“Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Αλατάκι και νερό”. ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ την ώρα που εισαγγελείς διερευνούν “μαϊμού” εμβολιασμούς πολιτικών που εκβιάζουν και παραπλανούν τον Ελληνικό Λαό. Βαράνε τα “κλαρίνα” της διαπλοκής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: “ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΤΩΡΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ” γιατί θα σε ΡΙΞΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. “ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ”, ΩΡΥΕΤΑΙ Η ΝΤΟΠΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

Κοινοποίηση:
exofillo

teaser2-9

Tεύχος 1990, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της ΠΕΜΠΤΗΣ 2-9-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Πόσο πια να επηρεαστεί από νερό ή εμβόλιο αυτό το είδος μισάνθρωπου;;;;

  2. δεν κατάλαβα, δεν πιστεύετε ότι είδα χθες τον Σαμαρά να πίνει καφέ στην Τσακάλωφ ; lol

  3. Να ανοίξεις σπίτι να σου κάνουν και παιδιά. Η χαρά των γυναικολόγων έχουν χτίσει βίλες. Η πρώτη ερώτηση που κάνουν είναι αν έχουν κάνει ολική αφαίρεση στις αυγουλοθήκες τους. Χειρότερες και από τις βραζιλιάνες πλέον. Έχουν το πήδημα για χέσιμο.

  4. Πολύ αθώα η 17 Χρονη. Πώς και του ξέφυγε του Σειρηνάκη;;

  5. Ποιο υπουλος δεν υπαρχει, δεν το εκανε και μας διαταζει να το κανουμε ξεροντας οτι ειναι βιτριολι στα αγγεια
    Ο παιδο σατανι..στης θα την βρει απο την θεια δικη, να προσεχει γιατι αυτη τεινει να χτυπα πρωτα τα τεκνα αυτον.

  6. Λες και δεν το ξέραμε. Σε συνθήκες πραγματικής κρίσης και πραγματικής πανδημίας, επικεφαλής κράτους δεν θα διακινδύνευε ποτέ να αφήσει κενό εξουσίας, ούτε οι συνεργάτες/το κόμμα/η κυβέρνησή του θα το επέτρεπαν, κάνοντας άγνωστη και αδοκίμαστη έγχυση. Σε συνθήκες σαν τις δικές μας τώρα, μόνο όποιος δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμα και δεν έχει ιδέα για τί πράγμα μιλάμε όταν λέμε «Μητσοτάκης» θα πίστευε ποτέ ότι αυτή η φάρα ειδικά θα προέβαινε σε ηρωϊσμούς και αυτοθυσίες για τους Έλληνες. Κοινώς, την πατήσατε ανελέητα, μπολιασμένα. Θα κλάψουνε μανούλες (ευτυχώς, όχι οι δικές μας).

  7. Ντροπή στον Θάνο Πλεύρη, που προσβάλλει όχι μόνον τον πατριώτη πατέρα του αλλά όλους τους Έλληνες,υποκλινόμενος δουλικώς στους εχθρούς του Γένος μας Εβραίους.
    ΟιΤούρκοι μετέφεραν τους Εβραίους από Ισπανία, Πορτογαλία εγκαθιστώντας σε ελληνικές πόλεις ως συμμάχους τους.
    Το ίδιο συνέβη και τον 16ο αιώνα όταν απελάθησαν από τις καθολικές περιοχές. Αποστολή τους η καταπίεση των Ελλήνων. Φοροεισπράκτορες,καταδότες, κατ΄επάγγελμα βασανισταί και δήμιοι.

  8. Αυτό το ξέραμε ,,αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί ,,μπορεί αλλα δεν..πρέπει να πέσει αυτη η χούντα άμεσα ! Και όχι με ειρηνικές διαδηλώσεις ! Kατέστρεψαν τη χώρα μας , τέτοια αλητεία δεν είδαμε ποτέ ξανα !@@

    1. Επειδή όλα, ΟΛΑ, δημιουργούν μικρο θρομβώσεις, άνετα κάνει τεστ με dDH ή κάπως έτσι. Πρέπει να βρω την μελέτη από πριν 20 μέρες.

      1. D-dimer ονομαζεται αυτο το τεστ. Οποιος εκανε το εμβολιο του συνιστω να παει γρηγορα να το κανει.

  9. το μπόλι έχει μέσα potassium chloride που χρησιμοποιούν στην ευθανασία.. ενδοφλέβια χορήγηση μπορει να προκαλέσει καρδιακη ανεπαρκεια.. λένε είναι μικρή η δόση, αλλά δεν ελένχουν πριν τον εμβολιασμό τα ποσοστα του κάθε ασθενή.

  10. Χμμμ! 17χρονη! “Κολλαρα για πουκαμισα”! Την θυμοσαστε, την εκφραση;

  11. Ο κοσμος το’ χει τουμπανο κι’ ο Κουλης, κρυφο καμαρι! Λες και δεν το ξεραμε! Πρωτος διδαξας, ο Φορντ! Βεβαια, αλλο το να εχεις ενδειξεις κι’ αλλο, το να υπαρχουν αποδειξεις! Που προφανως διαθετει, ο κος. Αντωνιαδης!

  12. Και κανονικό να είχε κάνει, σήμερα 9ο μήνα θεωρείται ανεμβολίαστος…..

    1. Σωστότατος. Επίσης δεν θα ρισκάριζε καμμιά εταιρία το πρόγραμμά της για πωλήσεις, δίνοντας original δόση σε κάποιον που είναι πρωθυπουργός στην αρχή του προγράμματος. Φαντάζεστε τι συνέπειες θα είχε αυτό αν κάτι πήγαινε στραβά σε θέματα παρενεργειών;

Comments are closed.