Ο “Μεσσίας” επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του Ερντογάν

Κοινοποίηση:
FILE PHOTO: Turkish President Recep Tayyip Erdogan speaks during a joint news conference with Nigerian President Muhammadu Buhari in Abuja, Nigeria October 20, 2021. REUTERS/Afolabi Sotunde/File Photo

Ένας ένοπλος άντρας, προσπάθησε τα ξημερώματα της Τρίτης, να εισβάλει στο σπίτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο η ασφάλεια του Τούρκου προέδρου τον εμπόδισε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, με τους άντρες ασφαλείας του Ερντογάν, έξω από το σπίτι του στο Κισικλί της Κωνσταντινούπολης, να παρατηρούν τον άγνωστο να πλησιάζει.

Όταν έφτασε κοντά στην είσοδο, ξεκίνησε να φωνάζει πως είναι «ο Μεσσίας», ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποιήσαν, πυροβολώντας τον στον πόδι και υποχρεώνοντάς τον να αφήσει κάτω το όπλο που κρατούσε.

Αργότερα, ο «Μεσσίας» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο άγνωστος ζήτησε, όταν έφτασε στην είσοδο του σπιτιού, να συναντήσει τον Ερντογάν.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν και τότε εκείνος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε ανεξέλεγκτα τρεις φορές. Εκείνοι «απάντησαν» πυροβολώντας αρχικά στον αέρα, ωστόσο ο «Μεσσίας» δεν άφησε κάτω το όπλο και τότε υποχρεώθηκαν να τον πυροβολήσουν στο δεξί πόδι για να τον ακινητοποιήσουν.

Το ασθενοφόρο που βρέθηκε στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου έχει τεθεί υπό κράτηση, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: