Ο απατεώνας ναρκομανής Ζελένσκι γύρισε ψεύτικο βίντεο ότι είναι στην Ουκρανία. Την κοπάνησε εκτός χώρας παρατώντας τον Λαό του στο έλεος του Θεού

Κοινοποίηση:
ζελενσκι

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρίσκεται στο Κίεβο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο πρόεδρος της χώρας έχει εγκαταλείψει την ουκρανική πρωτεύουσα. To ΜΑΚΕΛΕΙΟ επιμένει στις πληροφορίες που μετέδοσε από νωρίς το απόγευμα. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι εκτός χώρας. Την κοπάνησε με αεροπλάνο με την φρουρά του.

Όμως ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι απαντά με βίντεο- κονσέρβα απαντά ψευδώς στις φήμες περί φυγάδευσης από την Ουκρανία. Δεν είναι φήμες. Αλλά η αλήθεια, ο κύριος πρόεδρος παράτησε τον Λάο του και έγινε Λούης.Ο ουκρανός πρόεδρος δημοσίευσε το βίντεο από το κέντρο του Κιέβου δείχνοντας πως δεν έφυγε ποτέ και πως ήταν καθ ‘όλη τη διάρκεια σε πλήρη ετοιμότητα μάχης.

«Εδώ είμαστε. Είμαστε στο Κίεβο. Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία». Αυτό είναι το μήνυμα του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, ο οποίος ανάρτησε ένα βίντεο από τους δρόμους της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Όπως είχε δηλώσει από την Πέμπτη, παραμένει στην προεδρική κατοικία, παρά το γεγονός πως αποτελεί νούμερο ένα στόχο, όπως και η οικογένειά του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 010101 όταν ο Πούτιν μπει στην Κωνσταντινούπολη και στείλει τον βρωμιάρη Τούρκο στα βάθη της Ασίας θα το βουλώσεις μια και καλή και θα υποκλιθείς μπροστά του.

  2. SLAVA UKRANIE!!!!! Ακου τι ειπε ο μπασταρδος ο ξανθος γεροπουστης ρωσσος. Ο χαιρετισμος ‘Δοξα στην Ουκρανια’ ειναι νεοναζιστικος. Αληθεια, εκει στο μακελειο τι λετε γι αυτο? Ουκρανοι πατριωτες θεριστε ρωσσικες σαρκες μεσα στις πολεις!!!! Θαψτε τα κοκκινα μπασταρδα!!!! Μαζι σας!!! Εχουν ερθει πολλοι εθελοντες απο βορεια ευρωπη! Μακελειο εσενα πηγε να πολεμησει κανενας ρωσσοφιλος αναγνωστης για τον κοντοπουτανο??

Comments are closed.