Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κατέθεσε αγωγή κατά του Στέφανου Χίου, για 25.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
Plevris

Οι τακτικοί αναγνώστες μου γνωρίζουν ότι, είμαι από αυτούς που αγγίζουν πάντα με σεβασμο και προσοχη τους ανθρώπους-θρύλους, ιδιαίτερα εάν βρίσκονται εν ζωή. Η μέθοδος αποδόμησης αξιών, που η αριστερά αποκαλεί εύσχημα “απομυθοποίηση”, μου φαίνεται απλώς καταστροφική.

Κι ασφαλώς ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανήκει στο είδος των ανδρων, που πέρασαν ήδη στην περιοχή του θρύλου, τουλάχιστον για τον εθνικιστικό/πατριωτικό χώρο.

Με δεδομένο λοιπον τον σεβασμό μου, τόσο στον άνθρωπο Κ. Πλεύρη, όσο και στη δημόσια εικόνα του, ομολογώ ότι διάβαζα τις λίγες γραμμές ενός σημερινού [21/1/2022] μικρού άρθρου στο εντυπο Μακελειό, με θλίψη, με περίσκεψη και με πολύ-πολύ πικρία.
Κι αναρωτιόμουνα, αδερφε μου Ελληνόπουλε…
Μα είναι δυνατόν;

Είναι δυνατόν ο πατριάρχης, ο Δασκαλος του Ελληνικού εθνικισμού, να κατέθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου [του πιο δυναμικού και ασυμβίβαστου δημοσιογράφου του ευρυτερου πατριωτικου χώρου] και να του ζητάει 25.000 [κι αλλα τοσα από άλλον συνεργάτη του Μακελειου];

Είναι δυνατόν ο διανοούμενος Κ. Πλεύρης, που τα βιβλία του αποτελούν είδος “αγίας γραφής” για τους εθνικιστές, να στράφηκε με τοση σφοδρότητα [και μαλιστα εισαγοντας και το οικονομικο όφελος] εναντίον ενός δημοσιογράφου, που διαχειρίζεται τα πλέον δημοφιλή μέσα ενημερωσης στον πατριωτικο χώρο;

Και μαλιστα λίγο καιρό μετά, αφότου σκοτεινές δυναμεις [που όλοι υποψιαζομαστε απο που προερχονται] δρομολογησαν την δολοφονία του;

Είναι δυνατόν κ. Ελληνικάκη μου, κοτζάμ Κώστας Πλεύρης, να ζητάει την οικονομικη εξόντωση ενός ομοϊδεάτη του, ενός ασυμβίβαστου και παρατολμου πατριωτη, που δεν δισταζει να ρισκάρει το κεφαλάκι του, προκειμενου να γραψει την αληθεια;

Κι επειδη μαλλον θα σας φαινεται απιστευτη η ειδηση, σας δίδω εδω συνδεσμούλι να πατε να ιδείτε την αγωγή που κατεθεσε ο δικηγορος Κ. Πλεύρης, κατά του Στεφανου Χίου…
[Αν δεν λειτουργει ο συνδεσμος απευθειας, αντιγραψτε τον και γκουγκλαρετε τον…]
file:///C:/Users/user/Downloads/%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%20%CE%A0%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%97.pdf

Σήμερις λοιπον κυρία Ελληνιάδου μου, στο εντυπο Μακελειο διαβαζουμε τα εξης φοβερα και τρομερα, για τον κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη [παραλείπω μαλιστα και καποιους χαρακτηρισμούς, απο σεβασμό στην υστεροφημια του κ. Πλεύρη…]

“…Αγωγή με την οποία ζητάει 50 χιλιαρικα έστειλε στο Μακελειό ο Κώστας Πλεύρης, εξηγώντας ότι έτσι θα παρηγορηθεί ηθικά και θα ανακουφιστεί ψυχικά.

Μιλάμε για τον άλλοτε πατριάρχη του ελληνικού εθνικισμού ο οποίος επί 21ης Απριλίου διετέλεσε και στο γραφείο του Συνταγματάρχη του Ιωάννη Λαδά, που αν ζούσε σήμερα θα ντρέπονταν για την κατάντια του άλλοτε προστατευόμενού του.

Ο Κ.Π κατέθεσε την αγωγή γιατί μετά την περιώνυμη δήλωσή του για τον ”ηγέτη Μητσοτάκη… η εφημερίδα τον χαρακτήρισε παραδόπιστο και τον αντιδιάστειλε με τους αφιλοχρήματους Σπαρτιάτες…

…Στην αγωγή ο υποφαινόμενος παραθέτει και κάποιους από του τίτλους των βιβλίων του από όπου βλέπουμε ότι παραλείπει δύο ενδιαφέροντες τίτλους; Ο ένας έιναι ”Το ημερολόγιο του Γιόζεφ Γκαίμπελς” και ο άλλος ”ο Ιωάννης Μεταξάς…”

Ο αυτοαποκαλούμενος παλαιότερα στις τηλεοπτικές εκπομπές ”φασίστας” για να πικάρει τους άπλυτους όπως έλεγε αριστερούς συνομιλητές του, πως και ξέχασε να παραθέσει τους συγκεκριμένους τίτλους; Τυχαίο ή σκόπιμο κύριε Πλεύρη;

Αντίθετα προβάλει στην αγωγή ως στοιχείο που του περιποιεί τιμή ότι έχει γυιό που είναι σήμερα ο υπουργός Υγεία τους Μητσοτάκη όταν από τον covid πεθαίνουν καμμιά εκατοστή την μέρα…”

[Απο το έντυπο Μακελειο της 21/1/2022]

exofillo21-1

Όπως θα καταλαβατε πιθανον, διαβαζοντας το λιγολογο αρθρο του Μακελειου, ο κ. Πλεύρης φαινεται ότι θεώρησε “προσβλητικό”, δημοσίευμα στο φύλλο της 27ης Δεκεμβριου 2021, το οποίο αναφέρονταν σε εκπομπη του με τον κ. Τασο Συμιγδαλα.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στην αγωγή του ο κ. Πλευρης, την 2α Δεκεμβριου 2021, στην εν λογω διαδικτυακη εκπομπή με τον τιτλο: “Επανελλήνισις”, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι: “εγώ προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη τον θεωρώ ηγέτη, εν αντιθέσει προς τον κ.Τσίπρα, ο οποίος είναι ένα κοινός δημαγωγός…”

Φαίνεται λοιπον, και όπως ισχυριζεται ο κ. Πλευρης, ότι ο κ. Χίος ελαβε ως αφορμη αυτη του τη δηλωση και δημοσιευσε αρθρο με τιτλο: “Οι αφιλοχρήματοι Σπαρτιάτες και ο παραδόπιστος Κωνσταντινος Πλευρης”. Το αρθρο δημοσιευθηκε στο φυλο 2087 του εντυπου Μακελειου, και στη σελιδα 9. Εκεί ο κ. Χιος εξον απο το ότι αποκαλεί “παραδόπιστο” τον κ. Πλεύρη, ισχυριζεται ότι το “χρυσαφι εξοντωσε τον πατερα του ελληνικου εθνικισμού”, αφηνοντας αιχμες κατα του “ατοπηματος” του κ. Πλευρη να πλεξει δημοσια το εγκωμιο ενος ορκισμενου αντιεθνικιστη [αντινατιβιστη] οπως ο νυν καπεταν Ένας του “Γαλαζιου Ποταμιου”.

Καπως ετσι λοιπον αποφασισε ο κ. Πλευρης να καταθεσει αγωγη κατα του κ. Χιου και να ζηταει 25.000 εβροπουλα απο τον ιδιον και αλλα τοσα απο καποιον συνεργατη του…

Προσθετει μαλιστα την απαιτηση να απαγγελθει κατα του κ. Χιου προσωπικη κρατηση ενος ετους, ως μεσο αναγκαστικης εκτελεσης της αποφασης.

Δηλαδη μιλαμε να εξοντωθεί ο δημοσιογραφος ηθικά, οικονομικά και κοινωνικά, κατι που μεχρι σημερα δεν εχουν καταφερει να πραξουν όλοι οι καθεσωτικοι που τον κυνηγουν λυσασμενα!

Δεν θα συνεχισω για να σας πω οτιδηποτε αλλο, διοτι το ζητημα αυτο αδερφια μου, με θλιβει σφοδρά. Απ’ τη μια ένας σεβαστός υπερηλικας διανοούμενος, που χιλιαδες Ελληνες πατριωτες εχουν τα βιβλια τους για σημαια τους κι απο την αλλη ενας δυναμικος και ασυμβιβαστος δημοσιογραφος, που ετσι και καταφερουν να τον λυγισουν, ο πατριωτικος χωρος θα χασει την πιο δυνατη [αν και ενιοτε εκκωφαντική] φωνή του.

Το μονο που μου ερχεται στον νου και θελω να σας πω, με απεραντη στεναχωρια, ειναι η περιφημη λεξις του Νικου Καζαντζακη.
Αδερφοφαδες!
Κι αδερφοφαδες για 25.000 εβροπουλα… [Tragik – Ναι;]

Α, και κατι ακομα…
Το γεγονός της καταθεσης αγωγης απο τον κ. Πλευρη εναντιον δημοσιογραφου του εθνικιστικου χωρου [στον οποιο ανηκει και ο ίδιος] ερχεται να συμπεσει με την πολυ περιεργη δηλωση του Γιαννη Λαγου στο τουιτερ, για “πούλημα” από την υπερασπιση του!
Βεβαιως στο εν λογω τουιτ, ο κ. Λαγος δεν κατονομαζει ρητα τον κ. Κ. Πλεύρη, και συνεπως δεν δικαιουμεθα διολου να τον κατηγορησουμε για “προδοσια” πελάτη του, ωστοσο οι παντες στον χωρο μας γνωριζουν ότι ο κ. Πλεύρης ήταν ο δικηγορος του κ. Λαγου, στον αγωνα του για τη δικαιωση του, μετα την καταδικη του στη δικη της Χρυσης Αυγης…

Εν ολιγοις αδερφια μου, πολυ φοβαμαι οτι εμεις οι ιδιοι οι εθνικιστες βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας!
Κι η ιστορια ειναι αμειλικτη, για τους αδερφοφαδες, απο όπου και αν προέρχονται…

lagos

Πηγή: panusis.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. Συνήθως με το γήρας, επέρχεται και η μαλάκυνσις!

  2. Δεν είμαι εθνικιστής, δεν είμαι ακροδεξιός, διαφωνώ σε πολλά με τον κ. Χίο και ο κ. Πλεύρης πατήρ μού είναι παντελώς αδιάφορος! Αναγνωρίζω όμως ότι το Μακελειό έχει πολύ καλό αστυνομικό ρεπορτάζ, όχι γιατί διαθέτει καλύτερη πληροφόρηση αλλά γιατί ΤΟΛΜΑ να δημοσιεύει πληροφορίες που άλλα sites συνειδητά αποσιωπούν, με όποιο κόστος κι αν είναι αυτό. Φαίνεται 25.000 ευρώ είναι το ποσό που έλλειπε από τον ενάγοντα, προκειμένου να συμπληρώσει το εφάπαξ του …

  3. Ο/Η Και τί μας το λες ότι δεν παίρνει τα συγγραφικά δικαιώματα; Λογικό είναι, αφού γράφει ό,τί του λένε οι Εβραίοι γράφει! λέει:

    Να τα βάλει στον πάτο του τα κωλοβιβλία του. Οι πράξεις μετράνε, όχι τα λόγια. Ξέρει αυτός γιατί μας μισούν οι εβραίοι; Αφού δεν γνωρίζει την Παλαιά Διαθήκη, δεν πιστεύει στον Ένα Θεό, θα του αποκαλύψει πράγματα; Την τύφλα του δεν ξέρει!

  4. Μήνυση στο γιόκα του πότε θα κάνει…ως προδότη και “σφαγέα” χιλιάδων Ελλήνων…

  5. Ο Πλεύρης είχε ιδρύσει κάποτε ένα πολιτικό κόμμα. Υψηλά (πολύ υψηλά) ιστάμενος του κόμματος (δικηγόρος) είναι ενεργό μέλος της Μασονίας

  6. Προσωπικα ειμαι θαυμαστης του κ.Πλευρη αλλα ντρεπομαι για λογαριασμο του! Κατι τα γηρατεια κατι ο ενθουσιασμος για τον υπουργικο θωκο του γιοκα του, εκφραζει μια ανεπιτρεπτη συμπεριφορα προς το πατριωτη Στεφανο Χιο! Ο Θεος να τον φωτισει να επανελθει στα πιστευω του για το οφελος της πατριδας!

  7. Όλη η οικογένεια σε διαβάζουμε μην μασάς Στέφανε σε αγαπάει ο λαός

  8. Στέφανε έρχεσαι σαν τυφώνας να χτυπήσεις τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος. Στο έχω γράψει ξανά και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, από την τεράστια “διαθήκη – λάφυρο” που άφησε ο επιχειρηματίας και χομπίστας πατριώτης Τράγκας. Σκέψου πόσο καταστροφική θα ήταν μια συνεργασία μαζί του. Το νέο κόμμα σου, το κόμμα μας, δεν έχει ανάγκη από χουντοναζήδες, ούτε από ψεκασμένους ιθαγενείς σύνταγματοφύλακες. Όλοι αυτοί οι τελειωμένοι, ψάχνουν καμιά τρύπα να χωθούν και μόνο βαρίδια είναι. Ο απλός λαός, ο φτωχός λαός, η μεσαία τάξη, θέλουν κάποιους με “καθαρά χέρια” αλλά να τους προσφέρουν σιγουριά, όραμα, και ελπίδα ταυτόχρονα. Επίσης για να φέρουμε τον πολύ κόσμο κοντά μας, πρέπει εκτός από καταγγελίες ν΄αρχίσουμε να μιλάμε για λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του κοσμάκη.

  9. κρατος μππουρδελο στην κυριολεκτική του σημασια απο ακρη σ’ ακρη!!

  10. O υιός του Κ.Πλεύρη είναι ένας προδότης του Έθνους, συμμετέχωντας στην προδοτική κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη.
    Διαπαιδαγωγήθηκε στην μάντρα Καρατζαφέρη έτσι εξηγούνται και η συμπεριφορά Βορίδη, Γεωργιάδη.

  11. ο γέρο Ναζι έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο μόλις ο γιόκας του μπηκε στα υπουργηλίκια και στην κονόμα. Δούλευε για καιρό τον κόσμο και τώρα βρήκε να μηνύσει τον μόνο ανεξάρτητο δημοσιογράφο στο Ελλαδιστάν.

  12. Εγώ πάντως πέταξα στα σκουπίδια όλα τα βιβλία του Κώστα Πλεύρη γιατί ενόχλησε με άδικη αγωγή τον Στέφανο Χίο.
    Πόσο το ευχαριστήθηκα που πέταξα όλα τα βιβλία του Κώστα Πλεύρη στα σκουπίδια!!!
    Το ευχαριστήθηκα πολύ!!!!
    Αυτά για τον ρουφιάνο και γλείφτη της ΝΔ Κώστα Πλεύρη που έχει γιο ένα φονιά τυχοδιώκτη εχθρό της Ελλάδος και του ελληνικού λαού Θάνο Πλεύρη.

  13. Πράγματι είχα ένα σεβασμό στον πατέρα κ. Πλεύρη. Σήμερα έπεσα από τα *σύννεφα*…Ένας πατριώτης Δημοσιογράφος (Χίος), που μας ενημερώνει αληθινά για την κατάσταση, στην ταλαιπωρημένη χώρα μας, να δέχεται επίθεση από έναν Έλληνα πατριώτη??? Σχολίασε μια δήλωση, υπέρ του ακατονόμαστου, δεν υπήρχε τηλέφωνο για μια επικοινωνία, μια διόρθωση, μια εξήγηση???
    Έχω αρχίσει να πιστεύω, ότι πολλά από τα πατριωτικά κομματίδια & λεγόμενα από *πατριώτες*, δεν ειναι στην πραγματικότητα τα ΠΙΣΤΕΎΩ τους, ίσως τους *χρησιμοποιούν*, όπως έγινε με την *ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ* (Χρυσή Αυγή), ψηφίσαν (δημοκρατικό τόξο), τον αντιρατσιστικό νόμο & άλλα ψηφίσματα ….

