύριε Στεφανε πάντα δυνατός με το ιδιο κουραγιο για αλλαγη σε ενα τοπο που θα κυβερναει ο λαος σε ολα τα θεματα με δημοψηφισμα. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τωρα κυβερνανε και αποφασιζουνε ενα ματσο αχρηστοι για ολη την Ελλαδα. Αυτο το θεωρουνε δημοκρατία. Εμεις το θεωρουμε αλητεια.
    Ο καινουργιος χρονος να φερει στον καθενα οτι εχει μεγαλυτερη αναγκη για να ειναι ευτυχισμενος.

  22. Χρονια πολλα σε σενα Στεφανε στην οικογενεια σου κ σε ολη την ομαδα του Μακελειου

  23. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

  24. KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΑΔΥΣΤΑΧΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ…………………………

  25. Στέφανε χρόνια πολλά καλή χρονιά.Διώξε τό τσιράκι τών Εβραίων τόν γουλομάτη από τήν πατρίδα μας.
    Γιάννης Λάκων

    .

  26. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά στην ομάδα του μακελειού και σε όλους του Έλληνες και Ελληνίδες. Μια που τα είπατε κύριε Χίο και μια που σας έγραψαν αυτοί οι αληταραδες. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν Χριστό μόνο η μάσα και η καλοπέραση στις βιλαρες και στα σαλέ τους να είναι καλά. Ευτυχές το 2022.

  27. Έτσι μπράβο ένωση των πατριωτικών δυνάμεων ώστε να ταρακουνηθεί το σύμπαν στις εκλογές. Χρόνια πολλά Στέφανε και σε όλο το Μακελειό. Χρόνια πολλά σε όλους τους πατριώτες.

  28. Καλή χρονιά, ελευθερία, δικαιοσύνη, δημοκρατία.

  29. Χρονια Πολλα Σεφανε και σε ολα τα παιδιά εκει στο Μακελειο.
    Καθε μερα εξώφυλλα και να χάνουν τον υπνο τους…

  30. Καλή Χρονιά Στέφανε και σε όλα τα παιδιά που εργάζονται στο αγαπημένο ΜΑΚΕΛΕΙΌ !!!! Υγεία και αγάπη για την οικογένειά μας και όλους τους Έλληνες!!!!

  31. Κύριε Χίο εγώ σας έχω κάθε μέρα στις προσευχές μου.Οπως κ πολλοί άλλοι άνθρωποι όμως θα μιλήσω για μένα .Δακρύζω όταν σας ακούω παρόλο που πολλές φορές ο αιχμηρός σας λόγος με κάνει να αισθανόμαι άσχημα γιατί σας άνθρωπος έχω κάποια τρωτά που εσείς επειδή ακριβώς είστε άμεμπτος κ 💯 καθαρός δεν μπορείτε να συμμεριστειτε.Ωστοσο μιλάτε βαθιά στη ψυχή μου κάθε φορά που υπερασπίζεστε το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να ζει κ να ακούγεται .Καλή χρονιά κ σύντομα στη Βουλή Ηγέτη Χίο .

