Ο Καπόνε Δημητριάδης ζεσταίνει το Μαξίμου με 194.000 ευρώ! 9 ε κ. ευρώ πληρωμές για τα κόμματα. Οι Τούρκοι μας βρίζουν, εμείς τους τραπεζώνουμε

Κοινοποίηση:
banner-diaygeia

Ο (πρώην) Δημητριάδης των 194.000 ευρώ… Μια χαρά θα ζεσταθούν στο Μαξίμου! Με δικά μας λεφτά!

Την ώρα που σχεδόν όλη η Ελλάδα αγωνιά για το πώς θα περάσει το χειμώνα, καθώς υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα αναφορικά με την θέρμανση, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν ανησυχούν! Η προεδρία της κυβερνήσεως και όσοι εργάζονται για αυτήν, ξέρουν ότι θα περάσουν χαλαρά… Ζεστά! Για να καταλάβετε, στις αρχές Ιανουαρίου ο Γρηγόρης Δημητριάδης υπέγραψε την εξής απόφαση: «Την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 194.000,00 € για έξοδα ηλεκτρικού ρεύματος για ολόκληρο το έτος 2022,για τις συνολικές ανάγκες των υπηρεσιών της Προεδρίας της Κυβέρνησης». Αυτά είναι!

 

reyma_1

 

 

9 εκ.ευρώ,  αυτά για τα κόμματα…

Ωραία πράγματα. Νοικοκυρεμένα. Λοιπόν, για να μην γελιέται κανείς. Με αφορμή την απόφαση που θα παρουσιάσουμε παρακάτω, ένα είναι το σίγουρο: Τα κόμματα που βρίσκονται στην Βουλή αλλά και εκείνα που διεκδικούν την είσοδο σε αυτή, ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά που δίνονται ως επιχορήγηση! Ξεκάθαρες κουβέντες!

Η τελευταία απόφαση, για να καταλάβετε: «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης για ποσό εννιά  εκατομμυρίωνΕυρώ(9.000.000,00€ ), για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εσωτερικών ειδικός φορέας 1007206, ΑΛΕ 2310802042, οικ. έτους 2022, προκειμένου να καλυφθεί η ετήσια κρατική οικονομική ενίσχυση στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

xrimatodotisi_kommaton_
 

100.000 ευρώ της Μενδώνη στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Η Μενδώνη, ανάμεσα στις άλλες επιχορηγήσεις που υπογράφει σωρηδόν τις τελευταίες εβδομάδες, υπέγραψε και για το «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου πρόεδρος είναι η Άννα Φόνσου. Σύμφωνα με την απόφαση: «Την επιχορήγηση του πολιτιστικού φορέα με την επωνυμία «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ», με το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00 €), για την κάλυψη εξόδων του. Να σημειώσουμε πάντως το εξής: Στο site του «Σπίτι του Ηθοποιού», αναφέρονται τα εξής: «…Έχει στην κυριότητά του δύο κτίρια τα οποία βρίσκονται στην οδό Παναθηναίων 1 και Παναθηναίων 5, στα Πατήσια. Το αρχικό κεφάλαιο για την αγορά τους καλύφθηκε από την κα Φόνσου, η οποία μέχρι και σήμερα συνδράμει οικονομικά για τη λειτουργία και την κάλυψη διάφορων αναγκών του Ιδρύματος…».

mendoni_
 

 

 

Οι Τούρκοι μας βρίζουν, εμείς τους τραπεζώνουμε και δίνουμε δουλειές σε εταιρείες που λατρεύουν τον Κεμάλ!

Έχουν χάσει κάθε μέτρο! Μπρος το χρήμα – ανάθεμα εάν έχουμε τόσους Τούρκους… τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα ως χειμερινό προορισμό -, έφτασαν στο σημείο εκεί στο υπουργείο Τουρισμού, να τους τραπεζώνουν…

Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τα λεφτά, δεν είναι το ποσό δηλαδή που θα δοθεί για την δεξίωση. Είναι το… γιατί, όταν π.χ. από το πρωί έως το βράδυ, τα δελτία ειδήσεων μεταδίδουν πολεμικές δηλώσεις Τούρκων για τους Έλληνες. Και επίσης, πώς επιλέχθηκε η εταιρεία που θα κάνει την δεξίωση…

meiodotria_etaireia_1

 

Η απόφαση πάντως, επεξηγεί…

 

toyrkia_

Χωρίς να γελάσετε, διαβάστε την: «…Το γεγονός ότι η ως άνω διοργάνωση εκδήλωσης Δημοσίων Σχέσεων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Τουρκίας,  θεωρείται σημαντική στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην τουριστική αγορά της γείτονος χώρας. Παράλληλα η ημερομηνία διεξαγωγής καθώς και η  ροή  της  εκδήλωσης –ως  μας  γνωστοποιήθηκε –θεωρείται ότι  θα  συμβάλλει  δυναμικά  στην περαιτέρω εδραίωση της Ελλάδας στην συνείδηση των ταξιδιωτών από την Τουρκία και ως ασφαλούς χειμερινού  τουριστικού  προορισμού  που  συμπεριλαμβάνει  εναλλακτικές  μορφές  τουρισμού. Επιπροσθέτως η  όλη  διοργάνωση  σε  συνεργασία  με  το  Γενικό  Προξενείο  της  Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη θα προσδώσει περαιτέρω κύρος και επικοινωνία  στην εν λόγω ενέργεια Δημοσίων Σχέσεων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Τουρκίας».

Και τώρα, διαβάστε την απόφαση: «…Την έγκριση δαπάνης ποσού  έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (€ 6.500,00) ή ΤRY 118.300,00 (το εν λόγω ποσό δεν επιβαρύνεται με Φ.Π.Α.) (ισοτιμία στις 07.10.2022: EUR 1,00 = TRY 18,20), πλέον τραπεζικών εξόδων και συναλλαγματικών διαφορών και αφορά στη κάλυψη εξόδων προσφοράς δείπνου για 100 άτομα στο πλαίσιο διοργάνωσης εκδήλωσης Δημοσίων Σχέσεων της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο (κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη -Προξενική κατοικία -χώρος πολιτιστικών και μορφωτικών εκδηλώσεων)».

Να σημειωθεί τέλος το εξής: Σύμφωνα με την απόφαση, το ποσό θα καταβληθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης στην μειοδότρια εταιρεία “SALON  İSTANBUL Ziyafet”. Αυτή η εταιρεία, πάντως, στα κοινωνικά της δίκτυα δείχνει την μεγάλη της αγάπη στον Κεμάλ!

Ντροπή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πλήρωνε μ……..κα φορλογούμενε για να περνάνε ζωή και κότα τα παρτάλια που εκλέγεις κάθε φορά με μόνο κριτήριο τα ρουσφέτια για να βολέψεις το σόι σου στο δημόσιο. Φτου σου κομματόσκυλο που δεν διαφέρεις καθόλου από αυτούς και πληρώνουμε οι υπόλοιποι που δεν είμαστε με κανένα κόμμα τα κερατιάτικα. Ξυπνάτε μωρέ και ψηφίστε μια φορά για το γενικό καλό και όχι μόνο για την τσέπη σας. Δεν το βλέπετε ότι πιάσαμε πάτο.

Comments are closed.