Ο Ευαγγελάτος ήθελε τους παπάδες φυλακή, αλλά ξεσάλωνε στο ρεβεγιόν!

Κοινοποίηση:
ΕΠΙΘΕΣΗ

Ένα ρεσιτάλ υποκρισίας από κυβέρνηση, αντιπολίτευση και κανάλια ζούμε τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον εορτασμό των Θεοφανείων και την απόφαση της ιεράς συνόδου να μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας και περιορισμένη πρόσβαση πιστών.

Αποκορύφωμα, το ρεπορτάζ του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, όπου έφτασε στο σημείο να εμφανίζει ιερέα με χειροπέδες να συλλαμβάνεται από την ελληνική αστυνομία εντός εκκλησίας! Μιλάμε για μία απίστευτη πρόκληση που όμοια της δεν έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Ο ίδιος όμως ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τους συντελεστές του mega ξεσάλωναν στο ρεβεγιόν του καναλιού, χωρίς φυσικά να τηρούν τα μέτρα προστασίας όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Εκεί όμως δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

Η προκλητική ενέργεια του Ευαγγελάτου με τον ιερέα να φορά χειροπέδες

Μιλάμε για μία απίστευτη πρόκληση που όμοια της δεν έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Ο ίδιος όμως ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τους συντελεστές του mega ξεσάλωναν στο ρεβεγιόν του καναλιού, χωρίς φυσικά να τηρούν τα μέτρα προστασίας όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Εκεί όμως δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

Ούτε της κυβέρνησης που εξάντλησε την σκληρότητα της απέναντι στην εκκλησία και τους πιστούς. Ούτε της υποκριτικής αντιπολίτευσης του ΣυΡιζΑ και του Κιν Αλ, που καταδίκαζαν τους ιερείς και τους πιστούς, αλλά δεν τόλμησαν να καταδικάσουν τους καναλάρχες και τις τραγουδιάρες. Όπως επίσης ο ΣυΡιζΑ και το μέρα 25, κατηγορούν τους πιστούς που ένιωσαν την ανάγκη να τελέσουν το ιερό τους καθήκον, λησμόνησαν όμως κι αυτοί ότι ένιωσαν την ίδια ανάγκη να τιμήσουν την επέτειο του πολυτεχνείου, παραβιάζοντας με την σειρά τους τα μέτρα. Και φυσικά έβγαλαν πύρινες καταδίκες για την εκκλησία, κουβέντα όμως για τους καναλάρχες.

Ας μην απορούν λοιπόν όταν η κοινωνία θα τους γυρίσει τις πλάτες. Σε καναλάρχες, κόμματα και δημοσιογράφους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Πιες λίγο μουρουνέλαιο μωρή λούγκρα σαν τον εκφραστή της ραχίτιδας έχεις γίνει. Πρέπει να αντέχεις όταν θα σε βάλει το κομμάντο να ρίχνεις πίσσες στους δρόμους ζουζουνέλ.

  2. Καλέ πως έχει ρεκλιασει έτσι αυτός???
    Έχει σκεβρωσει σαν γέρος 80 χρόνων και όμως είναι γεννηθείς το 1967….

  3. Ελεϊνός και κατάπτυστος όπως πάντα, μην παρακολουθείται το βρωμοκάναλο, ακροαματικότητα μηδέν είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.

  4. Στα κεφάλια των παιδιών τους τα καλά που κάνουν.

  5. AΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ….Ιδίως ο Εισαγγελάτος που τσέπωσε 800.000 απο την πρώτη Λίστα Πέτσα…

  6. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΟΝΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Τ0ΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Σε ποια φωτογραφία φαίνεται ο Ευαγγελάτος να ξεσαλώνει στο ρεβεγιόν του καναλιού? Γιατί γράφετε κάτι το οποίο δεν δείχνετε?

  8. Α ρε Ευαγγελάτο εσυ και το βοθροστομα σου κάτι χαστούκια που θες ρε πατσαβούρα γιατί δεν πας να πνιγείς ρε παλιό αρουραίε σίχαμα της τηλεόραση ρουφιανακι του βατραχομουρη;;;;Περιμένω ν απαντήσεις χαλασμένε και γρήγορα πες μας γιατί δεν ψοφάς επιτέλους;;;;

  9. Ρε παιδια μονο ο ευαγγελατος ειναι;;;;εχετε βαλει τα πρωιναδικα να δειτε πως κανουν;;;;;εχετε δει εκεινη την κουτροκοη με τον παυλοπουλο πως κανουν;;;;τον παπαδακη;;;;;;;;;τον χασαποπουλο;;;;;;;;;ειδικα δε,εκεινους τους εμετικους του σκαι,τον οικονομου και την αλλη την μαλακισμενη την αναστασοπουλου που καποιος της εχει πει οτι ειναι Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ,να δειτε με τι ειρωνια χλευαζει Την Ορθοδοξια και τους ιερεις και τους χριστιανους.τους εχω κλεισει απο καιρο και δεν τους βλεπω εδω και μηνες.σημερα το πρωι εκανα το ΛΑΘΟΣ να τους δω ακριβως για 3 λεπτα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα μου.δεν το ξανακανω.ελπιζω οι κηφηνες και βρωμοδημοσιογραφοι ΟΛΩΝ των καναλιων να μπαινουν στο μακελειο και να διαβαζουν τα σχολια.ειμαι σιγουρος οτι το κανουν!!!!!!!!!!!να σας τα κλεισει Ο Χριστος σκατανθρωποι ολα τα καναλια.εισαστε εμετος και βοθρος!!!!!!!!!!!!!!

