Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ! Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ- ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
meso-gps-e1622660665321

 “Κ. Υπουργέ να βάλεις
ΚΆΨΟΥΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟY ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Όλα για τον εργοδότη!
Θα πηγαίνεις για βλάβη στην Σύρο και επειδή δεν υπάρχει μηχάνημα να χτυπήσεις την κάρτα σου, θα σε εντοπίζουν από το GPS του κινητού σου! Εάν δεν έχει GPS το κινητό σου
γ@m!$€t@!
Θα σου πάρει το αφεντικό!
Και εάν το ξεχάσεις στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο γ@m!$€t@, δεν θα πληρωθείς μεροκάματο!
Και εάν κάποιος, θεωρεί τα smartphone , μηχανήματα του διαβόλου, τι γίνεται;
Τον διώχνουν μάλλον!
Και πως του κόβει του κ. Χατζηδάκη και το είπε, απορώ!
Προσωπικά δεδομένα δηλαδή θα καταργηθούν! Ιδιωτική ζωή πάει, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε βλέπουν που είσαι π.χ το βράδυ με την σύζυγο ή μην πω!
Γιατί τότε δεν του εμφυτεύουμε, του εργαζόμενου, κάψουλα εντοπισμού, που είναι και πιο φθηνή;
Θα του δώσουμε και αντιβίωση, μην τυχόν και αποβάλει την κάψουλα!
Αυτά λες άμα δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου!!!”

 

πηγή: indobserver.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Κλείστε τα τσοντοκαναλα για να μην έχουν φωνή τα πουστοκολλεγιοπαιδα..

  2. Αντί να καθιερώσουν κίνητρα-αντικίνητρα με πραγματικά στοιχεία για να πάρει εμπρός το Δημόσιο , προσπαθούν να καθιερώσουν καθεστωτικά μέτρα του μπαμπούλα που… άλλο σκοπό μάλλον έχουν.

  3. Άμεση κατάργηση των κομμάτων
    και εξοστρακισμός των κομματόσκυλων
    έξω από την Ελλάδα.

  4. Εκείνα τα κόκκινα που έσταζαν, τα ξεχάσαμε;

  5. Στο Federalist 28 το 1787 ο Alexander Hamilton (1ος ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ επί Ουάσιγκτον) έγραψε

    “Εάν οι εκπρόσωποι του λαού προδώσουν τους ψηφοφόρους τους, δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά στην άσκηση αυτού του αρχικού δικαιώματος αυτοάμυνας, το οποίο είναι υψίστης σημασίας για όλες τις θετικές μορφές κυβέρνησης. Και το οποίο, ενάντια στον σφετερισμό των εθνικών ηγεμόνων, μπορεί να ασκηθεί με μια απεριόριστα καλύτερη προοπτική επιτυχίας, παρά έναντι εκείνων των ηγετών ενός άλλου κράτους.”

  6. Α ρε Έλληνες που καταντησατε με τις επιλογές σας, να σας κυβερνανε και να αποφασίζουν με το έτσι θελω για τη ζωή σας, για τη δουλειά σας, και για το εργασιακό μέλλον σας ατομα σαν τον Χατζηδακη. Τον Χατζηδάκη που δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του.Αυτος δεν ειναι που ξεπούλησε τον ΟΤΕ στους Γερμανούς???? Μήπως λογοδοτησε ποτέ για αυτό το super deal??Ρε αυτή είναι η αξία σας τελικά σαν λαος??? Με όλους αυτούς τους αεργους και τυχάρπαστους που κάποτε τους πλακωσανε στις σφαλιάρες στους δρόμους, περιμένετε να δείτε ασπρη μέρα???? Είστε σοβαρός λαός εσείς??? Δυστυχώς εχετε περασει και τον πάτο και πάτε ντουγρου για αποπατο και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.Αν όλους αυτούς τους κοπριτες δεν τους κυνηγήσετε το συντομότερο δυνατόν, σε λίγο καιρο θα ψάχνετε βουνά να κατοικησετε. Γιατί για εκεί σας προορίζουν όσοι απομεινετε.

    1. Εμ, όταν τους πλακώσανε στο ξύλο κάνανε μισή δουλειά βλέπεις…

  7. Θυμάμαι πρίν Χρόνια έχει φάει ξύλο από τότε λέει βλακεία η το έλεγα πριν.

  8. Το πάτε γρήγορα να μας φορέσετε το μικροτσίπ σατανάκουλες, Ιησούς Χριστός νικά ρεεεε δεν θα προλάβετε θα σας προλάβουν τα γεγονότα.

  9. Η καράφλα του έφτιαξε….ξέχασε την τελευταία φορά….

  10. Σύντομα που θα φορέσετε στο σχοινί στο λαιμό να δείτε δικαιοσύνη κοπρόσκυλα

  11. Ρε τραβα να φας κάνα λουτσο να ισιωσεις παλιοκοπριτη τεμπελχανα.

Comments are closed.