“Ο ΙΜΠΡΑΗΜ τον ΜΑΣΤΙΓΩΝΕ κ’ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕ ΗΔΟΝΗ”. ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Παν. Ευστρατίου κ’ τα ΣΕΞΟ-ΠΑΡΤΙ με αλλοδαπούς επιβήτορες και χρήση ΚΟΚΑΪΝΗΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο υπουργός Τσιάρας, ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ! “ΣΥΖΟΥΣΕ” ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ; Η σύλληψή του, 24 ώρες πριν από την απόφαση της Ολομέλειας για τη συνταγματικότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κοινοποίηση:
exofillo4-12

teaser4-12

Tεύχος 2069, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 4 και 5-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo4-12

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

MAKTV4-12

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 

 

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

 

 

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. 1ον) Στην Εθνική βιβλιοθήκη, στην μαρμάρινη εξωτερική σκάλα εκατέρωθεν, υπήρχαν 2 Καρυάτιδες.. Σύνολο 4. Επί Μεταπολίτευσης, εξαφανίσθηκαν!!! Μπορείτε νά τό ερευνήσετε?
    Αυτό, μου θυμίζει τόν χοντρό Μιλτιάδη- ό Δεξιάρας αυτός…- ό οποίος βούτηξε τις ηφαιστειογενείς πέτρες τού Διονύσου-Ακροπολη- κι έρριξε απλό τσιμέντο!!! Τίς πέτρες αυτές-απο Ιταλία παρακαλώ- τις μετέφερε στην Παλλήνη,στο σπίτι του!!!
    2ον) Σήμερα, στην Πανεπιστημίου 64( Ελ.Βενιζελου) πηγαίνοντας προς Ομονοια, είδα ένα γνωστό πρόσωπο νά ψωνίζει καλλυντικά στο OGGI με μεγάλη επιμέλεια:
    ό σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης!!
    Τέτοια προσοχή στις κρέμες προσώπου, σύντροφε Λαφαζάνη, δεν την δείχνει ούτε γκόμενα!!!🤣
    Πολύ προχώ ό σύντροφος..😁
    Τά σέβη μου, Μακελειό😉

  2. Εσείς ασχοληθείτε με αυτές τις αδιάφορες σε εμε ειδήσεις. Υπάρχει πολύς κόσμος που ναρκωνεται καθώς ασχολείται με την κρεββατοκαμαρα των υπολοίπων.
    Εμένα αυτα εκτός από αηδία μου προκαλούν και αδιαφορία .
    Μόνο η ψηφιακή υγειονομική χούντα με ενδιαφέρει η οποία θα ελιχθεί συντόμως και σε διατροφική οικονομική.
    Όλως περιέργως τόσο καιρό από τότε που άρχισε όλο αυτό το κακό σχεδόν δύο χρόνια τώρα είμαι σε εγρήγορση να διαβάζω να αναλύω να στεναχωριέμαι να μη θέλω να βγω από το το σπίτι.
    Μετά που κατάλαβα ότι πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα διαφυγής ΑΔΙΑΦΟΡΩ. Θέλω κι ελπίζω να τα καταφέρω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα. Δεν αξίζει τόση πολυτιμη ψυχική ενέργεια για κάτι που απλά δεν μπορείς πλέον να αλλάξεις. Όταν θα έρθει η ώρα να το κάνω όταν γίνει υποχρεωτικό απλά θα πάω.
    Όλοι αυτοί κοιμόντουσαν οι περισσότεροι τόσο καιρό και ήταν καλά. Τώρα πλέον κατάλαβαν και δεν είναι.
    Εγώ λέω να είμαι αντίθετη όπως πάντα στο ρεύμα
    Τώρα θα αρχίσω να ξαναζώ όπως πριν και να μην ασχολούμαι πλέον 24ωρες το 24ωρο με αδιάφορες ειδήσεις.
    Αφήνω αυτήν την ασχολία σε σας τους «ειδικούς».
    Και μη ξεχνάτε
    Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
    Χτες στην Αριστοτέλους μια κλούβα και καμιά δεκαριά αστυνομικοί . Χωρίς λόγο . Μας ετοιμάζουν σιγά σιγά …
    Τα ξέρετε. Drones ιχνηλάτηση επαφών..
    Το ότι αργεί λίγο δε σημαίνει ότι δεν θα έρθει.

    1. Αυτό δε φτάνει. Άκουσες;;;
      Οι γριές τα πληρώνουν όλα ρε.
      Εμείς θα ψοφησουμε.

    2. Δεν έχεις καταλάβεις τι διαβάζεις: Την υγειονομική χούντα στην επιβάλλει -μεταξύ άλλων- το συμβούλιο της Επικρατείας. Δηλαδη αυτός ο τύπος με τις κόκες και τις αλαξοκωλιές.
      Απλά πράγματα, διάβαζε λίγο καλύτερα.

  3. Ο κύκλος του Κούλη αποκαλύπτεται σιγά σιγά. Μήπως τα ήξεραν εδώ και καιρό για τον οπισθογεμή παιδόφιλο δικαστή και έτσι εκβίασαν και τη σύντροφό του; Μήπως έτσι κρατούσαν και τον ίδιο και γι αυτό τον προόριζαν για Πρόεδρο του ΣΤΕ; Δυστυχώς κάποιοι ανόητοι αστυνομικοί τον αποκάλυψαν και χάλασε το σχέδιο. Τώρα πρέπει να βρουν άλλον με κουσούρια για να τον προωθήσουν για Πρόεδρο έτσι ώστε να τον κρατάνε.

  4. Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια. Εξουσιάζουν την χώρα με λιγότερο από το είκοσι τοίς εκατό εάν λάβουμε υπόψη το σαρανταδυο τοίς εκατό της αποχής στις εκλογές. Να μας κάνουν την χάρη να πάνε στα τσακιδια και να πάει η χώρα σε εκλογές προτού ξεφύγει η κατάσταση με όλο αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε. Ας μην ξεχνούν πως το σχοινί έχει δύο άκρες.

  5. Ax καλέ, ο Γουίνι το σερνικοθήλυκο αρκούδι. Ακόμα να παραιτηθεί;

  6. Οι ψυχοπαθείς ανώμαλοι φαινομενικά ευυπόληπτοι που κόβουν και ράβουν ακαταδίωκτα λόγω ιδιότητας κατά πως τους βολεύει, αυτοί μας κυβερνούν και μας κουνάνε και το δάχτυλο, όλοι μασόνοι που κοροϊδεύουν τον κόσμο

  7. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ…. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…. 6 ΔΙΣ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ… ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ… COZA NOSTRA ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕ #ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ#…. ΑΚΙΝΗΤΑ ΒΙΛΛΕΣ ΚΣΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ… ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΑΚΟΜΑ

  8. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΤ

    1. ….ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ….

  9. ευαγγελος ζαχαρης εισαγγελεας – εκδιδει ολα τα παρανοικα πορισματα εδω και χρονια οπως νοβαρτις-τουλουπακη-κορονοιο
    προσηχθη ντυμενος γυναικα απο τη συγγρου-οχι τις αποκριες-και εκριθη καταλληλος για να συνεχισει το δικαστικο του λειτουργημα απο το δικαστικο συμβουλιο με ψηφους 8-7

  10. Οι αλλοδαποί κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες….Φέρτε και Αφρικανός… Γι αυτό τους προτιμούν…. Βρε μελαχροινακι με ποτισες χυσάκι…. Ντι πι Ντι μπι νται… Τον πηδάει τον πηδάει….

  11. Πουστηδες και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑ

  12. Από το βλέμμα φαίνεται τι ανωμαλία έχει..κανονικά πρέπει να κρεμαστεί για τη θέση που κατείχε…έτσι οι αλλοδαποί τη βγάζουν καθαρή ανταλλαγή ή ελευθερία τους με φθηνά γαμησια..προδότες πολιτικοί και δικαστές εσείς πρώτοι θέλετε κρέμασμα…περιμένει ο λαός από εσάς να βάλετε δήθεν τάξη και δικαιοσύνη…κοπροσκυλα δώστε πίσω τους βαρβάτους σας μισθούς

  13. Ευγε Μακελειο, ελεγα και εγω αυτη η αποφαση…???… καποιους κρατανε γερα απο της κολ..τριχες τους.
    Για να ξερουμε ποιοι δινουν δικαωματα σε ποιους να αποφασιζουν για την ανθρωπινη αυτοτελεια

  14. Ο ΓΎΦΤΟ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕ ΗΔΟΝΉ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

  15. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ… ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ

Comments are closed.