Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Πρωτιά ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ σε διαδικτυακό γκάλοπ του Τριανταφυλλόπουλου – “Δηλητήριο” από τον “ΖΟΥΓΚΛΑ” και αναγνώριση για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr

Κοινοποίηση:
dsvs

Ένα πολύ ενδιαφέρον gallop από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο Twitter.

O γνωστός δημοσιογράφος ζήτησε τη γνώμη των ακολούθων του για ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύονται περισσότερο.

Η πρώτη ομάδα των δημοσιογράφων περιελάμβανε τους Πορτοσάλτε, Χίο, Τσίμα, Παπαδάκη.

Εδώ ο Στέφανος Χίος ήρθε πρώτος και με διαφορά από τον δεύτερο.

dsvs

Πιο συγκεκριμένα από τους 907 που φήφισαν ο Χίος έλαβε το 57% με δεύτερο τον Τσίμα με 16%.

Η επόμενη ομάδα δημοσιογράφων περιελάμβανε τους Χατζηνικολάου, Κουρτάκη, Ευαγγελάτο, Βαξεβάνη.

Εδώ ο Βαξεβάνης ήρθε πρώτος με 80% με δεύτερο τον Χατζηνικολάου με 16%, ενώ ψήφισαν συνολικά 2.636.

Ο Τριανταφυλλόπουλος βέβαια ως γνωστός |μπουκωμένος” δημοσιογραφίσκος μη μπορώντας να αντέξει το αποτέλεσμα, σχολίασε ως εξής:

Σταματάει εδώ η ψηφοφορία αφού έτσι κι αλλιώς δε φαίνεται να αλλάζει κάτι.Τα συμπεράσματα δικά σας. Από εμένα τα θερμά μου συλλυπητήρια για τις επιλογές σας και στα δυο poll. Είπαμε οι λαοί παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης στις επόμενες εκλογές με στοίχημα.

FZAmAHtX0AEOqU3-652x1024

Το γκάλοπ αυτό είναι ανεπίσημο αλλά αποτελεί μία δικαίωση για το makeleio.gr και την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τις αποκαλυπτικές έρευνες και τα ρεπορτάζ του που σχεδόν καθημερινά προκαλούν αίσθηση. Γι’ αυτό το λόγο, ο Στέφανος Χίος και η ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει. Καμία σφαίρα δεν πρόκειται να σταματήσει την αγνή ερευνητική δημοσιογραφία που έχει εκλείψει από τη χώρα εδώ και χρόνια…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΡΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΝΟ

  2. Μάκη είσαι μέγα καθηκι παλιογερε, άραξε στη βίλα σου και μόκο, αν ξυπνήσουν τα γίδια και έρθει στα πράγματα μία πατριωτική κυβέρνηση σε βλέπω φύλακα να μαζεύεις σαπούνια.

  3. Στέφανε πως τον πετσοκοψες παλι έτσι τον μούσια αγόρι μου;;;🙂

  4. Kαι γιατί κ. Τριανταφυλλόπουλε δεν σου άρεσε το αποτέλεσμα του γκάλοπ; Νόμιζες ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι ρόλο βαράν,πόσο σκάρτοι, πόσο ξεπουλημένοι είναι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι; Ο λαός έχει αισθητήριο. Και εσένα σ’ έχει καταλάβει και αν ήσουν μέσα στο γκάλοπ θα έπεφτες χαμηλά. Να ξέρεις ότι κανείς απατεώνας δεν μπορεί να κοροϊδέψει το λαό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  5. Σκατα στα μούτρα σου Μάκη…..λαμόγιο του κέρατά ήσουν και θα εισαι μια ζωή. …σε μάθαμε και σένα.. όταν είχες είδηση για κάποιον Υπουργό η βουλευτή ή κάποιον λεφτά πριν το βγάλεις στη φόρα τον έπαιρνες τηλέφωνο με το αζημίωτο βέβαια…. ξέρουμε τα τα κόλπα σου …Βλάκα. ..άντε μην μιλήσω….
    Στέφανε προχώρα και γάμα τους όλους το ξέρω δεν μασάς πουθενά….

  6. 1) κυρτσος
    2) Αντώναρος
    3) Χίος
    4) Καρτερος
    5) Βαξεβάνης

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΆΤΑΞΗ.

  7. Ουστ καθήκι Μάκη, γέρασες και μυαλό δεν έβαλες, σε χαλάει η πρωτιά του Στέφανου, κάνε μπάνιο στη πισίνα σου και μη μιλάς γιατί είσαι πολύ βρωμιάρης.

  8. Χίος ο μονος αυθεντικος δημοσιογραφος που δεν φιλαει κατουρημενες ποδιες

  9. Επιτέλους οι έλληνες φαίνονται να ξυπνάνε!

  10. Από όλους αυτούς σόρρυ κιόλας αλλά Χίος και Βαξεβάνης κλέβουν εκκλησία. Βασικά αυτοί οι δύο κάνουν ρεπορτάζ οι υπόλοιποι διαβάζουν non paper.
    YΓ.Δεν θα ξεχάσω τα αισχρά δημοσιεύματα του Χατζηλαλάκη στην απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου. Από εκεί να καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται.

  11. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΕΣ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ! ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!🤘

  12. Ο Θεός δεν άφησε να φύγει κοντά Του ένας άνθρωπος που έφαγε μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά. Για να μην πήρε κοντά Του τον Στέφανο σημαίνει ότι έχει να προσφέρει ακόμη, και η προσφορά μπορεί να είναι το χέρι του Θεού που θα τους φυτέψει στην φυλακή.

  13. Και εγώ Χίο θα ψήφιζα χωρίς ενδοιασμό. Δεν έχει συνδρομή με το σύστημα

  14. Μα καλά ποιος φρενοβλαβής ψήφισε Πoρτοσάλτε και Ευαγγελάτο;

    1. Αυτοι που ψηφίζουν τσιπρεσκου και κου λη είναι βρε!

  15. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΑ ” ΕΚΛΟΓΟΜΗΝΙΑ ¨” ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?
    ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!

  16. Ποιόν θά εμπιστευθουν;Τόν Ευαγγελάτο τήν εφτανισιώτικη κλανιέρα ή τόν Χατζιλαλάκη;Τούς δύο πατριώτες Στέφανο Χίο καί Κώστα Βαξεβάνη.
    Γιάννης Λάκων

  17. Ήθελε αυτός να είναι πρώτος; Ας έβαζε υποψηφιότητα.

  18. Γιατι ρε Μακη δυσανασχετεις? Δημοκρατα, κατα τα δκα σας λεγομενα, δεν εχουμε? Αν τα γκαλοπ εδειχναν κατι αλλο ολα θα ηταν ενταξει ? Αληθεια Μακη τοσο “οργωμα” στα βουνα της Β.Ελλαδος και ειδικα στη Μακεδονια μας, δεν σου εκατσε κάτι? Ξερεις εσυ τι ακριβως…! Αντι να εισαι στη φυλακη, εχες το θρασος να μιλας….! Λιγη ντροπή
    δεν θα σου εκανε κακο.

Comments are closed.