Ο Νίκος Βούτσης απαντάει στο “Μ”

Κοινοποίηση:
voutis

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας μας, αναφορικά με την καταγγελία του δημοσιογράφου Χάρη Κοδόπουλου, ότι μένει με τη γυναίκα του τζάμπα σε χλιδάτο ξενοδοχείο του Δασκαλαντωνάκη στο Σούνιο. Είναι η τρίτη φορά που ο κ. Βούτσης απαντάει στο “Μακελειό” και αυτό είναι προς τιμήν του, γιατί είναι από τους λίγους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς αναπαράγαμε το ρεπορτάζ τού συναδέλφου, γιατί το βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Από κει και πέρα καλό θα ήταν να στείλετε την απάντηση-διάψευση στον ίδιο.

Σας παραθέτουμε αυτούσια τη διάψευση του Νίκου Βούτση:

“Κύριε Διευθυντά της εφημερίδας «Μακελειό»,

Με αφορμή «ρεπορτάζ-καταγγελία» που δημοσιεύεται στο φύλλο της εφημερίδας σας τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 στη σελίδα 3 και προσπερνώντας το ύφος και τους χαρακτηρισμούς, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης ουδέποτε έχει επισκεφτεί και διαμείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο του Σουνίου που αναφέρεται στην καταγγελία. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, δεν έχουν επισκεφτεί την συγκεκριμένη περιοχή την τελευταία τριετία.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας σας ευλόγως εγείρονται ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της δημοσίευσης της συγκεκριμένης δήθεν «καταγγελίας» από την πλευρά σας χωρίς μάλιστα να προηγηθεί η διασταύρωσή της όπως προβλέπουν και επιτάσσουν οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που δυστυχώς στις μέρες μας καταπατούνται βάναυσα.

Θεωρούμε αυτονόητη τη δημοσίευση της απάντησης και την αποκατάσταση της αλήθειας από την πλευρά σας και σας καλούμε την επόμενη φορά να διασταυρώνετε το «ρεπορτάζ» σας πριν από τη δημοσίευση.

Γραφείο Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: