Ο “Μανόλο του Παπά” δεν πτοείται: Νέες ΦΩΤΟ μέσα σε χλιδή με την ξανθιά αγκαλιά σε ρόλο μεγιστάνα “Αλ Πατσίνο” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pet3

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εργαζόταν ως σερβιτότορος και ντελιβεράς ωσότου μέσα σε διάστημα δυο μόλις ετών γίνει ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στο Μέγαρο Μαξίμου, συνεχίζει αμέριμνος τις βόλτες του στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ και σε άλλες βρετανικές πόλεις συνοδευόμενος από την ξανθιά εντυπωσιακή τραγουδίστρια, Βίκυ Καρνέζη.

Συχνάζουν σε ακριβά εστιατόρια και παμπ, κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα και ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σα να μην συμβαίνει το παραμικρό.

Διαρρέουν δε σε έντυπα κοινωνικής κριτικής ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν λες και πρόκειται για ζευγάρι της σόου μπιζ, δείχνοντας ότι όλα όσα γράφονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δραστηριότητες του παλιού συμμαθητή του Νίκου Παππά, δεν τους αγγίζουν.

pet1

petsit12

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα η Εισαγγελία της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική έρευνα , έπειτα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: