Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ! Και απολυμένοι και εκτός μέτρων στήριξης – Η απίστευτη ενέργεια εργοδότη σε δεκάδες οικογένειες

Κοινοποίηση:
makeleio2

Δείτε την παρακάτω καταγγελία για να πάρετε μια γεύση του τι σκαρφίζονται εργοδότες εν μέσω κρίσης κορονοϊού.

Στην παρακάτω καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης, η εργοδοσία (το όνομα της οποίας είναι στη διάθεσή μας) αφού δούλεψε ψιλό γαζί τους υπαλλήλους του, τουε πέταξε στο δρόμο.

Διαβάστε:

Καλησπέρα σας !

Θα ήθελα να καταθέσω ένα προσωπικό συμβάν . Είμαι εργαζόμενος σε εταιρία που τροφοδοτεί εστιατόρια «Πανελλήνια Προμηθευτική» στους Αγίους Αναργύρους με την ιδιότητα του οδηγού . Η ΚΑΔ της εταιρίας αναφέρεται στις πληττόμενες αλλά η απόφαση των εργοδοτών μου είναι να ΜΗΝ ενταχθούν κ να ξεκινήσουν λύση κ εκκαθάριση εταιρίας. Με αποτέλεσμα να μας το ανακοινώσουν σήμερα τηλεφωνικά ότι αύριο να υπογράψουμε τις απολύσεις μας . Ωστόσο τόσες μέρες μας είχαν σε αναμονή ώστε να υποβάλλουν αίτηση σε εργανη για αναστολή συμβάσεων. Βάση του νομοθετικού πλαισίου αναφέρει ότι εντάσσονται ως ωφελούμενοι όσοι έχουν απολυθεί από 1 έως 20 Μαρτίου . Όποτε εμείς βγαίνουνε κ εκτός των μέτρων κ απολυμένοι . Δηλαδή πιο πληττόμενοι κι απ τους πληττόμενους, εφόσον δεν δικαιούμαι κ αποζημίωση , να αναμένω μόνο το επίδομα ανεργίας σε 2 τουλάχιστον μήνες .
Μπορώ να κάνω κάτι ;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπομονή…Οταν θα στρώσουν τα πράματα το αφεντικό σου μαζί με άλλους παρόμοιους θα υποστούν κάτι παραπάνω απο νομικές κυρώσεις..Με πιάνεις??Ψηλά το κεφάλι και δεν είσαι ο μόνος..

Comments are closed.