  10. Ου να χαθείτε βάρβαροι, τύραννοι, απανθρωποι. Έλληνες δε θα γίνετε ποτέ.

  11. Το Οκτώβριο μαζεύτηκαν κάτι χιλιάδες δημοκράτες εντός εισαγωγικων σα σαρδέλες έξω από το εφετείο αυτό δεν τον ενόχλησε; Τον Νοέμβριο τα καρκινώματα της Ελλάδας μαζευτηκαν να κάνουν πορεία για το Πολυτεχνείο ούτε αυτό ενόχλησε. Εκεί δεν υπήρχε κορονωιος; Μόνο στις εορτές της Ορθοδοξίας υπάρχει πρόβλημα; Φάτε σανο

    1. Αυτό που πληρώνουμε είναι οτι λέμε Ορθοδοξία και όχι χριστιανισμός. Δεν είναι μόνο το ορθόδοξο δόγμα χριστιανισμός. Αυτό το τίμημα πληρώνει η ορθοδοξία νε την αγιά σοφιά και με την επίθεση που δέχεται απο το ισλάμ. Ο εχθρός δεν είναι εκ δυσμόν, αλλά τοισλάμ, ο εβραισμος και οι άθεες οργανώσεις.

  12. Ω ΕΣΕΙΣ ΑΡΕΙΟ-ΠΑΓ(Κ)ΙΤΕΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ”ΓΟΥΝΑΚΙΑ” ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ !!! ΜΟΛΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..”ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ 1991” ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΑΣ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ..?? ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ..? ΚΑΛΑ !!! Ε..? ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ !!! ΜΑΚΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ -ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ..ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΑΘΕΩΝ..ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ..- ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ..ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ…ΖΩΑΡΑ !!! Ε..? ΚΙ Ο ΟΡΚΟΣ..? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ..ΠΕΡΙ ”ΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ..ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΓΙΑΤΙ ΔΩΘΗΚΕ..? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ..ΚΑΘΑΡΗ ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ..ΔΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ..-ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ..”ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”..ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..-ΑΚΡΙΒΩΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” !!! ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ”ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!

  13. Ποιο εμετικος δεν γινεται και πιο ανεπαρκης για τοεπαγγελμα του δημοσιογραφουΙσως του ταιριαζε καποιο πανελ κουτσομπολιου

  14. Εάν όλοι από τους δέκτες τους διεγραφαν από την λίστα καναλιών ΜΕΓΚΑ και Σκαι όπως έχω κάνει Εγώ τώρα όλοι αυτοί θα ήταν άνεργοι και δεν θα σου κουναγαν το δάχτυλο. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

    1. Χωρις μηχανακι της AGB τι νοημα εχει τι καναλι εχει ο καθενας στο σπιτι του; Δεν μπορουν να ξερουν. Ασε που κοιτανε πλεον ποσα σχολια εχουν στα σοσιαλ μιντια και ποσα views. Αν τα εβγαλες απο την τηλεοραση και τα βλεπεις απο το ιντερνετ και τα σχολιαζεις ετσι διατηρουν τις θεσεις εργασιας τους.

      1. Αν όλοι πετούσαμε τις βρωμοτηλεορασεις θα είχε νόημα όμως, θα τους αφαιρουσαμε την δύναμη που έχουν κ θα γλιτώναμε.

        1. Ελευθερια γιατι να πεταξεις την τηλεοραση απλα δεν βλεπεις αυτα τα σκουλικια μετα εχει διακοπτη εχει πριζα εχει κεραια τα καταργεις ολα αυτα και δεν εχεις τηλεοραση

  15. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕΙ , ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑΤΙ ………………………………………………………………………………………………..

  16. Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος….ΦΥΓΕΤΕ..σας έχει σιχαθεί ο κοσμακης πια…

  17. Νικολάκη!! Αν σου αρέσουν οι χειροπέδες……
    Θα ειναι όνειρο!!!!!
    Αρκεί να τις φοράς.

  18. Τόσο καμένος είναι ο Μαρινάκης για ακροαματικότητα και κρατάει τον ρουφιάνο στο κανάλι;;;;;

    1. Εδώ θα πάει ο τσολιάς της ελληνοφρένειας στο Μέγκα.

  19. Εγω απορω που τους εχεται 365 μερος τον χρόνο στα ποδιασας και δεν τους σαπισατε στο ξύλο. Μπράβο πρεπει να εχεται γερή κρασι εκεί κάτω. Οποτε μιν παραπονιέστε

  20. Ο Πειραιώς συμφωνεί με την επιλογή Μαρινάκη; Για τον συγκεκριμένο ψευδογράφο ξέρουμε ότι ανήκει στην “κίτρινη φυλή” και προπαγανδίζει υπέρ αυτού που τον ταΐζει “ρύζι”.

  21. Μπράβο στον Μαρινάκη που τον εχει στο κανάλι.Α ξέρω δεν θα περάσετε το σχόλιο.

  22. ΤΑΤΗ?? ΤΑΤΗ????!!! ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΙΜΑΙ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ. ΤΑΑΑΤΗΗΗΗ!?!?!

  23. Εμετικος ως συνηθως ,απορω αν υπαρχουν ανθρωποι να τον βλεπουν ,και αν ναι τον πιστευουν κιολας??
    Μηνυση απο τους μητροπολιτες του αξιζει για το καταπτυστο σκηνικο που εδειξε χθες!!!!

    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ “Μ@ΛΑΚΕΣ”

Comments are closed.