Ο Ναδάλ αποθεώνει τον Τσιτσιπά εν όψει του σημερινού τελικού!

Κοινοποίηση:
tsitsipasnadal0

Η πιο μεγάλη ώρα (μέχρι την επόμενη, η οποία και προφανώς δεν θα αργήσει) έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ανήμερα των 20ων γενεθλίων του, ο Έλληνας τενίστας αγωνίζεται στον τελικό του Rogers Cup, με αντίπαλο των Ραφάελ Ναδάλ, τον άνθρωπο που είναι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος δεν δίστασε να αποθεώσει τον Στέφανο, υποκλινόμενος κι αυτός στο σπουδαίο ταλέντο του.

«Είναι περίπλοκος παίκτης, αλλά έχει τα πάντα. Είναι μεγάλος server, έχει εκπληκτικό backhand και χτυπάει τη μπάλα πολύ δυνατά με το forehand. Είναι νέος και έχει πάθος με το παιχνίδι. Είναι από τους αγώνες που πρέπει να παίξω πολύ καλά για να κερδίσω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο μετά τη δική του νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ στον δεύτερο ημιτελικό του Rogers Cup.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός ATP Masters που θα βρεθούν αντίπαλοι οι δύο τους καθώς πριν από 3.5 μήνες, στις 29 Απριλίου, Ναδάλ και Τσιτσιπάς αγωνίστηκαν στον τελικό της Βαρκελώνης με τον Ισπανό να επικρατεί εύκολα με 2-0 (6-2, 6-1) σε 78′ λεπτά, αλλά κι ο ίδιος ξέρει ότι τώρα είναι μια άλλη… ιστορία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: