Ο Επικεφαλής των «ΕΛΛΗΝΩΝ» , Ηλίας Κασιδιάρης με σημερινό του tweet κατέδειξε με τον πιο απλό τρόπο, τι πρέπει να γίνει, για να αποφεύγονται τέτοια ειδεχθή εγκλήματα στην ελληνική κοινωνία

Κοινοποίηση:
kasidiaris_eurokinissi35

Υπενθυμίζουμε ότι στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας προ ημερών, προβλέπεται:

ΟΙΚΙΑ – ΦΡΟΥΡΙΟ

Η οικία κάθε πολίτη αποτελεί άσυλο και η υπεράσπισή της σε περίπτωση εγκληματικής εισβολής αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Έλληνα. Είναι αδιανόητο να εισβάλλουν σε σπίτια σεσημασμένοι εγκληματίες και να βιαιοπραγούν κατά πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ζωή και την περιουσία τους, γιατί αν το κάνουν θα φυλακιστούν. Ο αμερικανικός νόμος για την «οικία-φρούριο» θα θεσμοθετηθεί και στην Ελλάδα και έτσι θα εξαλειφθούν άμεσα τα καθημερινά φαινόμενα διαρρήξεων, ληστειών, βιασμών και δολοφονιών με θύματα πολίτες εντός των οικιών τους.

ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Ως συνέχεια του θεσμού «οικία-φρούριο» θα τροποποιήσουμε το νομικό πλαίσιο για την οπλοκατοχή από Έλληνες πολίτες με βάση τα αμερικανικά πρότυπα. Η νόμιμη οπλοκατοχή θα τονώσει το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων έναντι της απειλής της εγκληματικότητας και θα περιορίσει την ασυδοσία των κακοποιών, που σήμερα αποτελούν μάστιγα για τις οικίες και τα καταστήματα ή τις επιχειρήσεις των νομοταγών πολιτών.
Αναλυτικά οι θέσεις του κινήματος εδώ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ | ELLHNES.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ……ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ….
    ΟΙ ΔΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ……..

    ΗΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ…….Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

  2. Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!!
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ !!!

  3. Αν η άδεια οπλοκατοχής περιορίζει την χρήση του όπλου μόνον μέσα στην οικία και όχι την οπλοφορία έξω τότε θα ήταν τέλειο. Όπλα μόνον στα σπίτια των πολιτών. Για να το βουλώσουν και αυτοί που είναι κατά της οπλοκατοχής .

  4. Ξεφτιλησε τους. Δεν σε ψηφισα ποτε αλλα πρεπει να σου αναγνωρισω οτι δεν ειχες σχεση με τον μιχαλολιακο που εκανε την γυναικα του βουλευτινα και μετα προσπαθησε να την διορισει στη βουλη. Μην μας προδωσεις Ηλια. Ευχομαι να συσπειρωθει ολο το πατριωτικο μπλοκ, συνεννοησου και με τον στεφανο που κανει τετοιο αγωνα και κατεβειτε μαζι να τελειωσετε τους προδοτες του ανθελληνικου τοξου.

    1. εδω ηθελε να την κατεβασει βουλευτη στη Μανη το 19 (την Καμπανιλε) και δε θα την κατεβασει τωρα που εκανε δικο του κομμα? αλλωστε τοσο χρημα εχει ριξει γι’ αυτον. Μεχρι και την πεθερα θα βαλει και θα λετε παλι για οικογενειοκρατια…

  5. Η λέξη οικία σημαίνει κατοικία, σπίτι: οικία < αρχαία ελληνική οἰκία < οἶκος

    Η λέξη οικεία σημαίνει με οικειότητα: οικεία < οικείος < αρχαία ελληνική οἰκεῖος < οἶκος

  6. Δεν συμφωνώ με την οπλοκατοχή γιατί θα γίνουμε ζούγκλα. Απλά πρέπει να γίνουν αυστηροί οι νόμοι και τα ισόβια να είναι για όσο ζει ο εγκληματίας. Όταν ξέρει ότι θα πεθάνει στη φυλακή δεν θα τολμήσει εύκολα να κάνει έγκλημα για 15.000 ευρώ.

