Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε στην UEFA να ορίσει τοποτηρητή στον Μπένετ

Κοινοποίηση:
Στιβ Μπένετ

Με ανακοινώσεις της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τον στίγμα των κινήσεών της. Μετά τον ορισμό του Σλοβάκου Κρούζλιακ στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πώς με τη δεύτερη οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν ότι αν η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν προχωρούσε στην αλλαγή του συγκεκριμένου διαιτητή, τότε «θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»! Όμως, το είπαν και το έκαναν οι «ερυθρόλευκοι»! Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε στην UEFA να ορίσει τοποτηρητή στον Μπένετ.

 

Επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος κορυφώνει τις αντιδράσεις του. Κατά συνέπεια, τις συνεχίζει δυναμικά. Ειδικότερα με την επιστολή που έστειλε στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα, αυτή έχει αποδέκτες τον διευθυντή ποδοσφαίρου της UEFA, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, όσο και τον επικεφαλής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι. Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζητούν να ορίσει η Συνομοσπονδία τοποτηρητή στον πρόεδρο της ΚΕΔ, τον Στιβ Μπένετ. Δηλαδή έναν παράγοντα της ευρωπαϊκής διαιτησίας στον οποίο ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα δίνει λόγο. Ειδικά για τις επιλογές και τις αποφάσεις του.

 

Τα βασικά σημεία της επιστολής

Μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός αναλύει μέσω της επιστολής του για ποιούς λόγους προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Καταρχάς, διότι ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να φέρει στην Ελλάδα διαιτητές από την Elite κατηγορία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μιας και υπάρχει ξεκάθαρη αδυναμία από την πλευρά του. Άρα αυτό είναι αισθητό με τους διαιτητές από μικρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έρχονται στην Ελλάδα, όπως ο Σλοβάκος Κρούζλιακ! Επιπλέον, γίνεται αισθητή αναφορά και στην ΕΠΟ που έχει βάλει στο… συρτάρι την πρόταση της Super League για να προχωρήσει η επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: