«Ο Ντι Μαρία κλείνει σε ομάδα της Mέσης Ανατολής με αστρονομικό ποσό»

Κοινοποίηση:
Άνχελ Ντι Μαρία

Έτοιμος να ακολουθήσει το παράδειγμα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και άλλων αστέρων φαίνεται πως είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Sports Zone», ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που αποχώρησε από τη Γιουβέντους αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Μέσης Ανατολής.
«Ο Άνχελ Ντι Μαρία θα υπογράψει σε ομάδα του Κόλπου, υπάρχει οριστική συμφωνία και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εγγράφων», αναφέρει το εν λόγω Μέσο και συνεχίζει: «Ο μισθός είναι αστρονομικός και αδύνατο να τον αρνηθεί κανείς, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι σίγουρα τον κοίταξε, χωρίς όμως να έχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση».
Η ομάδα δεν γίνεται γνωστή, ούτε και η χώρα στην οποία αγωνίζεται. Έχοντας ωστόσο στα χέρια μας τα πρόσφατα παραδείγματα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και τις τεράστιες προτάσεις που κάνουν οι Σαουδάραβες, δεν αποκλείεται να μιλάμε για το εν λόγω πρωτάθλημα.
Και φυσικά υπάρχουν επίσης το Κατάρ, αλλά και τα ΗΑΕ που μπαίνουν στο κόλπο αλλά δύσκολα θα… κοντραριστούν με τη Σ. Αραβία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: