Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε περήφανους και πάλι – Χάλκινος ολυμπιονίκης – Το έδωσαν στους Κινέζους

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μετά την χρυσή προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος ανδρών που χάρισε άλλο ένα μετάλλιο στην Ελλάδα ήρθε και η επόμενη μεγάλη ελπίδα της ελληνικής αποστολής με τον Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων.

Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε την προσπάθειά του προτελευταίος και αφού ήδη είχαν προηγηθεί οι μεγάλοι του αντίπαλοι Χάο Γιου και Λιου Γιανγκ οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 15.300 και 15.500 αντίστοιχα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε το πρόγραμμά του άψογα αλλά στην έξοδό του έκανε ένα μικρό βηματάκι το οποίο του κόστισε το χρυσό καθώς βαθμολογήθηκε με 15.200.

Έτσι έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τους δύο Κινέζους συναθλητές του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δε συνδυάζονται παιδιά και Πρωταθλητισμός. Το είχα βροντοφωνάξει εδώ και πολύ καιρό. Είναι πρακτικά αδύνατον να συνδυαστεί Πρωταθλητισμός επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων και παιδιά. Οχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ενασχόληση, τα παιδιά αποτελούν τεράστια τροχοπέδη στην απόδοση του αθλητή ή εργαζόμενου γενικότερα, διότι απλά απαιτούν τεράστιο ποσό χρόνου. Ο Λευτέρης έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια και το χρυσό μετάλλιο και προφανώς επέλεξε το πρώτο. Και εγώ το ίδιο θα έκανα, έχοντας μάλιστα ήδη στην κατοχή μου ένα χρυσό μετάλλιο από προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον ευχαριστούμε!!!

  2. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΡΙΚΩΝ !!!
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!
    Σε ευχαριστούμε, Μέγιστε Πετρούνια, για τις στιγμές υπερηφάνειας και ψυχικής ανάτασης που -κάθε φορά- μας χαρίζεις … Η αλήθεια είναι ότι άξιζες το χρυσό, αλλά, βλέπεις, οι κιτρινωποί σχιστομάτηδες υποστηρίζονται μεταξύ τους …

Comments are closed.