Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ φέρνει ΧΑΟΣ στα σχολεία! ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να πάνε σχολείο γιατί τις ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ οι αλλοδαποί…

Κοινοποίηση:
1

Οι γονείς καταγγέλλουν μια ομάδα νεοαφιχθέντων μεταναστών παρενοχλούν τις κόρες τους. H αποτυχημένη ενσωμάτωση των ανθρώπων αυτών έχει οδηγήσει σε ομαδοποιήσεις στο σχολείο, θα σημειώσουν.

«Υπάρχουν καθημερινές απειλές και παραβάσεις στο σχολείο. Η κόρη μας, η οποία είναι στην όγδοη τάξη, έχει παρενοχληθεί από παιδιά της έβδομης τάξης. Την λένε «Σουηδέζα πόρνη» και την απείλησαν αρκετές φορές να τη χτυπήσουν».
«Η αστυνομία κλήθηκε πολλές φορές. Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκαν τρεις φορές. Και ένα ασθενοφόρο έχει κληθεί στο σχολείο κατά τη διάρκεια των επιθέσεων», ανέφερε ένας άλλος γονέας.

«Τα όπλα και τα ναρκωτικά είναι συνηθισμένα στο σχολείο και οι αντιπαραθέσεις των ομάδων συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση της σχολικής ημέρας», λέει ένας άλλος γονέας.

Οι γονείς είναι ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι στη σχολική διοίκηση και πιστεύουν ότι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά τα προβλήματα με αποτέλεσμα να έχουν εξοργιστεί. Φυσικά πολλοί γονείς αρνούνται πλέον να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο (και ειδικά τις κοπέλες) καθώς βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο.

Θα γίνει κάτι; Δεν το γνωρίζουμε, αλλά τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού φαίνονται καθημερινά και επηρεάζουν την εύθραυστη ψυχολογία των νέων. Κι αυτό είναι το χειρότερο…
Με πληροφορίες από Voice of Europe

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: