“Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΕ ΤΑ ΕΥΑΛΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ”. Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ “ΣΤΗ ΦΟΡΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ANTWNO

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις και στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” με τον Στέφανο Χίο.

Η εκπομπή με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύεται αναλυτικά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, ασχολήθηκε  με το συμβάν που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, την άγρια δολοφονία της 19χρονης Κάρολαϊν από τον σύζυγο της.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ψυχολόγο Χριστίνα Αντωνοπούλου ήταν πολλές οι αποκαλύψεις για το ποιος πραγματικά είναι ο δράστης των “Ματωμένων” Νερών με το αγγελικό πρόσωπο. “Ένας νάρκισσος  που παγίδευε τα ευάλωτα θύματα του”.

Ακούστε αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο κάθε Μπάμπης είναι πλούσιος, εγώ δεν είμαι και συνήθως οι πλούσιοι μένουν σε μεζονέτες και βίλες και όχι στην διπλανή πόρτα.

  2. Στέφανε σε εφημερίδα της Γεωργίας βγήκε συνέντευξη ότι οι μπάτσοι δέρναν έναν Γεωργιανό και τον πίεζαν να ομολογήσει.

    Γιατί τώρα μας λένε ότι υποψιάζονταν τον Μπάμπη απ’ την αρχή ενώ κάναν αγωνιώδεις προσπάθειες να φορτώσουν αλλού το έγκλημα και να τον βγάλουν λάδι;;;

    Μήπως πήγαινε τίποτα παιδάκια με το ελικόπτερο σε νησιά σε χολιγουντιανούς σταρ φίλους μεγαλοπολιτικών και ξέρει πολλά;;;

  3. Τεράστιο έγκλημα η αφαίρεση ζωής της μάνας του παιδιού σου αλλά οι προκλητικές και σαδιστικες συμπεριφορές αρκετών γυναικών προς τους άντρες τους. τους πεθαίνουν πρόωρα.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε το αντίθετο.
    Όποιος και αν νομίζεις ότι είσαι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να σκοτώσεις πάρα μόνο αν πρέπει να υπερασπιστείς δικαιως την ζωή σου !
    Αυτός που σκοτώνει για λεφτά η όποιος πληρώνει τον φονιά θα “πληρωθεί” με τους κλαυθμους και τούς τριγμούς τ Ν οδοντων !

  4. ΄Οταν λέτε “παγίδευε τα ευάλωτα θύματά του”, τί ακριβώς εννοείτε ;
    Πόσα θύματα είχε δημιουργήσει και τί παγίδες έστηνε ;
    Διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις ;
    ΄Εταζε γάμους ;

    1. Λοιπόν η υπόθεση έχεις ως εξής . Είναι μέσα σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών και σωματικών οργάνων σε μεγάλη οργάνωση με παγκόσμια κλίμακα όλοι φοβουτνε να τ πουν . Εγώ αυτό που εχω να πω είναι ότι τ οικόπεδο που αγόρασε και ήθελε να κτίσει είναι πολύ πιθανόν να Μπετόνε πολύ κόσμο εκεί η οργάνωση . Επίσης αναρωτιέμαι πόσα παιδιά ίσως και μέχρι τώρα π μιλάμε έχουν πεσει θύματα . Το ελικόπτερο ήταν για καθαρό τραφικινγκ από ότι φενετε . Επίσης περιμένω τη ιατροδικαστική εξέταση του μωρού για να δώσει φως στα χειρουργεία που έχει υποβληθεί τ παιδί σε πιο νοσοκομείο κ με πιον ιατρό και τ παρεμβολές είχε και τ του αφερθηκε επίσης που κοστολογιτε ακριβά και κάποιος με επιφάνεια κ πρόβλημα με υγείας τ επιθυμεί

  5. Ο Λαζόπουλος έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό μετά από εμβολιασμό!
    Δε ξέρω αν το είδατε!!
    Το «ερευνούν»!!

Comments are closed.