Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ! “Κλείνουν τις λαϊκές για να κονομήσουν τα σούπερ μάρκετ – Πώς θα ζήσουμε;”

Κοινοποίηση:
laiki

Αναίτια η Κυβέρνηση κλείνει τις λαικές αγορές, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αναγνώστης. Όπως υποστηρίζει, στις λαϊκές τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και ο μοναδικός λόγος της απαγόρευσης είναι να τα κονομήσουν σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές που έχουν τις τιμές 2 και 3 φορές παραπάνω. Δείτε τι καταγγέλλει:

“Τι γίνεται ρε παιδιά με τις λαϊκές αγορές; Θα τις κλείσουν και αυτές; Γιατί λέει ότι δεν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής σε μια λαϊκή στην οποία οι πάγκοι απέχουν 5 μέτρα ο ένας από τον άλλο και οι εργαζόμενοι φορούν μάσκες και γάντια και έχουν και αντισηπτικά.Αυτό όμως γίνεται για να κονομήσουν τα σουπερ μάρκετ και οι πολυεθνικές.Και τι θα γίνει με τον απλό λαό από που θα ψωνίσει τα λαχανικά του; Από τα σουπερ μάρκετ που έχουν διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές φυσικά.Και στο τέλος τι θα γίνει με τους εμπόρους και τους παραγωγούς;Πώς θα τα βγάλουν πέρα αυτό τον καιρό;Ειδικά οι παραγωγοί καλλιεργούν τα χωράφια τους,τι θα γίνει με αυτά τα προϊόντα; ,που θα τα πουλήσουν;,πώς θα ζήσουν την οικογένειά τους;,τα έξοδα κυλάνε.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αφήστε ήσυχο το καρτέλ των λαϊκών !! Μια χαρά τα κονομάνε !!! Πολλά s/m είναι πιο φτηνά από τη λαϊκή, γιατί πολύ απλά στη λαϊκή συμφωνούν όλοι να πουλάνε σε αυξημένες τιμές (χωρίς απόδειξη) για να εκμεταλλεύονται τα γερόνιτα που ψωνίζουν (με την ανάλογη κλοπή στη ζυγαριά). Και εις άλλα με υγεία….

  2. Εσυ που εκαμες την καταγγελια εισαι πολυ μπετοστοκος. ουστ γελαδα ξυστρωτη.

  3. ΑΗ ΦΤΥΣΤΑΦΡΥΔΙΑΣ ΡΕ 0,80 Η ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ 0,60 ΣΤΟ ΜΑΝΑΒΗ ΝΤΟΠΙΑ….ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΡΟΤΑ 1,20 ΛΑΙΚΗ Κ ΣΤΟ Σ/Μ 0,49……ΒΡΑΣΤΑ Κ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ

Comments are closed.