  32. Καλή χρονιά ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Παντα να είστε γεροί και κοντά μας να μας ενημερώνετε στα πολύ δύσκολα χρόνια που ακολουθούν.
    Καλή χρονιά με υγεία και σε σένα Στέφανε και στην οικογένεια σου και σου εύχομαι καλή τύχη στον εκλογικό
    σου αγώνα.
    Να μη δουλεύεις πολύ και να ξεκουράζεσαι .
    Υψηλό ανοσοποιητικό σημαίνει αναπλήρωση των δυνάμεων που χάνουμε με ύπνο.
    Αυτό είναι το αντίδοτο σε κάθε ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ.
    Να προσέχεις τώρα που η παγκόσμια χούντα εξαπλώνεται στις ψυχές των ανθρώπων για να τις αφομοιώσει.
    Μόνο εσύ έμεινες!! Για αυτό φρόντισε να είσαι κοντά μας για να μας δίνεις δύναμη σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές έστω κι αν εσύ δεν καταφέρνεις να τους γράψεις στ’ αρχιδια σου όπως μας συμβουλεύεις.
    Δεν είναι εύκολο να γράψεις κάποιους στ’ αρχιδια σου όταν ειναι αυτοί που σου δίνουν και θα σου δίνουν πλέον άδεια για να ζήσεις.
    Η ζωή μας τελείωσε πια όπως όλοι τη ξεραμε.
    Αρκεί να το αποδεχτουμε .
    Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι μπορεί να πεθάνω.
    Κάποτε το έβλεπα σα κάτι μακρινό και σκεφτόμουν ότι ο θάνατος αφορά άλλους κι όχι εμένα.
    Τα τελευταία δύο χρόνια καθώς βλέπω την πρώην εξαιρετικά ευτυχισμένη ζωή μου να απαξιώνεται και να γίνεται φτερό στον άνεμο στα χέρια τους άλλαξα εσωτερική στάση προς το θάνατο.
    Ίσως να αποτελεί και λύτρωση!!
    Το μόνο που με κρατάει πια είναι οι αγαπημένοι μου μιας και άλλη χαρά δεν έχω .
    Δεν είναι απαισιόδοξα αυτά που γράφω. Είναι αληθινά και όχι προσποιητα, ψεύτικα, ωραιοποιημένα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν μερικοί.
    Με ελάχιστους ανθρώπους μπορώ να ταυτίζομαι πια .
    Εύχομαι η εφημερίδα μακελειό να είναι η πρώτη σε κυκλοφορία τη χρονιά που μας έρχεται!!

  33. Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο, πάμπλουτος νάσαι στη χαρά και πάμπτωχος στον πόνο.

  34. Μπραβο,κυριε Χίο, μας εφτιαξες την Πρωτοχρονιά ! Στους μαφιόζους έτσι πρεπει να απευθυνόμαστε ( στη Μάφια της οικογένειας Σομόζα, που έχει παρει μαζι της με πολλά εκατομμύρια εξαγοράς και όλα τα άθλια υποκείμενα της ψευτοΒουλής). Μιά ανύπαρκτη προσυμφωνημένη αντιπολίτευση,που ζητάει ακομα χεορότερα “μετρα” !!!. Καλή Χρονιά με Υγεία, ειμαστε μαζί σας. – Ομάδα παλαιών Αριστερών.

  35. Καλή χρονιά κύριε Χίο. Ο Θεός να σας δίνει υγεία και κουράγιο να μας ενδυναμώνετε στον καθημερινό αγώνα μας. Είθε ο Θεός των Ελλήνων να εισακούσει τις προσευχές μας και να απαλλαγούμε λίαν συντόμως από τα ανθελληνικά σκουπίδια που δηλητηριάζουν χωρίς τύψεις τη ζωή μας.

  36. Στέφανε, υγεία ευτυχία, βαθειά πίστη για τον νέο χρόνο. Στο διάγγελμα του μας αποκάλεσε… συμπολίτες μου, ίχνος πατριωτισμού. Επιτέθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην πίστη μας και στην ορθοδοξία λέγοντας πως υπάρχει μόνο μία αλήθεια και αυτή είναι η… επιστημονική (ημιτρελος), καμία αναφορά φυσικά σε πίστη και Θεό. Θα ήθελα να κλείσω με μια ερώτηση προς τον αρχιεπίσκοπο και τον Πειραιώς Σεραφείμ. Με αυτόν τον απίστευτο σκοταδιστη πολεμιο της πίστης μας, θα συνεχίσετε να συμπορευεστε? Πήρε το μέρος του χυδαίου προστυχου ρατσιστή Μοσιαλου αν όχι από κοινού έκαναν αυτή την υβριστικη χυδαία ανάρτηση. Θα τον ακούσετε τώρα που θα σας απαγορεύσει να ευλογησετε έστω και μόνοι σας τα ύδατα με σκοπό να ευχαριστήσει τους άθεους που τον ταΐζουν? Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, δυνατή πίστη, μην τους πιστεύετε και μην σας απομακρύνουν από τον Θεό. Αυτό επιδιώκουν. Δεν θα το καταφέρουν.. Έρχονται δύσκολοι αγώνες σκληροί, μην τους φοβάστε μην σκύβετε το κεφάλι στους υβριστες. Την ευλογία Του να έχουμε. Θα νικήσουμε, μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της πατρίδας μας θα τελειώσει σύντομα. Για πολλοστή φορά δοσιλογοι και προδότες ηγούνται της πατρίδας μας. Πρώτη φορά είναι? Στο τέλος όμως πάντα ποιο δυνατοί. Χρόνια πολλά…

  37. Χρόνια πολλά Στέφανε καλή χρονιά, πολυ σωστός πρέπει να ενωθούν όλα τα πατριωτικά κινήματα! Μην σταματάς να τους βαράς και κυριώς για το θέμα της απόπειρας ενατίον σου.

  38. Καλή καί ευλογημένη χρονιά πρός πάντας τούς αγωνιζομένους αγαπητούς ΕλληνΟρθόδοξους Πατριώτας καί Πατριώτισας, ευχόμενος εκ βάθους καρδίας νά φθάσει η ευλογημένη στιγμή όπου ο λαός σύσσωμος, ομοθυμαδών, ενωμένος καί ενδυναμούμενος εκ τής Χάριτος Τού Κυρίου καί Θεού ημών Ιησού Χριστού, ώστε απελευθερωμένος νά βροντοφωνάξει ::: «ΝΕΝΙΚΗΚΑ σε μπάσταρδε μητσοgoofy καί υπόλοιπο συνονθύλευμα τού προδοτικού σατανοκαρκινοβουλίου». Έτη καλά καί ψυχοσωτήρια.

  39. Καλη Χρόνια Στέφανε.

    Και μην ξεχνάς Λαϊκισμός είναι “H πολιτική προσέγγιση που προσπαθεί να απευθυνθεί στους απλούς ανθρώπους που αισθάνονται ότι οι ανησυχίες τους αγνοούνται από καθιερωμένες ελίτ ομάδες.”
    (λεξικό της Οξφόρδης).

    Όποιος λέει είναι αντίθετος στον λαϊκισμό, απλά σφετερίζεται την εξουσία για να βοηθήσει τους ολιγάρχες και την ελίτ εις βάρος του λαού έμμεσα καταλύοντας τον όρο και τον σκοπό της Δημοκρατίας και γίνεται εκλεγμένη Ολιγαρχίκη Δικτατορία.

  40. Σσστττ.. Μη λέτε κακά λόγια
    Έρχεται ο ιός Φλορονα από το Ισραήλ.
    Συνδυασμός κορωνοϊού και γριππης.
    Θα τον αρπάξουν όλοι οι φλωροι της ΝΔ και θα ψοφήσουν πριν προλάβουν να υποχρεωτικους σε όλους τους εμβολιασμους..

  41. Καλή καί ευλογημένη χρονιά πρός πάντας τούς αγωνιζομένους αγαπητούς ΕλληνΟρθόδοξους Πατριώτας καί Πατριώτισας, ευχόμενος εκ βάθους καρδίας νά φθάσει η ευλογημένη στιγμή όπου ο λαός σύσσωμος, ομοθυμαδών, ενωμένος καί ενδυναμούμενος εκ τής Χάριτος Τού Κυρίου καί Θεού ημών Ιησού Χριστού, ώστε απελευθερωμένος νά βροντοφωνάξει ::: «ΝΕΝΙΚΗΚΑ σε μπάσταρδε μητσοgoofy καί υπόλοιπο συνονθύλευμα τού προδοτικού σατανοκαρκινοβουλίου». Έτη καλά καί ψυχοσωτήρια.

  42. 5 χιλιάρικα το τραπέζι το άτομο, είπαν Ντουμπάι ελληνική βραδιά τη νομίζεις ότι πεζει έφυγαν τα ελληνικα ονόματα για αρπαχτές και μας κλείδωσε ο Μητσοτάκης για να μην το πάρουμε είδηση μεγάλη χλιδή

  43. Καλη χρονια στεφανε και σε ολο το μακελειο με υγεια!

  44. Στρέφανε προχωρά μπροστά για να φύγει η βρωμά και η δυσωδία από την πατρίδα μας. Σου εύχομαι Υγεία,
    Χρόνια πολλά. Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος

  45. καλη χρονια κυριε στεφανε χιε την ζωη επρεπε τοσα χρονια να την παρουμε στα χερια μας τωρα ειναι δυσκολο δυστηχως γιατι ειδη εχουν εκολαφτει τα αυγα και εχουν βγει εξω και μας τρωνε λιγο λιγο

Comments are closed.