Ο Ράμα «χορεύει» τσάμικο την Αθήνα! – Αδιανόητη ξεφτίλα!

Κοινοποίηση:
ΡΑΜΑ

Η προφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη συνεχίζεται, όπως αποφάσισε το αποκαλούμενο και απολύτως διεφθαρμένο και εξαρτημένο από την εκάστοτε κυβέρνηση «Ειδικό Δικαστήριο Πάταξης της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος» της Αλβανίας.

Παράλληλα, συνεχίζεται η «φυλάκιση» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Μητέρα Τερέζα» του συνεργάτη του Φρέντυ Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος έχοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας υποχρεώνεται να ζει χωρίς την απαραίτητη αρωγή της οικογένειάς του, καθώς οι αλβανικές Αρχές απαγόρευσαν κάθε επαφή των συγγενών του με τον κρατούμενο.

Ο Π. Κοκαβέσης έχει υποστεί μεταμόσχευση καρδιάς και χρήζει ειδικής ιατρικής παρακολούθησης, λόγος για τον οποίο νοσηλεύεται φρουρούμενος… Το αλβανικό «δικαστήριο» αποφάσισε ότι και οι δύο Έλληνες Βορειοηπειρώτες πρέπει να παραμείνουν στη φυλακή μέχρι να στηθεί η δίκη-παρωδία, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι η τελική απόφαση θα είναι αποτέλεσμα πολιτικών παρεμβάσεων και όχι της λελογισμένης νομικής διαδικασίας.

Στο κλίμα αυτό, η Αθήνα παρακολουθεί «σαν χαζή» -που λέει και ο λαός- τον υπάλληλο του Ερντογάν, Αλβανό πρωθυπουργό, να εμπαίζει την Ελλάδα, όπου τη βρίσκει πλαδαρή και άτονη. Παντού, δηλαδή… Είναι πλέον φανερό και στους ηλίθιους ότι ο Έντι Ράμα έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ξεκληρίσει ολόκληρη την ελληνική μειονότητα από τη Χειμάρρα. Η Αθήνα υπέστη μία ακόμα ήττα, καθώς κάποιοι κουτοπόνηροι φωστήρες που κάνουν κουμάντο στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών εισηγήθηκαν στην πολιτική ηγεσία το «μεγαλειώδες» σχέδιο να αποσπάσουν τον Αλβανό πρωθυπουργό από την αγκαλιά του Τούρκου ισλαμιστή δικτάτορα Ταγίπ Ερντογάν.

Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και, λίγες ημέρες πριν από τις ελληνικές εκλογές, ο Ράμα περιφερόταν στην Αθήνα παριστάνοντας τον ζωγράφο, με την ελληνική πολιτική ηγεσία να του παραχωρεί το Ζάππειο Μέγαρο, τον χώρο δηλαδή που συνδέεται με μείζονα διεθνή πολιτικά γεγονότα (υπογραφή ένταξης της Ελλάδας στην Ε.Ε., υπογραφή διεύρυνσης της Ε.Ε. και εισόδου της Κύπρου στην Ε.Ε.) και νοείται ως ο «ναός» της ελληνικής διπλωματικής ισχύος. Θυμάται (προσωπικά) την ημέρα εκείνη τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να κάθεται δίπλα στον Αλβανό πρωθυπουργό, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», και να ακούει τον παρακαθήμενό του να λέει (χάριν αστεϊσμού): «Είμαστε ίδιοι λαοί. Η διαφορά μας είναι ότι οι Αλβανοί πιστεύουν ότι έφθασαν στα Βαλκάνια πριν από τους πιθήκους και οι Ελληνες πιστεύουν οτι έφθασαν στα Βαλκάνια πριν από τους Αλβανούς». Αυτοί είμαστε, αυτό μας αξίζει!

Η Αθήνα υποκλίθηκε λοιπόν στον άνθρωπο που ήδη έχει αποσπάσει από ελληνικά χέρια μεγάλο ποσοστό κλήρων της χειμαρραίας γης από τους Έλληνες ιδιοκτήτες της, οι οποίοι αναγκαστικά εγκαταλείπουν κάθε προσπάθεια αντίδρασης με νομικές διαδικασίες, αφού όλο το νομικό σύστημα της Αλβανίας είναι διαβρωμένο από το οργανωμένο έγκλημα. Οι Έλληνες κάτοικοι της Χειμάρρας κρατούν ακόμα τα κάστρα του Ελληνισμού, αλλά υφίστανται καθημερινές διώξεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. 41% και πανε για 50% μαλλον οι νεοελληνες ειναι μαζοχες και κατωτεροι σε νοημοσυνη των χιμπατζηδων.

  2. Μονο ντροπη μπορει κανεις να αισθανθει για την εξωτερικη πολιτικη μιας κυβερνησης υποτακτικων ανδρεικελων που τους κοροιδευει ακομα και ο τελευταιος γυφτος των Βαλκανιων!!!! Αλλα τι να πει κανεις, τα βοδια που ζουν σ’ αυτη την χωρα , εδωσαν σ’ αυτη την κυβερνηση το 40% , να τους χαιρεσθε βοδια!!

Comments are closed.