  14. Ρουφιάνε της ΝΔ Κώστα Πλεύρη δεν θα πάρεις ούτε ευρώ προδότη του εθνικισμού και εχθρό της Ελλάδος και του ελληνικού λαού!!!!

  15. Άκου Κώστα Πλεύρη με τον Στέφανο Χίο δεν παίζεις!!! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ!!!
    Τον Γιάννη Λαγό τον εγκατέλειψες!!!
    Θα σου αλλάξουμε τα φώτα παλιάνθρωπε!!!
    ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!!!

  16. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ..ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ!! ΖΩΝΤΑΝΟ,ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ “ΘΡΥΛΟ” ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!! ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ,Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ!!!

  17. O συγκεκριμενος (ονοματα δεν λεμε..), εχει στο παρελθον αναφερει μονος του οτι εργαζοταν για τις μυστικες υπηρεσιες (ΚΥΠ).
    Το τι ρολο επαιζε εκει ειναι αγνωστο.
    Το γνωστο ειναι οτι, καθε δεντρο φαινεται απο τους καρπους του

    Κι ο ‘καρπος’ του συγκεκριμενου ειναι η δικαστικη καταδιωξη ενος αποδεδειγμενα πατριωτη δημοσιογραφου, τον οποιον καποιοι (ποιοι αραγε?), προσπαθησαν ανεπιτυχως να βγαλουν απο την μεση.

    Ο συγκεκριμενος λοιπον, αντι για σφαιρες, χρησιμοποιει νομικιστικα οπλα για την εξοντωση του.
    Ομως, αργα η’ γρηγορα ολα κατω απο τον Ηλιο ερχονται στο φως και ο ρολος του κεθενος αποκαλυπτεται….

  18. έχω χάση πάσα ιδέα από τον κ Πλεύρη
    δεν το περίμενα αυτό
    κάτι άλλο συνέβη
    να ανγκαλειαση τη σαπίλα, ε δεν πάει ποιο κάτω
    ΝΤΡΟΠΗ

    αν και απ τον Καναδά ήμουν θαυμαστή του τον διάβασα τον άκουγα σε βίντεο από 1986
    μας απογοήτευσε

  19. ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΚΑΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ .

  20. Πλεύρη χαφιέ,μάζεψε τον αποτυχημένο γιόκα σου που κατέστρεψε την υγεία και πήγαινε να γλείφεις τον μιζοτάκη μπας και σου πετάξει κανα κοκαλάκι.Κάποτε σε εκτιμούσα.Τώρα θέλω μόνο να σε φτύσω

  21. Πάει και ο Πλεύρης έπεσε σαν χάρτινος πύργος ….αυτό ήταν.

  22. Μιά ζωή έγραφε βιβλία κυρίως εναντίον των Εβραίων .Μια φορά ήρθε σε ξενοδοχείο τον Αθηνών πού εργαζόμουν με έναν άλλο Κύριο .Αυτος ο Κύριος που τον συνόδευε μου εδωσε ενα βιβλίο του Κώστα Πλεύρη με Τίτλο “Το μίσος των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων”. Διάβασα λίγο και το έβαλα σε μιά βιβλιοθήκη πού έχω στό χωριό. Ένα πράγμα δεν? μπορώ να καταλάβω ένας αντισιωνιστής να αποκαλεί το Μητσοτάκη Ηγέτη καί ο γιός του να ειναι υπουργός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.Ο άνθρωπος η γέρασε και έχασε η δούλευε τον κόσμο τόσα χρόνια. Αίσχος!!!

  23. Για άλλη μιά φορά τρωγόμαστε μόνοι μας,για αυτό τα πατριωτικά κινήματα δεν προοδεύουν.Πάντως κατ’εμέ ήταν λάθος του Χίου και της εφημερίδος να μιλήσει με χαρακτηρισμούς για τον Πλεύρη,αν έχετε στοιχεία τα βγάζετε άν δεν έχετε απλά συνεχίζεις μόνος σου τον αγώνα.Όσο για αυτά που είπε ο Πλεύρης για τον Μητσοτάκη στο βίντεο το λέει ξεκάθαρα ο Πλεύρης “Ο Μητσοτάκης είναι ηγέτης,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(Αυτό το ξέχασε.. να το γράψει και ο κύριος Πανούσης) , εν αντιθέσει προς τον κ.Τσίπρα, ο οποίος είναι ένα κοινός δημαγωγός”….Τώρα πώς τα καταφέρατε να φαγωθείτε ενώ ήσασταν δυνατό δίδυμο,εσεις το ξερετε..Κρίμα,…Στηρίζουμε πάντως την εφημερίδα γιατί είστε πραγματικοι αγωνιστές…

  24. Ο πλευρης πλευρησε όνομα και πράμα …όσο καλό συγγραφέας είναι τόσο κακός και κολωτουμπας ειναι σαν πολιτικός και σαν άνθρωπος δεν είναι τυχαίο όσοι έχουνε περάσει από το λάος και γενικά από το μόρφωμα καρατζαφέρη έχουν κάνει τις μεγαλύτερες κολωτουμπες και απατεωνιές για μια θέση

  25. Είχε δίκιο τελικά ο Κασιδιάρης που δεν ήθελε συνεργασία με τον Κ. Πλεύρη. Απίστευτη προδοσία και προσβολή. Είδαμε και με τον Λαγό τι έγινε, βοήθησε την κυβέρνηση να τον φυλακίσουν.

  26. Τώρα αν δεν αγωνιστείτε όλοι μαζί με όρκο όπως οι πρόγονοι σας το 1821 η διεθνή μασονια θα σας τσακίσει.

  27. Χτες με τον Καλέντζη, σήμερα με τον Λαγό και τον Χίο! Ο αργυρώνητος άπληστος γεροΠλεύρης το τερμάτισε. Τα Πάντα για το χρυσίον, ο μέγας ρουφ του συστήματος που (φραστικά κι ανέξοδα το) καταγγέλει, μα πρακτικά στηρίζει. Αν είχε τσίπα, φιλότιμο, ελληνική ψυχή θα ‘χε αποκληρώσει το γιο του απ’ όταν έγινε βουλευτής της ΝΔ, πόσο υπουργός της!! Εκείνος γιατί έγινε πολλάκις “πατροκτόνος” αποκηρύσσοντας τον πατέρα και την ιδεολογία του;! Αλλά όταν είσαι γεροΠλεύρη μου είσαι ένα ιδιοτελές εγωπαθές κάθαρμα κάποια στιγμή αποκαλύπτεται…

    1. Ετσι ακριβως ο καλεντζης εχει στοιχεια εναντιον του. Επισης ο Λαγος την πατησε…Του το λεγαμε μακρια αλλα αυτος καταφερε με τις χαζομαρες του να μην παρει κανενας αναστολη

  28. Ο/Η Ένα δειλό ανθρωπάκι που φιλούσε κατουρημένες ποδιές και το έπαιζε πατριώτης εθνικιστής ήταν και είναι! λέει:

    Ποια προσφορά έχει στον ελληνικό πατριωτισμό; Άλλαξε τίποτα σε αυτό το τόπο τα τελευταία εξήντα χρόνια; Τα ίδια και τα ίδια σκατά δεν κυβερνούν τόσα χρόνια;

  29. Scout, τί εννοείς, ότι ο γεροπλεύρης κυνηγάει νομικά τον Χίο γιατί αποφάσισε, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της πλειοψηφίας, να συνεργαστεί με τον Κασιδιάρη; Δεν ξέρεις τι λες. Είναι προσωπικό το μένος εναντίον του Χίου γιατί δεν χαρίστηκε σε αυτόν και τον γιο του!

  30. Στεφανε ωρα να τον ξεφτιλισεις τον απατεωνα μια και καλη…Ο Λαγος την πατησε με αυτον.

    1. Ο Λαγός μάχεται και δεν μπορεί ούτε ο Πλεύρης να τον κάνει καλά

  31. Ο/Η Ποτέ δεν ήταν αληθινός πατριώτης, μόνο όργανο των Εβραίων αφού αισχρολογεί, όπως και αυτοί, εναντίον του Αληθινού Θεού! λέει:

    Νίκος, δεν αποδόμησε ο Χίος τον Πλεύρη. Ο ίδιος αποδόμησε τον εαυτό του με τις ανίερες δηλώσεις του και τα πεπραγμένα του υιού του. Αυτός υβρίζει τον Ένα Θεό έχοντας προσκυνήσει την προπαγάνδα των Εβραίων που αρνούνται την ιστορία τους, την Παλαιά Διαθήκη που την αντικατέστησαν με το Ταλμούδ!

  32. πιστευω θα τα βρειτε με το δασκαλο στεφανε, δεν νομιζω οτι ειναι κακος ανθρωπος

  33. Α ρε Καρατζαφερη, Μοναχα κωλοπαιδα και προδοτες εβγαλες. ΟΛΟΙ απο εσεναν μεχρι την μαλακο-παραδειση!!! Ου να χαθητε εσεισ και το βρψμο-κομμα σας, κωλοεβραιοι!!!.

  34. αυτο εις γνωση οσων ψηφισαν ναι στο δημοψηφισμα για συμπαραταξη με το ανερχομενο αστερι της φωλιας του κουκου

  35. εμ τι θελατε δηλαδη;να βριζετε τον Πλευρη και αυτος να καθεται;μηπως λεω μηπως τα θελετε ολα δικα σας;
    αφου δεν εχετε τσιπα και προσπαθησατε να αποδομησετε ποιον ,τον πλευρη ,που εχει 60 χρονια προσφορα στον ελληνισμο ,πληρωστε τωρα.

    1. Όταν χαρακτηρίζει τον δηλωμένο αντινατιβιστή ,΄΄ηγέτη΄΄,που γέμισε την Ελλάδα λαθρομουσουλμάνους και το γραφείο του κίναιδους,τότε είναι προδότης περιοπής.

  36. απο τοτε που ο Κ.Πλέυρης πηγε με τον Καρατζαφερη,το 2007,
    επαψε να ειναι πατριωτης…..
    δεν τον εχω σε καμμια εκτιμιση……..

  37. Ποσο ανοητοι θα νιωθετε ολοι εσεις που τον υποστηριζατε φανατικα τον συγκεκριμενο ως μεγα Εθνικιστη.. Μυαλο μηδεν!

  38. Κύριε Χίο Ευχομε να σου πάνε όλα Καλλα .Και επειδή εζησαμε πολλούς εθνικιστές τηςπ@ας που σήμερα είναι γλυφτιδες του Κούλη και ποιο πριν του τουρκογλου και σαγματοποιου και όλων των αποβλήτων τηςμεταπολιτευσις
    πολιπολιτισμικοτητας των αβουριδων και των άλλων φυγάδων ερπετών και ρήμαξαν την Ελλάδα που ποτέ δεν αγάπησε κανένας από αυτούς .Γι’αυτό αν αποφασίσεις κάτι για εθνικό κόμμα μην παρασυρθεις …να θυμάστε αυτά που λες ..

  39. Μια παροιμια λεει Τα στερνα τιμουν τα πρωτα Ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση αυτη Κριμα…….

  40. Πίσω από τον μανδύα του ήθους κρύβεται τις περισσότερες φορές ένας “παλιάνθρωπος”! Αυτοί που πραγματικά πιστεύουν σε όσα λένε κάνουν πράγματα δεν τα διαλαλούν! Βιβλία πουλούσε, όπως και ο Άδωνις για τα λεφτά! Πελάτες ψάρευε και τώρα που ο υιός (ιός) πήρε καρέκλα εκεί που την πήρε η πελατεία έπεσε και τα έσοδα λιγόστεψαν. Άρα…….

    1. Ο Πλεύρης ΔΕΝ παίρνει συγγραφικά δικαιώματα από τα έργα του

  41. Ο Πλεύρης ήταν είναι και θα παραμείνει μέγιστος. Δεν μπορείτε να τον τσαλακώσετε με συκοφαντίες, είστε μικροί !!

    1. Μεγιστος ΧΑΧΑΧΑΧ μ αυτο το πλευρό να κοιμάσαι..

    2. ναι, ο λατρης του ναζισμου, χα χα χα γτπ ειστε ολοι οι νεοναζι

  42. Ντροπή σου Πλεύρη,κοίταξε να μαζέψεις το γιόκα σου που έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και άσε τις μ@λ@κίες σου,ο Χίος σε πείραξε ρε?

  43. Είναι φώς φανάρι.Ο κ.Πλεύρης πρόδωσε καί πούλησε τόν Γιάννη Λαγό.Κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί γιά νά φτάσει ό μεγάλος Ελληνας πατριώτης ό Κωνσταντίνος Πλεύρης νά κατρακυλήσει καί νά πέσει τόσο χαμηλά.Ο γιός του προσκύνησε τούς Εβραίους γιά νά γινει υπουργός τού εξόφθαλμου.Ο ίδιος ό πατέρας του ό Πατριάρχης τού Ελληνικού πατριωτισμού αποκαλεί ένα μηδενικό,τό απόλυτο τίποτα
    “μεγάλο ηγέτη”.Εκανε αγωγή κατά τού Στέφανου Χίου τού ανθρώπου πού θέτει κάθε μέρα τήν ζωή του σέ κίνδυνο γιά μία καλύτερη γιά μία Ελληνική Ελλάδα,πού έχει φάει δύο σφαίρες από τούς φονιάδες τού γουρλομάτη.Είναι τελείως αδιανόητο.Κακοστημένη σκηνοθετημένη σκεωρία.Πίσω από αυτή τήν τραγωδία κρύβονται άλλoi σκοτεινοί κύκλοι πού τραβούν τά ηνία τής άμοιρης καί δυστυχισμένης πατρίδας καί τήν οδηγούν στόν αφανισμό καί στόν όλεθρο.
    Γιάννης Λάκων

  44. Ο πλεύρης έχει πουλήσει πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Απορώ με τους ηλίθιους που τον πίστευαν αφού όλοι ξέρανε τι παιχνίδι παίζει.

  45. Ο γιός πλεύρη κουβαλάει 22.000 φέρετρα covid.

  46. Καλά όλα αυτά. Για τον μαλάκα τον γιόκα του θα κάνει κάτι ο κύριος αυτός αγαπητέ Στέφανε Χίε ή θα συνεχίζει να κάνει το κορόϊδο;

  47. Για την επόμενη εβδομάδα, όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας “Μακελειό”, αγοράζουμε 2 φύλλα ημερησίως, να στηρίξουμε τον Στέφανο!!Όσο για τον κ. Πλεύρη, μόνο λύπη… Λύγισε και αυτός…!!!

  48. Ένα βήμα πριν τον τάφο το κτήνος και το μυαλό του πώς θα καταστρέψει τον Χίο! Άκου είναι περήφανος για το διαβολόσπερμά του!

  49. Καραγκιόζηδες ολκής και τεραστίου βεληνεκούς προδότες οι τυχοδιώκτες και τυχάρπαστοι πλεύρηδες. Ξέμεινε απο πελάτες και φράγκα ο γεροξεκούτης και άρχισε τις αγωγές προς όσους απλώς τον αναφέρουν, μήπως απ’τις αποζημιώσεις βγάλει τα σπασμένα και πληρώσει το ρεύμα, γιατί όπως πάει το λείψανο, θα χρησιμοποιεί κεριά.

  50. O Πλεύρης με τις κινήσεις του, τα λεγομενά του αλλά και την κάλυψη που δίνει τον γιόκα του, πρέπει να γραφτεί στις μαύρες σελίδες ως δημαγωγός.

  51. Ειναι πολλα τα λεφτα, κοριτσια, ειδικα οταν ο γιοκας ειναι υπουργαρα των 100 νεκρων την ημερα.
    Αντε και καλη ψυχη

  52. Ο/Η Δεν ντρέπεσαι ρε κωλόγερε, μήπως ο γιος σου έκανε τους φόνους, γι' αυτό ανελαβες δικηγόρος των σατανιστών; λέει:

    Σίγουρα κύριε Χίο θέλουν την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική εξόντωσή σας. Μακάρι να δικαιωθεί ο Κασιδιάρης και ο γιος του θα πάει κατηγορούμενος. Εύχομαι να δικαιωθείτε στις εκλογές για όλα τα βασανιστήρια που έχετε περάσει μέχρι τώρα για το πολύπαθο αυτό έθνος!

Comments are closed.