  7. Απο τα λιγα που σμφωνω με τον Ηλια.Αλλα κακως συγκινει την Ηπα με την Ελλαδα.Δεν συκρινονται.Υπαρχουν Ευρωπαικες χωρες με αυτες θα συγκριθουμε.Ελβετια (οπλοκατοχη επιτρεπεται τα περισσοτερα ανα κατοικο οπλα στην Ευρωπη)0.5 φονοι ανα 100000Γερμανια(απαγορευεται) 1 ανα 100000 Σουηδια (απαγορευεται) 1.1 Ελλαδα(απαγορευται) 0.7 Ηνωμενο Βασιλειο(απαγορευεται) 1.2Βελγιο (απαγορευεται) 1.7

  8. Για την κατάσταση με εμβόλια και τεστ, τι λέει;

    1. Μπες στο σαιτ του ELLHNES.net να μαθεις.

  9. Πολύ σωστά τα λέει ο Ηλίας….όποιο απόβλητο μπαίνει μέσα στο σπίτι με κακούς σκοπούς, μπαμ και κάτω, απλά….

  10. Ο/Η Είναι η πόρνη η Βαβυλώνα παράδειγμα προς μίμηση; Ας γελάσω! λέει:

    Συμφωνώ με τον Κώστα! Στην Αμερική γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο; Τί θέλει; Να αμερικανοποιήσει πλήρως την ελληνική κοινωνία;

  11. Τί θέλει, να γίνουν οι έλληνες δολοφόνοι; Και αμυνόμενος για τον Θεό είσαι φονιάς! Ας αυστηροποιήσει τις ποινές, ας διώξει τους μετανάστες, ας πιστεύει στον Θεό! Δεν καταλαβαίνει ότι με το να μας κυβερνάνε οι αντίθεοι άρεται η χάρις του Θεού σε ένα έθνος; Δεν μας τα λέει καλά!

  12. Στηρίζουμε όλοι Ηλία για να τελειώσουμε μια και καλή τους προδότες και μασόνους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους προδότες και άθεους του ΣΥΡΙΖΑ.

  13. Ωραία. Να φτιάξουμε και εδώ τον ανάλογο νόμο όπως Αμερική για οικεία φρούριο και οπλοκατοχή. Λέει μάλιστα πως έτσι θα εξαλειφθούν άμεσα τα καθημερινά φαινόμενα διαρρήξεων, ληστειών, βιασμών και δολοφονιών με θύματα πολίτες εντός των οικιών τους. Και τώρα το απλό ερώτημα. Στην Αμερική γιατί δεν εξαλήφθησαν ποτέ αυτά τα φαινόμενα αλλά συνεχίζει να γίνεται της πουτάνας στην εγκληματικότητα ληστείες και δολοφονίες; Και έχουν και θανατική ποινή σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ αλλά τίποτα και πάλι δεν αλλάζει… Άσε ρε Κασιδιάρη…..

    1. Για τον ίδιο λόγο που οπλοφορουν το 60% των Ελβετών….η εγκληματικότητα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα….ότι εγκληματικότητα υπάρχει σήμερα, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από τους τηγανοκέφαλους που έχουν μετοικίσει εκεί…

  14. Να γινει συτο με την οπλοφορία αλλα να ελέγχεται διεξοδικά οτι καθε ενδιαφερόμενος ειναι σε σωστή ψυχική κατάσταση για να το παρει και οχι να καταντήσουμε ΗΠΑ που συνεχεια γίνονται homicides

  15. Πάει αυτός αποτρελάθηκε. Αφού έφτασε στο σημείο να πάρει στο κόμμα του τον Φουντούλη, που αφού κονόμησε για 5 χρόνια, είπε 8/10/2020 στον Χατζηνικολάου ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση και δικαίως ο κάσι κι οι άλλοι πήγαν φυλακή! “Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι”.

  16. Πλεον η μονη λυση ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ δεν υπαρχει αλλη ελπιδα.

Comments are closed.